Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Με ταινίες του Hollywood τον Αύγουστο το STAR

Με ταινίες του Hollywood τον Αύγουστο το STAR θέλει να προσελκύσει τους τηλεθεατές, που έχουν μπουχτίσει από τις επαναλήψεις και τις τουρκικές σαπουνόπερες.

Το Star, διατηρώντας το σινεφίλ προφίλ του, θα προβάλει έντεκα ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει το «Μόναχο» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο επίκαιρος όσο ποτέ -ελέω των ανεκδότων που κυκλοφορούν- Τσακ Νόρις με την ταινία «Walker texas ranger».

Η αρχή για το Star θα γίνει αργά το βράδυ (03.15) της Παρασκευής (5/8) με την ταινία-θρίλερ «Submission L.Α.» του Τζέι Μίρακλ και το Σάββατο (6/8, 02.30) με την κοινωνική ταινία του Τζιάνι Αμέλιο «Τα κλειδιά του σπιτιού».

Το θρίλερ «Καρχαρίας στη Βενετία», του Ντάνι Λέρνερ, θα ταράξει για λίγο τα νερά την Πέμπτη (11/8, 22.00), αλλά η κωμωδία του Τζον Στόκγουελ «Διαλυμένα όνειρα» (12/8, 01.00) θα τα ηρεμήσει και θα ελαφρύνει το κλίμα.

Norris in 2006Image via WikipediaΤην Παρασκευή (19/8, 22.00) ο Τσακ Νόρις θα έχει (και τηλεοπτικά) την τιμητική του, με την περιπέτεια του Ααρόν Νόρις («Chuck Norris: Walker texas ranger»), ενώ μία εβδομάδα αργότερα (26/8, 22.00) η δραματική συμπαραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Μόναχο» (φωτό πάνω), με τους Ερικ Μπάνα, Ντάνιελ Κρεγκ, Κιάραν Χιντς, Μάθιου Κάσοβιτζ και Τζέφρι Ρας, θα αποδείξει ότι η εκδίκηση δεν φέρνει ποτέ ηρεμία, ούτε στον εξωτερικό ούτε στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου.

Στη λίστα ταινιών του Star συμπεριλαμβάνονται ακόμη: «Ο τσιλιαδόρος» του Σκοτ Φρανκ (20/8, 22.45), «Κατά λάθος εραστής» του Φράνσις Βεμπέρ (20/8, 03.30), «Flash lash of genious» (21/8, 03.15) του Μαρκ Αμπραχαμ, «Red» (24/8, 02.15) των Τράιγκβ Αλιστερ Ντίζεν - Λάκι Μακί και η κωμωδία «Χαμένα όνειρα» (28/8, 13.45) του Ντέιβιντ Μ. Ρόσενθαλ.
Enhanced by Zemanta

Τι κι αν έχει πατήσει τα 40 η Χριστινα Παππα;

Τι κι αν έχει πατήσει τα 40 η Χριστινα Παππα; Συνεχίζει να προκαλεί το ανδρικό φύλο με την παρουσία της

Η  Χριστίνα Παππά, η σέξι γυναίκα της ελληνικής show biz που έκανε τους άντρες να καρδιοχτυπήσουν την δεκαετία του 90 συνεχίζει να τους γοητεύει ως όμορφη και επιτυχημένη 40άρα επιχειρηματίας πλέον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (και.. δείτε) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τη sexy Χριστίνα ΕΔΩ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σε ρόλο-κλειδί στα "Μυστικά της Εδέμ" ο Θεοχάρης

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στα «Μυστικά της Εδέμ». Σύμφωνα με  πληροφορίες, θα κάνει quest εμφάνιση σε ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντα ρόλο.

Θα υποδυθεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς τον γιο του Παναγιώτη Πετράκη και της Αντιγόνης Δρακουλάκη -το μωρό που γεννήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς- όταν μεγαλώνει και γίνεται πλέον άντρας. Είναι ένας ρόλος που προβλέπεται να συζητηθεί.

Ο Θεοχάρης μπορεί να ασχολείται αυτή την περίοδο επαγγελματικά με το τραγούδι, όμως τα ενδιαφέροντά του ποικίλλουν. Επόμενοι στόχοι του τραγουδιστή είναι να ασχοληθεί με την υποκριτική και με τον χώρο του modeling.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σοκ: Έλληνας δισεκατομμυριούχος θα μεταδώσει ζωντανά την αυτοκτονία άρρωστου άντρα

Το λιγότερο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει η ανακοίνωση που έκανε μέσα από το site του Έλληνας δισεκατομμυριούχος ο οποίος φημίζεται για τον εκκεντρικό τρόπο ζωής του.

