Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

"Κρίσεις πανικού" έπαθε ο Λάκης Γαβαλάς από την "καζούρα" στη φυλακή...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχει περιέλθει ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου, μετά την τρίτη κατά σειρά σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ναταλία Λιονάκη: Δείτε που ζει σήμερα...

Η όμορφη ηθοποιός έκανε τα τελευταία της γυρίσματα στη ταινία "Deep End" το 2008. Από τότε και μετά η Ναταλία αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι στην Κρήτη, αφήνοντας πίσω της την οικογένειά της και την καριέρα της. Όμως που βρίσκεται σήμερα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης", η Ναταλία Λιονάκη σήμερα μένει σε ένα ....


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τέρμα το γκάζι για τη Ναταλία Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη έχει αδυναμία στις μηχανές και τις αρέσουν τα extreme sports.

Το χόμπυ της θα το κάνει επάγγελμα, αφού πρόκειται να παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ «ex drive action» με τον Θανάση Πάτρα.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

BINTEO: Δημήτρης Σταρόβας: «Πληρώνω τα χρέη του παρελθόντος. Ούτε σπίτι δεν έχω»

Ο Δημήτρης Σταρόβας καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» εξομολογήθηκε ότι είχε «πέσει» έξω οικονομικά με ένα επιχειρηματικό του βήμα.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Απέργη στην προσωπική του ιστοσελίδα

Το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Απέργη στην ιστοσελίδα του δείχνει ότι ακόμη και τις δύσκολες στιγμές που περνούσε "άκουγε" τους πολίτες και την οργή τους. 

Διαβάστε τι έγραψε ΕΔΩ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πριν από λίγο ο δημοφιλής ηθοποιός (και όχι μόνο), Νίκος Απέργης μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία από τον καρκίνο, άφησε την τε...
 

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Star News (Official) σε απευθειας σύνδεση με το.. .Facebook !

Το Star ως κανάλι, που το αγαπούν και το παρακολουθούν οι νέοι (το δυναμικό κοινό των 15 – 44 χρονών), δεν θα μπορούσε να μην επικοινωνεί με τους δημοφιλέστερους, σύγχρονους τρόπους.

Στη χώρα μας, σύμφωνα με επίσημη μέτρηση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, υπάρχουν 3.647.460 χρήστες Facebook.

Το Star News (Official) ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 και σήμερα έχει 15.701 φανατικούς και ενεργούς φίλους.

Κάθε εβδομάδα ορίζεται από δημοσιογραφική ομάδα του Star και ένα θέμα στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν οι φίλοι. Για την εβδομάδα 28/1 – 3/2, θέμα ήταν «παγωμένες ελληνικές πόλεις». Μας έστειλαν χιλιάδες φωτογραφίες από διάφορες περιοχές της χώρας. Σε κάποιες μάλιστα οι φίλοι μας έχουν σχεδιάσει πάνω στο χιόνι το λογότυπο μας ή κάποιοι πιο εκδηλωτικοί έχουν γράψει «Ι love u Star». Οι φωτογραφίες αυτές προβάλλονται κάθε βράδυ μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:45.

Καινούριο θέμα για την εβδομάδα 4 - 10/2 είναι «βοήθεια στους άστεγους». Η ανταπόκριση των φίλων του Facebook αλλά και γενικότερα των τηλεθεατών του Star, είναι από μεγάλη έως συγκινητική. Για αυτό αποφασίστηκε να υπάρχει και βαν του Star στην πλατεία Συντάγματος (εκτός από τα δημαρχεία Αθηναίων, Κηφισιάς, Γλυφάδας, που συνεργάζονται μαζί μας), για να διευκολύνονται όσοι θέλουν να προσφέρουν ζεστασιά στους άστεγους συνανθρώπους μας, που κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι.
Enhanced by Zemanta

Μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι και τον Κώστα Ναστούλη κρατείται ο Λάκης Γαβαλάς

Στις φυλακές του Μαλανδρίνου δίπλα σε σκληρούς ποινικούς κρατούμενους όπως ο συνεργάτης του Παλαιοκώστα, Αλκετ Ριζαι αλλα και ο Κώστας Ναστούλης «φιλοξενείται» εδω και ένα 24ωρο ο Λάκης Γαβαλάς σε συνθήκες τις οποίες κάθε άλλο παρά είχε φανταστεί ποτέ. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Σκίζει" στα νεανικά κοινά η "Πρωινή Μελέτη"


Star Channel logo
Image via Wikipedia
Σκληρή επίθεση σε όσους αμφισβητούν την πρωτιά της "Πρωινής Μελέτης" στα νεανικά κοινά κάνει το STAR Channel.

