Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Made in Star με πολλούς -και καλούς - συνεργάτες !

Με στόχο «καλύτερα μεσημέρια», με πολύ χιούμορ και επίκαιρη σάτιρα, «χτίζεται» η ολοκαίνουρια νεανική εκπομπή του Star με τίτλο “Made in Star”. Δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς αλλά και με κέφι και όρεξη η πανέμορφη, μελαχρινή ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, η έμπειρη αρχισυντάκτης Μαρία Γιαχνάκη και όλη η ομάδα της εκπομπής.

Στο πάνελ, μαζί με την Νικολέτα, θα είναι:
Ο γνωστός, από περιοδικά και τηλεόραση, δημοσιογράφος Στάθης Παπούλιας, που δεν χρειάζεται... διαίτερες συστάσεις.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με γρήγορη, έξυπνη ατάκα, μια και έχει την πείρα του ηθοποιού της Stand-up Comedy. Με τη Νικολέτα γνωρίζεται από τη σειρά “Σφηνάκια”.

Οι δημοσιογράφοι του Star Ιωάννα Βάσου και Φραντζέσκα Σαββοργινάκη.

Η Ολγίνα Σαντίκου, νέο αίμα, όσοι την έχουν δει πιστεύουν ότι θα την δεχθεί η τηλεόραση. Είναι τελειόφοιτη της Σχολής Μέσων Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών και απόφοιτη της Σχολής Δημοσιογραφίας του Star.

Ειδικός συνεργάτης, ο Νάσος Γουμενίδης, που θα δίνει πληροφορίες από τα έργα και τις ημέρες των διασήμων.

Η εκπομπή απευθύνεται στα δυναμικά κοινά, 15-44, αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι και θέλουν να πάρουν μία βαθιά ανάσα στη μέση της ημέρας. Ακόμα περιλαμβάνει, θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, πώς βιώνουν, αλλά και πώς επιβιώνουν στη δύσκολη εποχή που περνάμε. Επίσης, νέοι θα προτείνουν τρόπους ανέξοδης διασκέδασης και θα αφηγούνται ωραίες στιγμές, που έχουν ζήσει. Συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τον... διασκεδαστικό χώρο (δυστυχώς),της πολιτικής στη χώρα μας.

Η εκπομπή θα βρίσκει ξεχασμένα πρόσωπα, που κάποτε μας απασχόλησαν και θα παρουσιάζει τη νέα τους ζωή. Πολλά παιχνίδια, με δώρα, αλλά και γέλιο, π.χ. κάθε Δευτέρα οι συνεργάτες της Νικολέτας θα αναλαμβάνουν απίθανες αποστολές (με στόχο πάντα το τόσο... ακριβό χαμόγελο), θα ζητηθεί από τον Στάθη Παπούλια, να πλέξει ένα κασκόλ και να το παρουσιάσει στην εκπομπή της Παρασκευής.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...