Ο λόγος για τον Άλκη Δαυίδ ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου την απόφασή του να μεταδώσει από το προσωπικό του site όπου φιλοξενεί κινηματογραφικές παραγωγές του και άλλες καλλιτεχνικές... ανησυχίες του, ζωντανά, την οικειοθελή αυτοκτονία ενός Ρώσου άντρα ο οποίος είναι πολύ άρρωστος.

Πρόκειται για τον Νικολάι Ιβανίσοβιτς ο οποίος πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου και μάλιστα η ασθένειά του είναι προχωρημένο στάδιο. Ο ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος ασθενής θα δεχτεί μία θανατηφόρο ένεση που θα του χορηγηθεί από γιατρό, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Amber Alert στο δελτίο του MEGA

Μαύρα τα έχουν βάψει στον ενημερωτικό τομέα του MEGA... αφού τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά αυτή την περίοδο.

Η αρχή έγινε με το που έριξαν αυλαία τα «Τα μυστικά της ΕΔΕΜ», καθώς χωρίς την σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, η Όλγα Τρέμη και μετέπειτα οι αντικαταστάτες της, είδαν τον Νίκο Χατζηνικολάου να κάνει κυριολεκτικά περίπατο!

Και ενώ όλοι στο ΜΕGA περίμεναν ότι φεύγοντας ο Χατζηνικολάου σε διακοπές, η «τάξη» θα επανέρχονταν η σκληρή πραγματικότητα ήρθε να τους... διαψεύσει!

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ...ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩ

Μεγάλη τρομάρα on air για τον ρεπόρτερ του Sky News...

Την ώρα που έδινε το ρεπορτάζ σε απευθείας σύνδεση με το στούντιο των ειδήσεων, ένας άγνωστος... ο οποίος φορούσε μάσκα, πέρασε από πίσω του και... πάτησε μια κόρνα με εκκωφαντικό θόρυβο, ακριβώς δίπλα από το αυτί του δημοσιογράφου.

Εκείνος, προσπάθησε να αντιμετωπίσει το απρόοπτο με χιούμορ, το ίδιο και η παρουσιάστρια από το στούντιο.

"Ελπίζω να μην κουφάθηκες" του είπε και ο δημοσιογράφος της απάντησε προσποιούμενος ότι δεν ακούσει καλά: "Ναι, είναι 6:30 η ώρα"...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Λάκης με την κόρη του στην Πάρο

Στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος με τη μονάκριβη κόρη του Μαριέλλη, μετά από... μία επιτυχημένη αλλά εξαιρετικά κουραστική τηλεοπτική σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πατέρας και κόρη επισκέφθηκαν για τις διακοπές τους την Πάρο, όπου ο Λάκης Λαζόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία λίγο έξω από τη Νάουσα.

Ο φωτογραφικός φακός του τους εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιουλίου, λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους στο κυκλαδίτικο νησί με το πολυτελές σκάφος του επιτυχημένου δημιουργού.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

H φωτογράφηση της Σεχραζάτ και η ζήλια της για τον Ονούρ!

Η τουρκάλα ηθοποιός Μπεργκιουζάρ Κορέλ γνωστή στο ελληνικό κοινό Σεχραζάτ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Vatan που μιλά για τη ζήλια που έχει απέναντι στο σύζυγο της Χαλίτ Έργκεντς , όπως τον γνωρίζουμε ως Ονούρ.

Στην Τουρκία κυκλοφορούν φήμες πως η Κορέλ επισκέπτεται συχνά τον ψυχολόγο της για να ξεπεράσει τη ζήλια που νιώθει για τον άνδρα της.


