Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΓΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ: Ο ΑΝΤ1 έκοψε το επιτυχημένο σίριαλ "Hatirla"!

ΤΗΝ ΟΡΓΗ των τηλεθεατών προκάλεσε η απόφαση βόμβα από τον ΑΝΤ1! Το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε την απόφαση να κόψει το επιτυχημένο σίριαλ "Hatirla" και  προκάλεσε τον ξεσηκωμό των τηλεθεατών!


Την θέση της επιτυχημένης σειράς πήρε το "Βαλς με 12 Θεούς". Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΝΤ1 κόβει ένα πετυχημένο σίριαλ. Το έχει κάνει επανειλημμένα αδιαφορώντας για την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΡΓΗ  των τηλεθεατών.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

144 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤ1 ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΝΤ1 ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ

      Διαγραφή
    2. Ανέόντιμα και εκβιαστικά, αναγκάζουν τους τηλεθεατές να στραφούν σε άλλα μέσα προκειμένου να δουν τη σειρά που τόσο έντονα διαφήμιζαν μέχρι την περασμένη εβδομάδα.Γιατί όμως απο-
      ρούμε:Το ίδιο δεν έκαναν με τη σειρά KARADAJI, SULEIMAN κ.λ.π. Κινούνται πρόστυχα και είναι στο χέρι των τηλεθεατών να τους τιμωρήσει. Ας το κάνουμε.Είτε αρέσουν οι σειρές είτε όχι, κανένας δεν μπορεί να παίζει μαζί τους.

      Διαγραφή
    3. Ανέντιμο και απογοητευτικό, να κόβονται σειρές που διαφημιζονταν έντονα μέχρι την τελευταία εβδομάδα. Γιατί όμως απορούμε? Μήπως έτσι δεν συμπεριφέρθηκαν και με τις σειρές KARADAYI και SULEIMAN? Οδηγούν τους τηλεθεατές να προβούν σε άλλους τρόπους προκειμένου να δουν σειρά που έχει κάποιογι' αενδιαφέρον γι' αυτούς. Ας αντιδράσουμε έντονα γι' αυτή την τακτική είτε μας αρέσουν αυτές οι σειρές είτε όχι, προκειμένου να τιμωρηθούν αυτοί που δεν σέβονται αυτούς που τους διατηρούν ώστε να έχουν δουλειά.Ας αποδείξουμε ότι μπορούμε να τιμωρήσουμε αυτούς που δεν μας υπολογίζουν.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΤ1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    5. ΑΙΣΧΟΣ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΚΟΠΗ

      Διαγραφή
    6. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
    7. 'Εχεις απόλυτο δίκαιο φίλε ,μου! Συνυπογράφω.Μας θεωρούν πρόβατα...Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν κάθομαι να παρακολουθήσω ξανά το Βάλς με 12 θεούς.Και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη ξαναπαρακολουθήσω εκπομπή του καναλιού αυτού.

      Διαγραφή
    8. αισχος μεγαλο αισχος στο καναλι του αμαρουσιου θα χασει πολλους τηλεγεατες μ αυτες του τις ενεργειες και ενας απο αυτους που δε θα ξαναθουν ΑΝΤ1 θα ειμαι κι εγω.

      Διαγραφή
    9. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...Η ΤΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ...

      Διαγραφή
    10. EXΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤ1 ΑΠΟ 10/2/2014 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. ΑΣΧΟΣ,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ να μην ξαναγοράσει τα κωλοπεριοδικά. Είναι τόσο πρόστυχο αυτό που κάνουν κανάλια και περιοδικά ώστε και το χειρότερο σήριαλ να ήταν έπρεπε να αντιδράσουμε. Πόσο μάλλον που τα περισσότερα τούρκικα είναι υπέροχα. Ας μην τα ξεκίναγαν ποτέ αν έπρεπε να μας εκβιάζουν έτσι, ας μέναν στους Φώσκολους. Ούτε στην Ουγκάντα δεν φέρονται έτσι στον κόσμο, έλεος δηλαδή, σε κάνουν να αισθάνεσαι σκουπίδι. Διερωτώμαι δεν υπάρχουν δικαιώματα για τηλεθεατές; Κι αυτό το ΕΡΣ είναι μόνο για να μην ακουστεί η λέξη μακάκας, κλπ; Αίσχος όλοι τους. Παρανοϊκοί και χυδαίοι. Εμ δεν φτάσαμε τυχαία ως εδώ. Εύχομαι το χάλι με τους 12 θεούς να κάνει μηδέν τηλεθέαση. Μακάρι να πάρουν έναν μάθημα από τον κόσμο που τόσο κάφρικα κακομεταχειρίζονται οι αχρείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Εύγε!
      Επιτέλους αισθάνομαι ότι υπάρχουν και νοήμενες άνθρωποι.Καλά αυτός ο Λάτσιος ,αν θυμάμαι καλά, είναι Διευθυντής προγράμματος ή μόνο ξέρει να βγαίνει στην γύρα για κανένα φράγκο...

