Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Greek Idol: Το Σάββατο, 18 Ιουνίου, στις 21:00 ο ημιτελικός

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol ανέδειξε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Από την δεκαπεντάδα που ξεκίνησε, έχουν παραμείνει τρεις υποψήφιοι. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή.

Μαρία Θεοδότου, Μαλού Κυριακοπούλου και Παναγιώτης Τσακαλάκος Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσά τους. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι δύο θα περάσουν στον τελικό και ποιος θα αναγκαστεί να αποχωρήσει λίγο πριν κόψει το νήμα; Όλα εξαρτώνται από την ψηφοφορία του ημιτελικού.

Στο ένατο live, οι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τρία κομμάτια: Μία μπαλάντα, ένα τραγούδι mid-tempo αλλά και το τραγούδι που είχαν επιλέξει να πουν στην πρώτη τους οντισιόν στο Greek Idol, έτσι ώστε οι κριτές και οι τηλεθεατές να μπορέσουν να διαπιστώσουν την εξέλιξη των υποψηφίων κατά τη διάρκεια του talent show. Έτσι, η Μαρία θα ερμηνεύσει το Τράβα Σκανδάλη, η Μαλού το Amor Perfeito και ο Παναγιώτης το You’re the One That I Want.

Επιπλέον, η Έλλη Κοκκίνου αφήνει για λίγο την καρέκλα του κριτή και ανεβαίνει στη σκηνή του Greek Idol όπου θα ερμηνεύσει τις νέες της επιτυχίες, αλλά και θα τραγουδήσει μαζί με τους τρεις υποψήφιους του ημιτελικού.

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. O ημιτελικός, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, έρχεται το Σάββατο, 18 Ιουνίου στις 21:00.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...