«Μαχαίρι» στην ΕΡΤ

Στους υπό συγχώνευση φορείς του δημοσίου περιλαμβάνεται και η ΕΡΤ, όπως επαναβεβαιώθηκε κατά το σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση απασχολεί περίπου τρεισήμισι χιλιάδες εργαζόμενους ενώ επί τάπητος βρίσκεται η επιλογή της εργασιακής εφεδρείας.
Εξάλλου μέσα στις επόμενες μέρες ο υπουργός Επικρατείας κ. Ηλίας Μόσιαλος αναμένεται να ανακοινώσει τις διαρθρωτικές αλλαγές σχετικά με την ΕΡΤ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Ελεονώρα, ο πρώην και η Μύκονος

Είναι σέξι, ανατρεπτική, δεν μασάει τα λόγια της, δεν της αρέσει το ρετούς, αυτό που θέλει το διεκδικεί, αλλάζει μαλλιά και διάθεση εν μία νυκτί.
Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που όπως όλα δείχνουν φέτος ζει το καλοκαίρι της...εφηβείας της. Με νέο look και καλή παρέα η Ελεονώρα φέτος το καλοκαίρι είναι αποφασισμένη να κάνει μία μοναδική κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Ξεκίνησε λοιπόν από τη Μύκονο, το νησί των Ανέμων αλλά και της διασκέδασης. Όταν η Ελεονώρα ανέβασε στο twitter της μία φωτογραφία μ΄έναν γοητευτικό νεαρό και από κάτω τη λέξη... «Παντρεύομαι» σήμανε 'συναγερμός' στον κόσμο της σόουμπιζ.

Ποιός ήταν ο κύριος και ποια ήταν η σχέση του με τη Ελεονώρα Μελέτη; Σήμερα στο περιοδικό PEOPLE πήραμε όλες τις απαντήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ 

Sex and the city: Η νέα γενιά

Έτοιμο το νέο καστ του Sex and the City. Ή τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες. Και θα αρχίσω με την κατανομή των ρόλων ξεκινώντας φυσικά από την Carrie Bradshaw την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ενσαρκώσει η Elizabeth Olsen.

Η Selena Gomez, θα αναγκαστεί να αφήσει για λίγο τον Justin Bieber, προκειμένου να μπει στο ρόλο της Charlotte York. Όσον αφορά βέβαια τη νέα Miranda Hobbs ακούγεται ότι θα είναι η Emma Roberts ενώ τελευταία η Blake Lively που θα κάνει- ποιά άλλη- από την μοναδικά απελευθερωμένη Samantha Jones.

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα αλλά οι φήμες του Hollywood φαίνεται πως θα βγούν αληθινές αφού η συγγραφές Candace Bushnell έχει ήδη έτοιμα "τα ημερολόγια της Carrie" και το "Summer And The City".





http://mychannel.gr/index.php/articles/index/35/1895
Enhanced by Zemanta

Ε. Μενεγάκη: Oι μέρες στην Κάρυστο με τα 3 παιδιά της!

Την προηγούμενη εβδομάδα η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Κάρυστο με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο και τα 3 της παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Και ο λόγος; Για να συναντήσει την μητέρα της η οποία βρίσκεται στην Εύβοια από τις αρχές του καλοκαιριού. Ας μην ξεχνάμε ότι η ωραία Ελένη πηγαίνει κάθε καλοκαίρι για λίγες μέρες στην Εύβοια απ' όπου κατάγεται.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Ciao” η στοργική μαμά απόλαυσε τα μπάνια της μαζί με τα παιδιά της, επιλέγοντας όμως απομακρυσμένες παραλίες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης, ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δημοφιλής ηθοποιός αισθάνθηκε δυσφορία, εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης και έχοντας το χρόνιο πρόβλημα με το άσμα που τον ταλαιπωρεί, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους αρχικά σε νοσοκομείο της Κατερίνης και μετά στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Η θεατρική παράσταση της Τετάρτης, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Θύμιο Καρακατσάνη, στο αρχαίο θέατρο του Δίου, στην παράσταση "Λυσιστράτη" ακυρώθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«Κόβονται» οι πρώτες auditions του Master Chef


Δεν θα προβληθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες auditions του Master Chef στον επόμενο κύκλο της εκπομπής..

Η προβολή των επεισοδίων θα αρχίσει από τις τελικές δεκάδες. Επίσης σε ότι αφορά στο όνομα της παρουσιάστριας, όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα αργήσει να ανακοινωθεί καθώς δεν είναι απαραίτητη η παρουσία της στα πρώτα γυρίσματα.

gossip-tv

Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/07/auditions-master-chef.html#ixzz1TLhZx4Vs
Enhanced by Zemanta

Κ. Ζυγούλη: Με μπικίνι στην Ελούντα, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!



Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" έδειξε την πραγματικότητα: Πόσο όμορφη είναι η Κάτια Ζυγούλη με μπικίνι και την κοιλίτσα της να έχει φουσκώσει αρκετά, μόλις τρεις μήνες πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι τους...

Οι διακοπές στην Ελούντα αποτελούν πλέον παράδοση για το Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι, το ζευγάρι και η κόρη του Αναστασία, βρέθηκαν σε γνωστό τουριστικό θέρετρο της Κρήτης, όπου τους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" να απολαμβάνουν ανέμελες οικογενειακές στιγμές, λίγους μήνες πριν από τη γέννηση του γιου τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φαίη Σκορδά: Sexy εμφάνιση με χρυσό μαγιό !

Η τριμελής πλέον οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες τις διακοπές της στην πανέμορφη Ελούντα της Κρήτης. Μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις οι δυο τους και ύστερα από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα που τους ήθελε σε συνεχή εγρήγορση, ζούνε με τον μόλις τριών μηνών γιο τους, ξέγνοιαστες στιγμές για τρεις!!!

Βέβαια η πατρότητα έχει και τα καλά της αφού ο Λιάγκας junior τους έδωσε την ευκαιρία στον πατέρα του να ανακαλύψει τη μαγεία του πρωινού ξυπνήματος σε… διακοπές!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Οι μέρες και οι νύχτες της Σίσσυς Χρηστίδου στη Σκιάθο

H Σίσσυ Χρηστίδου πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί στην Σκιάθο με φιλική παρέα και την κολλητή της, Δέσποινα Καμπούρη, έχοντας βέβαια πάντα μαζί της, τον γιο της Φίλιππο.

 Η παρουσιάστρια που ακόμα δεν έχει υπογράψει για το «Μες στην καλή χαρά» πέρναγε όλη της την ημέρα στην θάλασσα, ενώ το βράδυ δεν περνούσε ανεκμετάλλευτο καθώς μαζί με την παρέα της έκανε clubbing στα μαγαζιά του νησιού. Πηγή: star

Δείτε το video ΕΔΩ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Video: O Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάζει το Dancing On Ice

+ Se TheloImage via WikipediaΟλοένα φουντώνουν οι φήμες για παρουσίαση του Dancing On Ice από το Σάκη Ρουβά. Τι απάντηση έδωσε ο Σάκης μέσω Twitter.

Το Dancing On Ice είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς ενώ τις φήμες πυροδότησε μια ανάρτησή του στο Twitter.

"Dancing on ice... hmmm", έγραψε στο λογαριασμό του.

Δημοσίευμα της Espresso, κάνει λόγο για συνάντηση του Σάκη Ρουβά με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το σόου. cosmo

TO VIDEO ΕΔΩ

Alpha: Formula 1 την Κυριακή το Grand Prix Ουγγαρίας

Hugaroring, BudapestImage via WikipediaΤο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζει με τον ενδέκατο αγώνα της χρονιάς, το Ουγγαρέζικο GP, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Hungaroring.

Με τέσσερις διαφορετικούς νικητές στους τελευταίους αγώνες, η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο αγώνας στο Hungaroring θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα δείτε μια αποκλειστική συνέντευξη του νικητή στη Γερμανία, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θεωρεί φαβορί τη Ferrari στο Hungaroring. Αναμένεται να δούμε αν θα δικαιωθεί.

Οι Σταυρούλα Σκλαβούνου, Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης πλαισιώνουν τον Τάκη Πουρναράκη στην παρουσίαση και τον σχολιασμό του αγώνα.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00 Εκκίνηση αγώνα: 15:00
Enhanced by Zemanta

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΗ STELIA

Τη Ζάκυνθο επέλεξαν να μας γνωρίσουν ο Χρήστος Νέζος και η καλεσμένη του Stelia τo Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, στις 12.50 στο MEGA.