      Διαγραφή
    3. το βαλς με δωδεκα θεους πρεπει να κοψετε.Ετσι και αλλιως δεν το βλέπουμε. τερμα ο ΑΝΤ

      Διαγραφή
  4. δεν θα πρέπει κανείς να βλέπει ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντροπη στον ΑΝΤ1. Το κανουν επιτηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κανουν συχνα τωρα τελευταια το να κοβουν τα σηριαλ.Ντροπη τους πρεπει να παρουν ενα μαθημα.Να μην ξαναδουμε ΑΝΤΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποσα χρονια βλεπουμε επαναληψη στην επαναληψη.... κωνσταντινου κ ελενη, το καφε της χαρας κ αλλα.ωραια να βαλουμε κ ελληνικες σειρες μιας κ υπαρχει η παραγωγη. οταν ομως εχεις αρχισει κατι μην το κοβεις κ μαλιστα χωρις προειδοποιησει γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ταυτιζονται με το σιριαλ εστω κι αν ειναι τουρκικο. θα μπορουσε το καναλι να αλλαξει την ωρα της τουρκικης σειρας κ να την βαλει σε καποιες απο της επαναληψεις που μας εχει φλομωσει!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχετε απολυτο δικιο ειναι πραγματικο αισχρος αυτος ο μη σεβασμος στους τηλεθεατες και οντως θα μπορουσαν να βαζουν τις σειρες αυτες στη θεση καποιων μονιμων επαναληψεων που θα προσθετε και καλυτερα νουμερα στην τηλεθεαση τους

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΑΝΤ1 ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den drepeste opoia seira arxizete meta se ligo ti kovete kai valate palies ellenikes seres pou ta vlepoyne mono giagiades kai mporei kai kaneis .ti kerdizete apo avto ? tipota -mono na mhn sas v;lepei kaneis den eiste gia empistosini eseis sto ANT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. malakies lete- ti egkrisidimokratia den exoyme na poyme thn aliteia .dropi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αίσχος στον ΑΝΤ με τα παιχνιδάκια που κόβουν τις σειρές. Μπουχτίσαμε να βλέπουμε επαναλήψεις χρόνια τώρα. Μας συμπεριφέρονται σαν ζώα. ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιαυτο η χωρα μας δεν παει μπροστα....γιατι νομιζουν οτι απευθυνονται σε ζωα.....πραγματικα κριμα και ΝΤΡΟΠΗ.....ενω ας πουμε το βαλς με 12 θεους ειναι φοβερη σειρα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξαναβλέπουμε ΑΝΤΕΝΝΑ. Μας φλόμωσαν στις επαναλήψεις και στις βλακώδεις ελληνο-κυπριακές σειρές οι οποίες είναι για ... ξέρασμα. Τα τούρκικα μας τα βάζουν και μετά τα κόβουν. Μας φέρονται σαν ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή τους, δεν σέβονται τους τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΝΤ1 ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΡΙΑΛ ,ΑΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤ1 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειναι τελειως απογοητευτικο το γεγονος που κοπηκε η σειρα αυτη με ενδιαφερον περιεχομενο και οχι σαν τα ελληνικα εργα που προβαλλουν οτι να ναι. ντροπη στον ΑΝΤ1 που ενω γνωριζει την οικονομικη δυσχερια των ανθρωπων παραπεμπουν τους τηλεθεατες να αγορασουν το περιοδικο κανεις δεν προκειται να το αγορασει.ο ΑΝΤ1 με αυτο τον τροπο υποβαθμιζειτην ποιοτητα του καναλιουκαι οξυνει την εξαγριωση των τηλεθεατων. αισχος που εκμεταλλευεται το ενδιαφερον των ανθρωπων κοβοντας την σειρα για μεγαλυτερη κερδοσκοποια η οποια θα αποτυχη. ελπιζω κανεις να μην παρακολουθησει το καναλι αυτο...ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτο ηταν και η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι. αντ1 τελος και για μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θελω να ξαναπροβληθει η Χατιρλα!ΝΤΡΟΠΗ,ηταν πολυ καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θελουμε την Χτιρλα.Ηταν πολυ ωραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αηδιαστικό κανάλι και ο ΑΝΤΕΝΑ δεν πρόκειται να ξαναδούμε τίποτε απο αυτό το κανάλι.Ντροπή τους/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. den xanablepo antena ta sxolia eine perita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το οντι ειναι αισχρη αυτη η αντιμετωπιση των τηλεθεατων γιατι καποιες σειρες ειναι αξιολογες και θα μπορουσαν να τις συνεχισουν τις ωρες των μονιμων επαναληψεων κατι που θα ειχε ως αποτελεσμα και την αυξηση της τηλεθεασης αλλα και κυριως το αισθημα σεβασμου προς τους ανθρωπους που τις παρακολουθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ DVD, ΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΑ ANTENA ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ntropi sas .oi ellinikes seires einei gia petama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΑΝΤ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ... ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΣΑ ΒΑΖΕΤΕ !!! ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!! ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!! ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ !!!!! ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ !!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ntroph sas...ta idia kai ta idia kathe mesimerh...kai meta theletai k noumera...eiste NOUMERA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. esxeos kai ntropi me aftis tin krisi na ipoxreonete ton kosmo na agorasei to sirial pou ekopse o ant1 kai den einai prwti fora.... kalutera na min ta valei katholou para afto pou kanei eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. osa tourkika exei balei ta exei kopsi eleos pia mono o ant1 ta kanei auta tha mas kanei na min ton blepoume giati oti tourkiko arxizei den to teleionei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. oti tourkiko arxizei den to teleioni eleos to kanei gia na stamatisoume na ton blepoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. afiste kai mia seira mexri to telos to exete katantisi aidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΙΣΧΟΣ! σΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ.... ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1. πΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΑΝΤ1, ΟΥΤΕ ΤΙς ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς Κε ΛΑΤΣΙΕ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΒΑΛΣ 12 ΘΕΩΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!) ΣΤΙΣ 22.15 Μ.Μ. ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΤΣΑΡΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΑΝΣΙΓΚ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΒΑΣΛΣ, ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ! ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΟΠΩς ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥΣ.....ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...ΚΑΙ ΑΝΤ1 ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ....ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