"Επειδή οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και οι κριτικές χωρίς στοιχεία οδηγούν σε… διαφορετικές σκέψεις, παραθέτουμε την πορεία της «Πρωινής Μελέτης» από την αρχή της σεζόν 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση και παραθέτει τα στοιχεία.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελεονώρα Μελέτη επιτίθεται στον Βαγγέλη Περρή!

"Μου κάνει εντύπωση η ψυχεδέλεια και η παθογένεια μερικών ανθρώπων"!
Έξαλλη είναι η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαγγέλη Περρή και το εκδηλώνει με κάθε αφορμή που της δίνεται. Ένα παλιότερο σχόλιο του δημοσιογράφου, ότι η εκπομπή της είναι κιτς, πυροδοτεί συχνά το φυτίλι της κόντρας τους. Τελευταίο δείγμα της "καλής" σχέσης τους είχαμε σήμερα το πρωί.

Στρατής Λιαρέλης: Ο Παπαδάκης, η Χούκλη και το δελτίο του ΑΝΤ1

Ο πρώτος καλεσμένος για την εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, την Πέμπτη, ήταν ο Στρατής Λιαρέλης.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 μίλησε αρχικά για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και για την απόφασή του να επιστρέψει στο κλασικό στιλ του δελτίου ειδήσεων, χωρίς παράθυρα και σχολιασμούς: «Οφείλω να πω ότι πέρα από την τηλεθέαση, που είναι πολύ σημαντική, δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία πρέπει να εισπράξει. Το κρίσιμο θέμα, Πέτρο, είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό, από δύσκολους ανθρώπους- κι εσύ είσαι ένας από αυτούς- είχα εισπράξει ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Οπότε περισσότερο με ενδιαφέρει το ότι ο κόσμος μάς βοηθά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Λ. Γαβαλάς: Ήθελε να μάθει το...life style των φυλακών Μαλανδρίνου!

Ήταν σοκαρισμένος και καταβεβλημένος και ρωτούσε επίμονα για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές.

Τον ενδιέφεραν οι λεπτομέρειες, όπως και στο life style  που τόσα χρόνια υπηρέτησε...



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η Αίτηση κατάσχεσης κατά της ΙΜΑΚΟ και του Πέτρου Κωστόπουλου

Αίτηση κατάσχεσης κατά της ΙΜΑΚΟ και του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου υποβλήθηκε σήμερα-σύμφωνα με πληροφορίες για οφειλές πάνω από 1,7 εκ. ευρώ.

Την αίτηση έκανε η "Α & G PAPER ΑΕΒΕ" η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη για μια απλήρωτη επιταγή, και ζητάει συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

O Κορκολής και το πρόβλημα με τα μάτια του στο “Όλα για την υγεία mou”


Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 17:10, παρακολουθεί όλες τις πιθανές ασθένειες των ματιών που μπορεί να συναντήσει ο άνθρωπος κατά την διάρκεια της ζωής του.


Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται αύξηση στις παθήσεις των ματιών, και ιδιαίτερα της μυωπίας. Οι επιστήμονες, παρότι θεωρούν ότι υπάρχει κληρονομικότητα στα νοσήματα των ματιών, αναζητούν και άλλους παράγοντες που ενδεχομένως σχετίζονται με την αύξηση των σχετικών παθήσεων.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

To Star για τους άστεγους


Star Channel logo
Image via Wikipedia
Στο Star σκεφτήκαν να επωφεληθούν τη δύναμη της τηλεόρασης προς χάριν των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, περισσότερο από όλους μας.

Είναι μια καινούρια «κοινωνική ομάδα», οι νεόπτωχοι, που στην τελευταία βαθμίδα της βρίσκονται οι άστεγοι. Τα στοιχεία, που έχουμε στη διάθεσή μας από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Κλίμακα» είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή, με αυξητική τάση, 17.000 άστεγοι από τους οποίους οι 12.000 ζουν στην Αθήνα.

Με αυτές τις σκέψεις, που περνούν από το μυαλό όλων μας, ήρθαμε σε συνεννόηση συνεργασίας με τους δήμους Αθηναίων, Γλυφάδας, Κηφισιάς για τη συλλογή κουβερτών, ρουχισμού, στερεών τροφίμων.