«Ένα ταξίδι», όπως είναι και ο τίτλος του δίσκου της νεαρής τραγουδίστριας, ετοίμασαν για μας στο νησί του Ιονίου με το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, το εθνικό θαλάσσιο πάρκο και τις υπέροχες παραλίες. Μια βόλτα, λοιπόν, με το σκάφος στις παραλίες είναι απαραίτητη, με μικρή στάση, φυσικά, στο πιο γνωστό και πολυφωτογραφιμένο σημείο του νησιού, το Ναυάγιο. Η Ζάκυνθος, όμως, είναι και τόπος με μακρόχρονη ιστορία. Έτσι, γυρίσματα έγιναν στο Μουσείο και Μαυσωλείο Σολωμού, Κάλβου και Επιφανών Ζακυνθίων, στο λόφο του Στράνη, από όπου ο εθνικός μας ποιητής, βλέποντας την πολιορκία του Μεσολογγίου, έγραψε τους «Ελεύθερους πολιορκημένους», ενώ επισκέφθηκαν και το ναό του πολιούχου του νησιού, Αγίου Διονυσίου.

«Ταξιδεύοντας στη Ζάκυνθο με τη Stelia» το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, στις 12.50 με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.
Enhanced by Zemanta

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως πέρασε πριν λίγες μέρες η Αγγελική Νικολούλη με την περιπέτεια της υγείας του γιου της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, την περασμένη Τετάρτη, όπου περίμενε να χειρουργηθεί ο μονάκριβος Κωνσταντίνος της.

Αυτός ήταν φαίνεται και ο λόγος που την εμπόδισε να εμφανιστεί στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.
 
Ντυμένη απλά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Αγγελική Νικολούλη βρισκόταν στο τμήμα των χειρουργείων και για δυο ολόκληρες ώρες δεν κούνησε βήμα από την αίθουσα αναμονής. Πολλές φορές έσκυβε το κεφάλι της, προσπαθώντας να στηριχτεί στο χέρι της. Κάθε λίγο κοιτούσε το ρολόι της και όταν άνοιγε η πόρτα του χειρουργείου, εκείνη έτρεχε προς τους γιατρούς για να μάθει νεότερα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αρναούτογλου: «Σοκαρίστηκα όταν είδα το Πολύ την Κυριακή» [βίντεο]

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Summer Live» και δήλωσε πως σοκαρίστηκε όταν είδε σε επανάληψη το «Πολύ την Κυριακή» γιατί δεν του άρεσε καθόλου ο τρόπος που ο ίδιος φέρονταν στους συνεργάτες του. 

Εξομολογήθηκε πως θέλει να τα αφήσει πίσω του και ζήτησε συγνώμη από τον τότε σκηνοθέτη του. Θεωρεί πως έκανε λάθη αλλά μέσα από αυτά έμαθε πολλά πράγματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η Έλλη Στάη κέρδισε το δικαστήριο με τον ΑΝΤ1- Παίρνει 1,2 εκατ. ευρώ.

Ήταν Οκτώβριος του 2005, όταν η Έλλη Στάη δεν παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 και έστειλε εξώδικο στο κανάλι με το οποίο ζητούσε την άμεση διακοπή της επαγγελματικής της σχέσης επικαλούμενη την άνιση μεταχείριση της μετά την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Το κανάλι χαρακτήρισε «ανυπόστατους, ανύπαρκτους και προσχηματικούς» τους λόγους που επικαλέστηκε η Ελλη Στάη για τη διακοπή της συνεργασίας, υποστηρίζοντας ότι αποβλέπει «κατά τρόπο άκομψο και σπασμωδικό, απλώς και μόνο στην ανώδυνη και άνευ δυσμενών συνεπειών απεμπλοκή σας από τις συμβατικές σας δεσμεύσεις».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πρόστιμο στον Alpha για παράνομη διαφήμιση διαδικτυακού καζίνου

Alpha TV logoImage via WikipediaΠρόστιμο 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV για παράνομη διαφήμιση διαδικτυακού καζίνου, επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra fm νομού Αττικής.

Κατά τα λοιπά, οριστική διακοπή λειτουργίας επιβλήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Συχνότητες fm νομού Φθιώτιδας, εξαιτίας παράλειψης υποβολής στοιχείων.

Σύσταση επιβλήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Dream fm του νομού Ηρακλείου, για μη καταβολή ροής προγράμματος. Σύσταση με την ίδια αιτιολόγηση επιβλήθηκε στον Star fm νομού Κερκύρας. Στον τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο ΤV νομού Σερρών επιβλήθηκε σύσταση για λανθασμένη σήμανση και χαμηλή ποιότητα γλώσσας.
Enhanced by Zemanta

Γ. Λιάγκας: Η απάντησή του στις "απειλές" που δέχεται!

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο θέλουν  το Λιάγκα να δέχεται απειλές από τη στιγμή που άνοιξε το εστιατόριο, γεγονός που θορύβησε και τη Φαίη!

