Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Λούκας: «Η 7η θέση είναι κατόρθωμα για μας»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε στις 6 η ώρα το απόγευμα σύσσωμη η ελληνική αποστολή. Λούκας Γιώρκας, Stereo Mike, Κωνσταντίνος Ρήγος, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Ελεάνα Βραχάλη, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και την περηφάνια τους για την 7η θέση που κατέκτησε το "Watch my Dance", κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. 
 
«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί καταφέραμε πάρα πολλά πράγματα σαν ομάδα, με κορύφωση την πολλή σοβαρή έβδομη θέση στη Eurovision. Είναι μια ομαδική δουλειά η οποία έφερε καρπούς και μας ένωσε ακόμα πιο πολύ», δήλωσε στην κάμερα του Star ο Λούκας. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του τελικού, εξήγησε ότι «κάναμε ο, τι καλύτερο μπορούσαμε. Σημασία έχει η διαδρομή.
 
Η 7η θέση είναι κατόρθωμα για μας. Το μόνο που θέλαμε ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη σκηνή. Το αποτέλεσμα δεν μας στεναχωρεί. Δώσαμε την ψυχή μας». Η πιο δυνατή στιγμή για τον Λούκα ήταν όταν δάκρυσε στη σκηνή του Dusseldorf, ερμηνεύοντας το “Watch my Dance”: «Έκλαψα γιατί ήταν μια στιγμή στην οποία είχα τόση ένταση, που νόμιζα ότι ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για μένα και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ».
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...