Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Εκλογές 17 Ιουνίου 2012 στον Alpha

Έχοντας καλύψει με άμεσο, ουσιαστικό και έγκυρο τρόπο την εκλογική διαδικασία της 6ης Μαΐου, ο Alpha θα βρίσκεται και πάλι με όλο το δυναμικό του σε ετοιμότητα για την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, στις 17 Ιουνίου. 
Με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα, τα στρατηγεία και τους χώρους συνάθροισης των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του Alpha θα μεταφέρει άμεσα και έγκυρα στους τηλεθεατές τις εξελίξεις και το κλίμα στις παρατάξεις και τους ψηφοφόρους.
Ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου και τους παρουσιαστές Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου και Έφη Αλεβίζου, θα βρίσκονται από τις 18:00 στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Alpha για να μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών, να παρουσιάσουν και να αναλύσουν την επικαιρότητα, τα εκλογικά αποτελέσματα και τα σενάρια της επόμενης ημέρας με τον πιο εύληπτο και ουσιαστικό τρόπο με τη βοήθεια των πλέον προηγμένων τεχνολογικών μέσων.
Μαζί τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της marc, Θωμάς Γεράκης, ο οποίος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll και θα σχολιάσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μορφή που αποκτά ο νέος εκλογικός χάρτης.  
Επιπλέον, προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, θα καταθέσουν την άποψή τους και θα αναλύσουν τις πολιτικές εξελίξεις της ημέρας.
Η κάλυψη της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι διαθέσιμη και μέσω live streaming την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 18:00, στην ιστοσελίδα: www.alphatv.gr/eklogeslive, ενώ όλη η πολιτική επικαιρότητα καλύπτεται και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Ekloges.
 
Εκλογές 17 Ιουνίου 2012, στις 18:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...