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος ζητήσαμε τη γνώμη του ίδιου...


Ο Λιάγκας μετά από αρκετή ώρα, προφανώς επειδή βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, μας απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο: 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Καραβάτου- Κατσούλης Μόλις παντρεύτηκαν!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ενώθηκαν σήμερα το πρωί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο της Φιλοθέης. Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού οι δυο επώνυμοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο! Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο Φιλοθέης με το πολυτελές τζιπ που διαθέτει, λίγο μετά τις 10:00. Αφού χαιρέτησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, οι δυο τους μπήκαν στο Δημαρχείο για την τελετή που έγινε σε στενό κύκλο και διήρκησε περίπου 20 λεπτά.

Ο 40χρονος ηθοποιός φόρεσε λευκό κουστούμι Laskaris που το συνδύασε με καφέ σανδάλια, ενώ η 37χρονη παρουσιάστρια του Alpha προτίμησε ένα ρομαντικό νυφικό φόρεμα επίσης με την υπογραφή Laskaris που κάλυπτε απόλυτα την κοιλίτσα της, καθώς διανύει και τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνδυασμένο με nude γόβες.

Οι δυο τους ξεχείλιζαν από ευτυχία, ενώ ο Κρατερός δεν άφησε ούτε στιγμή το χέρι της καλής του, που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο την κορούλα τους.

«Ειλικρινά είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν είναι καν λεπτά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχείς είναι μια πολύ χαρούμενη και γιορτινή μέρα για εμάς και στα δικά σας και ό,τι επιθυμείτε», δήλωσε η Κατερίνα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και έδωσε και ένα φιλάκι στον σύζυγό της. Πηγή: star


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕO ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η καυτή εμφάνιση της Κατερίνα Στικούδη στην «Τεχνόπολη»

Την Κυριακή στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι , το μουσικό κανάλι MTV διοργάνωσε μία συναυλία για το καλοκαίρι με τους Vegas, Mark Angelo ft. Shaya, Otherview, ΝΕΒΜΑ, Κόκκινα Χαλιά, Κατερίνα Στικούδη και REC.

Η Κατερίνα εντυπωσίασε τους πάντες με την καυτή της εμφάνιση, αν και αρκετοί ήταν κι εκείνοι που δεν εντυπωσιάστηκαν εξίσου και με τη φωνή της. 
 

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Σπύρο Χαριτάτο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Σπύρο Χαριτάτο. 

Ο δημοφιλής παρουσιαστής βρέθηκε   στην Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο προκειμένου να συναντήσει παιδικούς φίλους από την γενέτειρα του, το Αίγιο.

Στο κυκλαδίτικο νησί όμως ζούσε και και μια πολύ καλή φίλη του, μητέρα δύο παιδιών, η οποία έπασχε εδώ και αρκετά χρόνια από την επάρατη νόσο.


Μιλούσε συχνά μαζί της στο τηλέφωνο, ενώ βρίσκονταν όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες
.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Και μαζί και μόνοι Λάτσιος - Μπαλτζή

Προσπαθούν να θολώσουν τα νερά Γιάννης Λάτσιος και Sunny Μπαλτζή. Το νέο ζευγάρι της πόλης αυτή τη φορά εθεάθη στο παραλιακό «Romeo», μόνο που -προς έκπληξη των παρευρισκομένων- διασκέδαζε με το πρόγραμμα σε διαφορετικά τραπέζια.

Πριν από λίγες μέρες ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος με την παρέα του επέλεξε την Αγγελική Ηλιάδη και τον Χρήστο Χολίδη για να ξεδώσει.

Σε διπλανό τραπέζι καθόταν μια άλλη παρέα, στην οποία ήταν και η Sunny Μπαλτζή. Οι δυο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά, δείχνοντας ότι αγνοεί ο ένας την παρουσία του άλλου.

Αν και η Sunny εμφανίστηκε με καπέλο και σκουλαρίκι σταυρό μεγάλου μεγέθους, γεγονός που τράβηξε τα βλέμματα των θαμώνων, ο Γιάννης Λάτσιος ερωτηθείς, εξερχόμενος του μαγαζιού, επέμεινε ότι δεν την είδε.

