Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

To Star για τους άστεγους


Star Channel logo
Image via Wikipedia
Στο Star σκεφτήκαν να επωφεληθούν τη δύναμη της τηλεόρασης προς χάριν των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, περισσότερο από όλους μας.

Είναι μια καινούρια «κοινωνική ομάδα», οι νεόπτωχοι, που στην τελευταία βαθμίδα της βρίσκονται οι άστεγοι. Τα στοιχεία, που έχουμε στη διάθεσή μας από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Κλίμακα» είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή, με αυξητική τάση, 17.000 άστεγοι από τους οποίους οι 12.000 ζουν στην Αθήνα.

Με αυτές τις σκέψεις, που περνούν από το μυαλό όλων μας, ήρθαμε σε συνεννόηση συνεργασίας με τους δήμους Αθηναίων, Γλυφάδας, Κηφισιάς για τη συλλογή κουβερτών, ρουχισμού, στερεών τροφίμων.

Οι δήμοι αυτοί διαθέτουν τον κατάλληλο μηχανισμό υποδοχής. Όταν συγκεντρωθεί μια ικανή ποσότητα, τότε το Star, με εκπροσώπους των δήμων, θα διαθέσει βαν για τη διανομή.

Στο μεταξύ καλεί και άλλους δήμους να συνεργαστούν μαζί του για να ευαισθητοποιήσουν όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν και να θυμίσουν ότι η ανθρωπιά και η ευαισθησία ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικά των Ελλήνων.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 211 189 1170.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...