      Διαγραφή
  34. ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΩΡΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Π Ο Τ Ε Ξ Α Ν Α Α Ν Τ 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτο το εχει ξανακανει ο Αnt1. Καλο θα ειναι να μην ξαναπαρακολουθησει κανενας αυτο το καναλι. Ή εστω να το παρακαλουθουμε οσο το δυνατον πιο λιγο.
    Το εχουν καταντησει ΑΙΣΧΟΣ. Δεν υπολογιζουν τον τηλεθεατη και εμεις να παψουμε να τους παρακολουθουμε, διοτι αλλιως τους δινουμε το δικαιωμα να μας"παιζουν".


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ντροπη σας κυριοι του αντενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολύ σωστά τα λένε.......
    Κάθε φορά που ξεκινάει ένα έργο...το κόβουν για να βάλουν άλλα η για να το ξαναβάλουν ύστερα από έξι μήνες.
    Ντροπή....
    Στο τέλος θα βλέπουν μόνοι τους το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι το τέταρτο σηριαλ που αρχίζουν και το κόβουν στη μέση - να θυμήσω Σουλειμάν,Καρανταγι, Ενα αστέρι γεννιεται - ενώ μας πρήζουν στις επαναλήψεις σήριαλ και μας κοροιδεύουν βάζοντας την ένδειξη "Vintage". Κανείς να μην αγοράσει τα περιοδικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμφωνώ με όλα τα σχόλια των τηλεθεατών, είναι πράγματι ντροπή αυτό που κάνουν, ξεκινούν ένα σήριαλ και μόλις αρχίζει ο κόσμος να το βλέπει, το κόβουν για να το πουλούν ένα ένα επεισόδιο στο περιοδικό και να μην τελειώνει ποτέ.... Είναι πράγματι καθάρματα. Δεν ξέρω ποιο σπουδαίο μυαλό απατεώνων τα σκέφτεται όλα αυτά!!!! Απάτη σκέτη αλλά από τον Αντέννα δεν περιμένεις και κάτι καλύτερο. Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τους βλέπει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΧ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ ΕΛΕΝΗΣ Κ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΒΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΕΡΓΑ!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό.ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ λοιπόν για τον αντεννα.Να δω ποιοι βλάκες θα τον δούν ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσο ξεδιάντροποι οι υπεύθυνοι του Αντέννα που μας τρίβουν στην μούρη τις μίζες που παίρνουν από τα παλιοπεριοδικά ..Αίσχος στο ήθος αυτών που θέλουν να παριστάνουν και τους κυρίους.....