Οι δήμοι αυτοί διαθέτουν τον κατάλληλο μηχανισμό υποδοχής. Όταν συγκεντρωθεί μια ικανή ποσότητα, τότε το Star, με εκπροσώπους των δήμων, θα διαθέσει βαν για τη διανομή.

Στο μεταξύ καλεί και άλλους δήμους να συνεργαστούν μαζί του για να ευαισθητοποιήσουν όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν και να θυμίσουν ότι η ανθρωπιά και η ευαισθησία ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικά των Ελλήνων.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 211 189 1170.

Enhanced by Zemanta

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ του Παπακαλιάτη έχει οικονομικά προβλήματα

Το άγχος της αν θα βρεί δουλειά!
Η πρωταγωνίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ "Δυο μέρες μόνο" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε συνέντευξη της στο περιοδικό "ΕΓΩ" αποκάλυψε για τα οικονομικά προβλήματα που έχει!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Γιώργος Λιάγκας: Έδωσε την ευχή του στην Κατερίνα Καινούργιου!

Tα δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ξανά ερωτευμένη, σχολίασε το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή τηλεοπτική του εκπομπή.

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η 26χρονη παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του εφοπλιστή, Θέμη Πετράκη.


H ΣYNEXEIA  ΕΔΩ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ελένη Μενεγάκη: «Μικρή ήμουνα προβληματικό παιδί»

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην παιδική της ηλικία αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Μικρή ήμουνα προβληματικό παιδί. Με δυο τροφές μεγάλωσα, και μπόι πήρα και μια χαρά είμαι» δήλωσε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας τις διατροφικές διαταραχές που είχε ως παιδί καθώς δεν της άρεσε να τρώει σχεδόν τίποτα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης στη "Figaro" ;

Στην ηλεκτρονική σελίδα αλλά και την έντυπη εφημερίδα της γαλλικής '' Le Figaro'', κεντρικό θέμα ήταν ''Οι Έλληνες βυθίζονται στην φτώχεια'', ένα θέμα που επικεντρώθηκε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, ενώ περιελάμβανε αρκετές δηλώσεις συμπατριωτών μας.

Ευτυχισμένοι Μαζί ξανά!

Τρία χρόνια μετά το θρυλικό σίριαλ "Ευτυχισμένοι Μαζί", οι δύο πρωταγωνιστές Γιάννης Μπέζος και Κατερίνα Λέχου συναντήθηκαν ξανά για για μια καινούρια τηλεοπτική...

Τρύφωνας Σαμαράς: «Τον Ψινάκη δεν θέλω ούτε να τον ακούω!» ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ;..

Την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη προς το πρόσωπό του, από τη στιγμή που ο 53χρονος μάνατζερ απομακρύνθηκε από την εκπομπή «Fab5», εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς στην «Πρωινή Μελέτη», όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ειδήσεις MEGA: Μεγάλη πρωτιά και τον πρώτο μήνα της χρονιάς

Με μέσο όρο 26,6% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κατοχύρωσε την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης και τον πρώτο μήνα του νέου έτους. 

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές συντονίστηκαν με τις ειδήσεις του MEGA τον Ιανουάριο, για να ενημερωθούν για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις σχετικά με το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΔΩ

«Πρωτοφανή περιπέτεια» χαρακτηρίζει την προφυλάκισή του ο Λάκης Γαβαλάς - ΣΩΠΑ! ....

Τι είπε ο 60χρονος επιχειρηματίας για την σύλληψη και προφυλάκιση του. Δείτε όλη την δήλωση του...

Πρωτοφανή περιπέτεια» χαρακτηρίζει την προφυλάκισή του ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος, σε μακροσκελή δήλωσή του που διανεμήθηκε στον Τύπο, αναφέρεται σε «διάκριση» στη μεταχείριση του από τις διωκτικές αρχές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το συγκινητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στον γιο του Δημήτρη

Ένα συγκινητικό γράμμα έστειλε ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στον γιό του, Δημήτρη, αλλά και σε ολόκληρη τη γενιά του όπου μιλά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας και τον καλεί να μην μοιάσει στους «πατεράδες του» αλλά να ανοίξει ένα δρόμο δικό του.
 
Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο γιό του -απευθυνόμενος και στα άλλα παιδιά της ηλικίας του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Εφυγε» ο θρυλικός Λούης, ο ήρωας του Μουρσελά στο «βαμμένα κόκκινα μαλλιά»

Ο Λούης, ο ήρωας από το βιβλίο του Κώστα Μουρσελά και της τηλεοπτικής σειράς «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο στα 81 του χρόνια.

Ο Λούης, ο ατίθασος και ανατρεπτικός που υποδυόταν ο Γιώργος Νινιός στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου από τον Κώστα Κουτσομύτη, δεν ήταν ένα φανταστικό πρόσωπο, ήταν ο Μανώλης Αυτιάς, μία ιδιαίτερη φυσιογνωμία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Παπαδάκης: Εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Ελένη Μενεγάκη!

Μια διαφορετική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Καθώς διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, στάθηκε στην εφημερίδα «Espresso», όπου ένας ηθοποιός εξομολογούνταν τον έρωτά του για την Ελένη Μενεγάκη κι έτσι άδραξε την ευκαιρία να κάνει κι εκείνος το ίδιο:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Διατηρούνται όλα τα κανάλια της ΕΡΤ

Μελέτη που προβλέπει τη διατήρηση όλων των καναλιών της κρατικής τηλεόρασης, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

Η ΕΤ1, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ, παραμένει κανάλι «με έμφαση στον πολιτισμό, με πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικό πρόγραμμα, ντοκιμαντέρ και εκπομπές ειδικού ενδιαφέροντος».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Λάκης Γαβαλάς: Οδηγείται στη φυλακή!

Στις φυλακές οδηγείται, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Πρώτο Θέμα", ο Λάκης Γαβαλάς μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή που ακολούθησε  την τρίτη κατά σειρά σύλληψή του από τις αρχές.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Στάσου, μύγδαλα!» θα πεί ο Γιάννης Βόγλης στην Αnne Lonnberg

«Στάσου, μύγδαλα!» θα πει ο Γιάννης Βόγλης στην Αnne Lonnberg στο "Πάμε Πακέτο"  Το άνοιγμα  του  πακέτου θα φέρει κοντά δύο ανθρώπους μετά από σαράντα χρόνια. 
Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου με το σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο, Γιάννης Βόγλης, στέλνει πακέτο στη συμπρωταγωνίστριά του Αnne Lonnberg, με την οποία αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στην ταινία Κορίτσια στον Ήλιο
Η ιστορία αγάπης του Έλληνα βοσκού με την Αγγλίδα τουρίστρια ξαναζωντανεύει μπροστά μας, μόνο που αυτή την φορά θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο. Η φράση «Στάσου, μύγδαλα!», θα ακουστεί ξανά μετά από σαράντα χρόνια, μόνο που η κινηματογραφική Άνναμπελ δεν θα τρέξει για να αποφύγει τον αποστολέα. 

Νίκος Ευαγγελάτος: Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ

Μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας, ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς από σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ανήκει και επισήμως στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

Χατζηβασιλείου: Βόλεϊ για καλό σκοπό

Έναν αγώνα βόλεϊ για καλό σκοπό διοργανώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Παναγιώτα Βλαντή: Έτοιμη να γίνει μαμά!

Στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή για την κρίση στον χώρο της υποκριτικής, την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο «Dancing With The Stars ΙΙ».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τομ Κρουζ : Τι τον συνδέει με την Αγγελική Νικολούλη;

Η εξαφάνιση του μικρού Μπεν, πριν από περίπου 20 χρόνια, στο νησί της Κω φαίνεται πως ενέπνευσαν τον Τομ Κρουζ ώστε να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα του ταινία.

O 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η εταιρία παραγωγής του, σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου "People" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το δράμα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν από το νησί των Δωδεκανήσων, ενώ σύμμαχο σε αυτό το εγχείρημά του, φαίνεται να έχει και την οικογένεια του παιδιού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Νινιός: "Εχω δουλέψει στη λαϊκή"

Ο ηθοποιός μιλάει για τη ζωή του πριν γίνει γνωστός και για την επιστροφή του μέσα από τη νέα σειρά "Είναι Στιγμές".

Είναι πρόκληση ο ρόλος (στο "Είναι Στιγμές);
Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη "πρόκληση" στα επαγγελματικά. Πρόκληση είναι άλλα πράγματα στη ζωή μας.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...