Ωστόσο εκείνο που προκάλεσε ποικίλα ερωτήματα ήταν η χρονική στιγμή που επέλεξαν να αποχωρήσουν και οι δύο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Γιώργος Λιάγκας: Στην κριτική επιτροπή του «Just The 2 Of Us»


Σύμφωνα με την εκπομπή Summer Live, την επόμενη σεζόν θα δούμε σε ρόλο κριτή στο «Just the 2 οf us» τον Γιώργο Λιάγκα που θα πάρει την θέση του Κώστα Τουρνά.

Ο παρουσιαστής πέρυσι είχε πάρει στα ζεστά το παιχνίδι και κάθε Δευτέρα μέσα από το Πρωινό mou έκανε την κριτική του στα ζευγάρια, αλλά και στις κριτικές της επιτροπής.

Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει ζωντανά μέσα από το show και η παρουσία του θα είναι σίγουρα μια τονωτική ένεση στο talent show.
 

Καραβάτου- Κατσούλης Μόλις παντρεύτηκαν!

Λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Δευτέρας έφτασαν μαζί στο δημαρχείο Φιλοθέης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης για τον πολιτικό τους γάμο.

Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο με μια ασημί BMW X5 που οδηγούσε ο Κρατερός. Μόλις πάρκαρε, βγήκε από το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα στην Κατερίνα που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ντοκιμαντέρ για την εισβολή του Αττίλα, από τη Μελίνα

United (States) Parcel Service.Image by matt.hintsa via Flickr
Ένα σπάνιο ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει το Αρχείο της ΕΡΤ μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και  www.ert.gr.Τον Ιούλιο του 1975 η Μελίνα Μερκούρη βρέθηκε στην Κύπρο και γύρισε για λογαριασμό της ΕΡΤ ένα ντοκιμαντέρ, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εισβολή του «Αττίλα». Το ντοκιμαντέρ αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ και όταν η ίδια η Μελίνα Μερκούρη το αναζήτησε μετά από μερικά χρόνια – ως υπουργός Πολιτισμού – δεν κατάφερε να το εντοπίσει. Το 1997, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, η  ΕΤ1 μετέδωσε για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ, το οποίο βρέθηκε στο αρχείο της δημόσιας τηλεόρασης σχεδόν ακέραιο.
Στο μοναδικό αυτό ντοκουμέντο, η Μελίνα Μερκούρη συνομιλεί με συζύγους και μητέρες των αγνοουμένων, με μέλη της Εθνικής Φρουράς, με τον τότε εκπρόσωπο της ελληνοκυπριακής πλευράς στις διακοινοτικές συνομιλίες Γλαύκο Κληρίδη, καθώς και με τον αρχιεπίσκοπο Μακάριο.
Στο ντοκιμαντέρ καταγράφεται η μεγάλη πορεία γυναικών προς τους τάφους των θυμάτων του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974 και της εισβολής, η ομιλία του Μακαρίου και οι μαρτυρίες των Ελληνοκυπρίων στους καταυλισμούς των προσφύγων και σε κεντρικό δρόμο της διχοτομημένης Λευκωσίας. Παράλληλα, παρουσιάζει πλάνα από τα Κατεχόμενα και συνεντεύξεις Τουρκοκυπρίων της Κυρήνειας, από υλικό που παραχώρησε ολλανδικό συνεργείο.
Στο υλικό περιλαμβάνεται επίσης και η ερμηνεία της Μ. Μερκούρη στο τραγούδι της Ελένης Καραΐνδρου «Αντινανούρισμα», σε στίχους Κ. Χ. Μύρη
Η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Άρη Σταύρου, η δημοσιογραφική επιμέλεια του Άρη Καμπάνη και η μουσική της Ελένης Καραΐνδρου.
Enhanced by Zemanta