      Διαγραφή
  44. ntrepome gia logariasmo sas.
    Den dosate oute mia eksigisi.
    Giati giati giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. tha eprepe na min janapoulisoun ta periodika oute ENA teyxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. EΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ANTENNA ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ! ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ !! ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ???? ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  48. Είστε επιεικώς απαράδεκτοι! Όποιος κι αν είναι ο επιχειρηματικός σκοπός σας μην ξεχνάτε πως οι τηλεθεατές δεν είναι πρόβατα να σας ακολουθούν πιστά ότι κι αν κάνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. μπράβο ηλίθιοι. κόψατε μια σειρά καλοδουλεμένη για να βάλετε τις βλακείες τις ελληνικές, από αυτές που οι ηθοποιοί δεν μπορουν να συγκριθούν.Είσαστε επίσης επιεικώς ηλίθιοι γιατί γράψατε στα παλιά παπούτσια σας τους τηλεθεατές, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Είναι απαράδεκτο να διακόπτεται τόσο άδικα μια τόσο σπουδαία παραγωγή.Κάλο θα ήταν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να το λάβουν σοβαρά υπόψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ειναι το χειρότερο καναλι τελος ο αντ1 ο κοσμος ξυπνησε μας περναν για ανεγκεφαλους. Ντροπή! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ειναι το χειρότερο καναλι τελος ο αντ1 ο κοσμος ξυπνησε μας περναν για ανεγκεφαλους. Ντροπή! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Απαραδεκτο !!!!!!!! Το χειρότερο καναλι συμφωνώ με όλους ποτε ξανα αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΤ1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ "ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ" ΣΤΙΣ 6 ΠΜ ΣΤΟ 50ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Απαραδεκτοι ποτε ξανα αντ1 μα δεν ντρέπονται!!! Μας περνάνε για ανεγκεφαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ειλικρινά λυπάμαι που παρακολούθησα έστω και ένα λεπτό τον σταθμό αυτό. Είναι το 5ο σήριαλ που μας κόβουν ενώ δεν λένε να κόψουν (αντάξιο της ηθικής τους υπόστασης) την καταχράστρια του δημοσίου χρήματος. Για μένα τέλος αυτός ο σταθμός γιατί χρόνια τώρα με χαρακτηρίζει ηλίθιο και μου μειώνει την προσωπικότητα και εγώ με την στάση μου τον συγχωρώ. Τέλος όμως. Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑ;ΖΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ολο αυτό που γίνεται είναι εντελώς μα εντελώς ηλίθιο ειναι άσχετοι δεν μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό πρόγραμμα για τον κόσμο. Κ τελικά ο ant1 υπέκυψε στο ''πλούτο'' των cd. Κ ύστερα λένε οτι νοιάζονται για τον τηλεθεατή. Τι να πω!!!! Ας γράψουν όμως τώρα κ οι τηλεκριτικοί για το χάλι αυτό που όπως να ναι τους επιρρεάζει κάπως τους διευθηντές προγράμματος ο λόγος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ντροπή σας, όλοι οι προαναφερόμενοι (ανάμεσά τους κι εγώ) στηρίζουμε τον ΑΝΤ1 κι έτσι μπορείτε και έχετε νούμερα και περνάτε μπροστά στις τηλεθεάσεις. Με αυτήν την τακτική θα χάσετε το μεγαλύτερο μέρος των τηλεθεατών, γιατί δείχνετε ότι δεν τους σέβεστε. Εμείς επιλέγουμε. Οι πολλοί. και πάλι αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είναι ανέντιμο κανάλι, οτι και να κάνουν ο κόσμος δεν πρόκειτε να αγοράσει τα cd γιατί δεν έχει. Τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας αυτοί σαν τα κοράκια σκέφτονται το κέρδος.
    Τι υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλα εκανε και κοπηκε ενα ακομα παλιο τουρκικο,για εμενα καν δν επρεπε να προβαλεται στη χωρα μας κανε α τουρκικο σηριαλ και ειδικαωδε θα επρεπε να το βλεπετε.Απο μια χωρα που μας εχει φερθει απαραδεκτα,εχει σνομπαρει δικα μας σηριαλ,μας προπαγανδιζει συνεχως και αλλα πολλα που ολοι ξερετε πολυ καλα δε θα επρεπε να δεχομαστε τιποτα...Κανεις σας δε παρατηρησε την αλλαγη απο Απαγορευμενη αγαπη,σε Χατιρλα?Κανεις δε καταλαβε οτι υποχρεωθηκαν απο τους Τουρκους?Κι εγω εχω βαρεθει τις επαναληψεις,αν και υπαρχουν ενα σωρο ωραια σηριαλ που εχουν παιχτει και δεν τα εχουν ξαναδειξει...Και βασικα προτιμω το Βαλς,το οποιο βασιζεται σε ΒΙΒΛΙΟ μεγαλης Ελληνιδας συγγραφεως πολυ επιτυχημενης και δε το θεωρω βλακεια.Εδω βλεπατε τον Σουλεϊμαν,ξεχασατε μαλλον την Ελληνικη ιστορια...Φτασαμε να προτιμουμε τους Τουρκους απο τους Ελληνες...Τι να πω...Κανουμε τους Τουρκους πλουσιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Συμφωνω και εγω, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!!! Ολοι οι ανω διαμαρτυρονται για την κοπη του τουρκικου σηριαλ??? αν ειναι δυνατον. Ας βαλουν δυο φορες την ημερα το Βαλς η το Μπρουσκο. ΝΑΙ προτιμω αυτα απο τα τουρκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΈΧΝΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΝ ΤΟΙΑΎΤΗ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΈΠΑΜΕ ΚΑΜΊΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΊΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΡΟΣΕΓΜΈΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΈΣ ΤΑ ΤΟΎΡΚΙΚΑ ΣΉΡΙΑΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΌΤΗΤΕΣΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΝΑΙ ΆΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΣ ΓΎΡΙΖΑΝ ΚΑΛΛΊΤΕΡΑ ΣΉΡΙΑΛ ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΑΜΕ ΑΣ ΣΕΒΟΝΤΟΎΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΈΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΊΧΤΗΚΑΝ ΩΡΑΊΕΣ ΣΕΙΡΈΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΈΣΚΙΣΑΝ

      Διαγραφή
  64. 2.38 Πρώτον και κύριον, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Ο τίτλος δεν άλλαξε γιατί οι Τούρκοι το επέβαλαν αλλά γιατί το ΜEGA έκανε καβγά για τον τίτλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ επειδή ένα παλιό του σήριαλ λεγόταν έτσι. Κι εμείς λοιπόν, βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες ελληνικές βλακείες, χωρίς κανένα ίχνος πρωτοτυπίας, χωρίς καλά σενάρια, αν και διαθέτουμε πολύ καλούς ηθοποιούς που χαραμίζονται σε απαίσιες παραγωγές. Πραγματικά είναι κρίμα γιατί οι Τούρκοι κάνουν καλύτερα έργα από εμάς και δεν είμαστε άξιοι, στην χώρα που γεννήθηκε το θέατρο να φτιάξουμε ένα έργο της προκοπής. Ο καθένας έχει τα γούστα του και επιλέγει να βλέπει ότι θέλει. Όταν θα στο ξανακόψουν το Βαλς για λόγους χαμηλής τηλεθέασης, τότε θα δούμε τι θα πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Επίσης, να είσαι σίγουρος ότι δεν ξεχάσαμε την Ελληνική Ιστορία επειδή είδαμε ένα έργο σαν τον Σουλεϊμάν. Δηλαδή, πλούσιο σε ωραία πρόσωπα (άνδρες και γυναίκες), σε σε ερμηνείες, σε σενάριο, σε ντεκόρ, σε κοσμήματα, σε φορέματα, σε τοπία. Για να ξέρουμε τι λέμε κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ότι κόπηκε το σίριαλ δεν με αφορά και πολύ. Αν και οφείλω να πω ότι επειδή δουλευα απο το πρωι ως το βραδυ δεν προλάβενα να δω τιποτα και για κακή μου τυχη αρχισα να βλέπω αυτό το ασίριαλ τωρα που μπορώ. Βαρέθηκα να βλεπουμε όλο επαναλήψεις. Όσο για την χώρα που λέτε την Τουρκία δηλαδή νομίζω και εγώ πως μας έχει φερθεί απαράδεκτα αλλα θα πρεπει να κατσουμε να σκεφτούμε πως μας εχει φερθεί η δική μας χωρα που λογικά θα έπρεπε να μας υποστιρίζουν. Έχετε δει πουθενά κατι τέτοιο. Αυτή η χώρα μας εφερε εδω που ειμαστε τώρα και όχι τα τουρκικα σίριαλ. Εμείς να τους υποστηρίξουμε, αυτοί όλοι που είναι που προσπαθούν όλοι για το δικό μας καλό; Αναγκαστηκα μετα απο 17 χρόνια εργασίας να είμαι ανεργη και ο αντρας μου στο εξωτερικό για δουλειά, με 3 παιδιά και ΜΟΝΗ ΜΟΥ γιατί η Ελλάδα το θέλησε, βλεποντας σαςμοναδική ψυχαγωγία μου τα τουρκικα σίριαλ και όχι τα ελληνικά που το μόνο που βλέπεις είναι η προστηχιά και η βρομιά (στα περισσότερα τουλάχιστον) Ευχαριστ΄και αν θελεις κατσε να σκεφτείς ποιος εχει κανει τι και ποιους πρεπει να αγαπαμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ). ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΣ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΣ (ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ), ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ HATIRLA. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