Αφιέρωμα για την αποκάτασταση της Δημοκρατίας

Konstantinos KaramanlisImage via Wikipedia

Το Αρχείο της ΕΡΤ, με αφορμή την επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα (24 Ιουλίου 1974) ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και  www.ert.gr, το ντοκιμαντέρ «ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, 1974-1990», σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου.Η δημοσιογράφος Μαρία Ρεζάν εξετάζει τα σημαντικότερα γεγονότα των πρώτων μηνών της Μεταπολίτευσης, από τις 24 Ιουλίου1974 έως το τέλος του έτους. Η εκπομπή παρουσιάζει συνοπτικά τις τελευταίες ημέρες της δικτατορίας, αλλά και τις πρώτες της Μεταπολίτευσης, με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή από τη Γαλλία και την ανάληψη της πρωθυπουργίας. Σε βίντεο αρχείου, η Μελίνα Μερκούρη αναφέρεται στην επιστροφή των αυτοεξορίστων στην πατρίδα μετά την πολιτική αλλαγή, ενώ στη συμμετοχή του στην πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας αναφέρεται ο Γεώργιος – Αλέξανδρος Μαγκάκης. Σκιαγραφείται η κατάσταση που επικρατούσε στην κοινωνία σχετικά με το φόβο ενός νέου πραξικοπήματος, μέσα από συνεχείς φήμες για νέα επέμβαση του στρατού, ενώ ο Τζανής Τζανετάκης σχολιάζει την καθοριστική απόφαση του Κ.Καραμανλη να απομακρύνει τις επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις από την Αθήνα.
Το ντοκιμαντέρ εστιάζει επίσης και στον διεθνή χώρο, καθότι τότε εξελίσσεται η δεύτερη τουρκική εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, που οδηγεί στην ελληνική απόφαση αποχώρησης της χώρας από το ΝΑΤΟ. Στην εξωτερική πολιτική εκείνης της περιόδου, αλλά και τα λάθη της ελληνικής πλευράς, αναφέρεται ο τότε πρεσβευτής της Ελλάδας στη Μεγαλόνησο, Μιχάλης Δουντας. Ο Γρηγόρης Φαρακος κάνει ιδιαίτερη μνεία  στην κατάργηση του νόμου 509, που είχε ως αποτέλεσμα τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ.
Ακόμα, εξετάζεται η δημιουργία των δύο μεγάλων κομμάτων της Μεταπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ο κοινωνιολόγος Γεράσιμος Νοταράς εξηγεί τα αίτια για την ένταξη της «Δημοκρατικής Άμυνας» στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Γ. Α. Μαγκάκης και ο Μάριος Πλωρίτης αναφέρονται στη διενέργεια των πρώτων δημοκρατικών εκλογών στις 17 Νοεμβρίου 1974 και τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη λύση του πολιτειακού ζητήματος λίγες μέρες αργότερα (8 Δεκεμβρίου). Ο Γεώργιος Ράλλης μιλά για τους κινδύνους που κατάφεραν να αποσοβήσουν – δεδομένης της ανυπαρξίας κάθε κρατικού μηχανισμού – όσοι πολιτικοί επιφορτίστηκαν τότε με τη διακυβέρνηση του τόπου στην προσπάθεια για την αποκατάσταση της δημοκρατικής ομαλότητας.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Μαρία Ρεζάν
Σκηνοθεσία: Διαγόρας Χρονόπουλος
Μουσική: Ζακ Μεναχέμ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: "Οι άντρες της πρωινής ζώνης"

BINTEO: Στα μαχαίρια Καλομοίρα-Θρασκιά

Mega: Ναι για τη νέα σεζόν σε «Έρευνα» και «Πρωταγωνιστές»

Θα συνεχίσουν κανονικά από τον Οκτώβριο τόσο η εκπομπή του Παύλου Τσίμα «Έρευνα», όσο και η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές».

Αυτό διέρρευσε την Παρασκευή από τις εγκαταστάσεις του Mega στην οδό Μεσογείων. Ωστόσο λόγω των δύσκολων καιρών, οι δύο εκπομπές θα βγουν με χαμηλότερο κόστος. 


Από πλευράς παραγωγής η «Έρευνα» από εξωτερική μετατρέπεται σε εσωτερική και οι «Πρωταγωνιστές» που έτσι κι αλλιώς ήταν εσωτερικής παραγωγής θα βγαίνουν από του χρόνου με μειωμένο budget.

Μ. Μενούνος: “Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα!”

Για την επίσκεψή της στη χώρας μας, την αγάπη της για την Ελλάδα, το τζατζίκι και τα μεσογειακά μεζεδάκια μίλησε η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξή της. 

Η γνωστή παρουσιάστρια με αυθορμιτισμό και ειλικρίνεια αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.
 
“Αγαπώ πολύ τη χώρα μου και νιώθω ότι βιώνω έντονα συναισθήματα, κάθε στιγμή που είμαι στην Ελλάδα! 


Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω και στο χωριό μου, αλλά και να δω το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Καζάνι που βράζει η ελληνική τηλεόραση

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...