      Διαγραφή
  67. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το mega το εκανε προσφατα ! με την "εκδικηση'' !ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ και
      δεν πρεπει να τα ξαναδουμε ουτε καν σε ''ζαπινγκ''.Συμφωνω κι εγω με τους περισσοτερους γραφοντες.Ηταν η ξεκουραση μας και πραγματι οι σειρες που κοπηκαν ηταν πολυ καλες ποιοτικα
      και σε ηθοποιια και σε ομορφα συναισθηματα!Και ας μην ειμαστε σωβινιστες και οι Τουρκοι ειναι απλοι ανθρωποι μας μοιαζουν πολυ ειναι γειτονες και δεν φταινε οι λαοι για τις πολιτικες των κυβερνησεων τους.Δεν θα υποτιμαμε οτιδηποτε λογω μισους.....ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ λες και ειμαστε κοπαδι προβατων ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!!!

      Διαγραφή
  68. Ποιο ηθος εχουν τα τουρκικα ρε παιδια?Παντως συμφωνω απολυτα μαζι σας με τα κοψιματα.Πολυ αποτομα λες και δν μας υπολογιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ .ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ (ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ)ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ (ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΗΡΙΑΛ)ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ,(ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΛΟΜΕΝΟΙ)ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΖΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΑ ....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ,ΣΤΗ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΟΠΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ΄΄.??.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ..ΧΑΤΙΡΛΑ ΛΟΙΠΟΝ...Η..(ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ)?? ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    ΣΑΣ....ΓΕΙΑΑΑΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ποιος νοιάστηκε μέχρι τώρα για μας για τον Έλληνα για τον άρρωστο για τον τηλεθεατή? Τι περιμένουμε να το κάνει ένα κανάλι? Για πρόβατα μας έχουν όλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΙΣΧΟΣ....ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ.......ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΤΟς ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ?ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΣΗΡΙΑΛ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ?ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΤΣΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ......ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. να σταματησετε να βλεπεται γενικως τουρκικα..μηπως καιβαλουν τπ ελληνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ντροπή σας κ. Λάτσιε!! Δεν έφτασε το προσδοκούμενο ποσοστό το σίριαλ Hatirla και το κόψατε? Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάνετε promotion στα τηλεοπτικά περιοδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τουλάχιστον ας βγει κάποιος παράγοντας του καναλιού να μας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έπαψε να προβάλεται η σειρά Hatirla. Εμείς, κ. διευθύνοντες, το τηλεοπτικό κοινό, είμαστε αυτοί που σας αποφέρουμε τα οικονομικά οφέλη γι΄αυτό σεβαστείτε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δεν ξέρω για τα άλλα σήριαλ, μα το Hatirla μου άρεσε.. Θες η φρεσκάδα στην ερμηνεία των πρωταγωνιστών, θες οι υπέροχες εικόνες από τα Πριγκιπονήσια, το παρακολουθούσα. Με αγανάκτηση άκουσα ότι ο ΑΝΤ1 το σταματάει και από εδώ και πέρα θα πρέπει να το αγοράζω.. Ποιος με ρώτησε άμα έχω ή θέλω να το αγοράζω; OI καιροί είναι δύσκολοι και δεν περισσεύει πάντα το τριαντάρικο τουλάχιστον που χρειάζεται να διαθέσω για κάθε μήνα.. Ντροπή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το συγκεκριμένο σήριαλ μου άρεσε.. Είχε φρεσκάδα η ερμηνεία των ηθοποιών και ήταν εξαιρετικά όμορφες οι εικόνες από τα Πριγκηπονήσια.. Το παρακολουθούσα και θύμωσα με την ανευθυνότητα του ΑΝΤ1 να αποφασίσει έτσι να το σταματήσει.. Ούτε μπορώ να διαθέτω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να διαθέτω το τριαντάρι και βάλε που χρειάζομαι το μήνα για να αγοράσω τα επεισόδια. Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Το συγκεκριμένο σήριαλ μου άρεσε.. Είχε φρεσκάδα η ερμηνεία των ηθοποιών και ήταν εξαιρετικά όμορφες οι εικόνες από τα Πριγκηπονήσια.. Το παρακολουθούσα και θύμωσα με την ανευθυνότητα του ΑΝΤ1 να αποφασίσει έτσι να το σταματήσει.. Ούτε μπορώ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να διαθέτω το τριαντάρι και βάλε που χρειάζομαι το μήνα για να αγοράσω τα επεισόδια. Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Να το ξαναβαλει ειναι ωραια σειρα αφησαμε την σειρα του μεγκα και βλεπαμε το αντεννα τωρα που το εκοψε βλεπουμε παλι μεγκα να το ξαναβαλει δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα ολοι να περνουμε τα περιοδικα σε τετοιους καιρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ HATIRLA ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ?ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ευχη ολων να πατωσει ο Αντ1 , προκειται περι απολυτης ξεφτιλας ακομα μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Σιγα τα νουμερα που κανει το βαλς οκοσμος κουραστηκε τα ιδια και τα ιδια ολα σε ενα δωματιο αισχος να κανουν ωραια εργα οπως τα τουρκικα να βαλουν λευτα αν θελουν να τα βλεπουμε.να βαλουν οπως διποτε το χατιρλα γιατι εχουμε και εμεις λογο και τηλεκοντρολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. anagkasthka na to dv sta toyrkika giati kathgoreitai ta toyrkika exoyn grhgores ejelijeis kai den koyrazoyn to exv dei olo einai teleio teleio teleio lypame poly gia thn blakeia poy ebalan krima ante1 h kahmenh h mamamoy olo rvtaei pote ua arxoisei aisxos aisxos aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΣΕΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤ1ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ANT ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ .ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ANT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΥΠΑΡΧΟΥ ΤΟΣΑΑ ΩΡΑΙΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΡ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ . ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΟΤΕ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 10.46, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... 'Η ΓΙΑ ΤΟ NOVA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ο τι αρχιζει ωραιο τελειωνει......ΑΝΤ1 ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΤΟ ΕΣΡ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΙΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Από σήμερα διαφημίζει άλλο τουρκικο σιριαλ ο αντεννα. Να μην το παρακολουθήσει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΕΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΔΩΡΕΑΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ.ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ MEGA.ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο ΑΝΤ1 ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Απαράδεκτος ο ΑΝΤ1 αλλά και όποιο άλλο κανάλι επιχειρήσει στο μέλλον παρόμοιες ΠΟΝΗΡΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. Ουτως ή άλλως το συγκεκριμένο κανάλι το παρακολουθούσα ελάχιστα και τώρα με τις ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ επιλογές του μου δείχνει το δρόμο ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Ας λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους την οργή του κόσμου που εμπαίζεται οι διαφημιστικές και οι χορηγοί πριν δώσουν στο παλιοκάναλο κομμάτι από τη διαφημηστική πίτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κόπηκε και το σήριαλ του Μέγκα,η εκδίκηση. Ωραία φάμπρικα, να κοναμάνε σε βάρος μας τέτοιες εποχές και με τέτοιον εκβιαστικό τρόπο. Πέρα ομως από την κονόμα και δεδομένου του ρόλου των καναλιών ως μέσου εξαχρείωσης του κόσμου, αρχίζω και πιστεύω ότι δεν θέλουν πια τα τούρκικα σήριαλ ακριβώς επειδή είναι ωραία! Και το ωραίον λειτουργεί εξευγενιστικά και αφυπνιστικά. Κάτι που δεν συμφέρει προφανώς. Ενώ τα βαλς και τα παρτάλια κάνουν μια χαρά τη δουλειά. Προσέξατε τί γίνεται στο κάτω παρτάλι; Σεξ, σεξ, σεξ, σεξομανία, νυμφομανία, σεξοκαλαμπούρια, σεξοχοντράδες, σεξουπονοούμενα... Όλο τέτοια. Παθολογική η κατάσταση στα ελληνικά σήριαλ. Και μ' αρέσει που έρχονται μερικοί και μιλάνε για.... φιλοπατρία! Να προτιμώ δηλαδή τα νοσηρά αίσχη μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνικά! Μήπως όμως είναι ανθελληνικά στην ουσία;;;; Μήπως είναι απείρως πιο ανθελληνικά κι από την ίδια την Τουρκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  96. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. I will never watch ant1 or mega channels in the future simply because they do not show any respect towards their viewers...itis just too bad...they ought to be ashamed of themselves!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Κανενας να μη ξαναδει μεγα και αντενα ειναι απαραδεκτα καναλια που επανηλλειμμενα ξεκινουν καποιες σειρες και μετα απο λιγο επειδη ετσι γουσταρουν τις κοβουν. Δεν σεβονται τους τηλεθεατες και νομιζουν πως αν παψουμε να τα βλεπουμε θα επιβιωσουν. Ολοι μαζι ενωμενοι λοιπον να μη ξαναδουμε κανενα απτα δυο . Ολοι μαζι να τα κλεισουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ακομα και τα σχολια των τηλεθεατων περνανε απο λογοκρισια !!! Πολυ δημοκρατικο το καναλι σας θα φροντισω να μαθουν ολοι για την δημακρατια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Με το κοψιμο της σειρας Χατιρλα υποψιαζόμαστε ότι ο ΑΝΤ1 μαλλον κερδιζει περισσοτερα απο το περιοδικο στο οποιο εχει πουλησει τη σειρα. Ανέντοιμος τροπος πλουτισμου και προσβολη στους τηλεθεατες που απευθυνεται. Δεν εχει ομως κανενα ενδιασμο να μας σερβιρει χρονια τωρα τις ιδιες ελληνικες σειρες σε επανάληψη τα μεσημερια και να δίνει χρηματικα δικαιωματα σε εκεινους τους πρωταγωνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΙΑΡΟ ΣΙΡΙΑΛ ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑΑΛΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΤΟΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Και θεωρείται επιττυχημένος ο Λάτσιος! Αλλά βέβαια, μέσα στο τριτοκοσμικό μαφιοζολαμογιάρικο σύστημα που βρισκόμαστε είναι πρώτη μούρη ο κάθε ανήθικος και αδίστακτος ντενεκές (που πρέπει απαραιτήτως να' έχει και τη φήμη περιζήτητου γκόμενου- μην ξεράσω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. sumfono mazi sas pote den tha ksanadw ant1 eleos les kai eimaste gaidouria exomai na mhn kanei kala noumera to vals kai na dei th exase o ant1 na dw th noumera tha kanei to iffet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. αs ψαξει ο κυριακου ποιοs τα παιρνει απο τα περιοδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Το κόλπο γνωστό εδώ και χρόνια. Γιά όλα τα κανάλια. Αλλωστε και το Mega εμαθα ότι έκοψε την "Εκδίκηση". Πρώτο επεισόδιο σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης για να τραβήξουν τα "πρόβατα" (μέσα σαυτά πρώτος και καλύτερος εγώ). Μετά αλλαγή ώρας. Και μετά κόψιμο. Οσο για τα πρόβατα αυτά θα συνεχίσουν με τα περιοδικά τα οποία περιοδικά έχουν το δικό τους κόλπο. Αντί να συνεχίσουν με 5 επεισόδια συνεχίζουν με 3 για να πωλούν περισσότερα τεύχη. Πετυχημένο κόλπο. Βασικά εγώ δεν πιστεύω ότι τα κανάλια πληρώνουν δικαιώματα. Διαφήμιση ουσιαστικά κάνουν με δωρεάν προβολή καμμιά 10αρια επεισοδίων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Παιδια τα παραπονα ΟΛΟΙ στον ΑΝΤ1 τωρα!!!!! Οι ανθρωποι ειναι γελιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Σαν δε ντρέπονται τόσο ωραία σειρά και αυτή και η εκδίκηση που τα έκοψαν πως να τους ξαναεμπιστευτεί ξανά ο κόσμος τα σβήνω από τη μνήμη τα 2 καναλια αίσχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΤΕ .... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΙΡΕΣ ... ΕΛΕΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. as kanei kati to ESR gia ta dikaiwmata tou thlethath pote ksana ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...:D ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΑ...ΛΟΓΙΚΟ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ!...ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΙΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΝΑΛΙ?
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΚΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΚΡΙΜΑ. ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ........ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ntroph ntroph aparadektoi anegefaloi ekopsan thn kalyterh seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...