Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Το "όχι" του ΑΝΤ1 στις φάρσες του Ψινάκη!

Το «όχι» του ΑΝΤ1 στον Ηλία Ψινάκη και το κακό μάτι! Το χρυσό deal που ετοίμαζε ο Ηλίας Ψινάκης με το κανάλι του Αμαρουσίου, μία εκπομπή με φάρσες, όχι μόνο δεν θα πάρει σάρκα και οστά, αλλά βλέπει το ίδιο concept να πραγματοποιείται στο εν λόγω κανάλι με άλλους παρουσιαστές. Το δίδυμο Δημήτρης Βλάχος και Σάββας Πούμπουρας θα είναι στο «πηδάλιο» του «Deal with it», ένα δημοφιλές στο εξωτερικό πρόγραμμα. Η παραγωγή της εκπομπής θα πλησιάζει νέους και έναντι αμοιβής θα τους ζητεί να σκαρώσουν μία φάρσα σε μέλος της παρέας τους.

Ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή, αφού τα στελέχη του καναλιού -όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του- τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η πρότασή του θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα.
Πρόκειται για εκπομπή με φάρσες σε επωνύμους ανάλογης θεματολογίας και περιεχομένου με αυτές του Βλάσση Μπονάτσου και μετέπειτα του Χρήστου Φερεντίνου. Αυτή η πρόταση διασκέδαζε πρώτα απ’ όλα τον ίδιο, ο οποίος θα ήθελε -έστω και για λίγο- να κάνει δύσκολη τη ζωή πολλών «επώνυμων» φίλων του. Ηδη ο εκκεντρικός μάνατζερ είχε γυρίσει ορισμένες από τις φάρσες, ενώ ήταν έτοιμος και ο πιλότος της εκπομπής.

Αυτή την ιδέα την προετοιμάζει δύο χρόνια τώρα. Την είχε συζητήσει μάλιστα και με άλλα κανάλια προκειμένου να τη φιλοξενήσουν, αλλά ο ΑΝΤ1 -και λόγω της συνεργασίας τους- έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτή δεν είναι η μοναδική κακοτυχία για τον Ηλία Ψινάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει «κολλήσει» και η πρόταση στον Alpha που έχουν κάνει από κοινού με τον Νίκο Καρβέλα. Ενώ έτυχε μεγάλης αποδοχής, η έλευση του Πέτρου Κωστόπουλου στο κανάλι της Κάντζας άλλαξε τα σχέδια. Ηδη έχει εγκριθεί και από τον Οκτώβριο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού ανάλογη εκπομπή με αυτή που είχαν προτείνει Ψινάκης και Καρβέλας, με παρουσιαστή τον εκδότη.

Στην ουσία, θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, αφού θα κάνει καυστική σάτιρα της επικαιρότητας με δυνατή δόση χιούμορ και καλεσμένους από τον χώρο της showbiz.

Ανοιχτή πόρτα για τον Ηλία Ψινάκη υπήρχε και στο Mega. Οπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του μεγάλου καναλιού, συνεργάτες του είχαν πραγματοποιήσει διερευνητική συζήτηση με τον Ηλία Ψινάκη για να δουν αν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στην παρουσίαση του νέου talent show «Just the two of us» που ετοιμάζει.

Οι συζητήσεις έχουν «παγώσει», παρ’ όλο που τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού δεν έχει καν συγκροτηθεί η κριτική επιτροπή. Ο μόνος που έχει υπογράψει για το συγκεκριμένο reality είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, που θα είναι και ο παρουσιαστής. Στο νέο αυτό talent show οκτώ celebrities θα διαγωνίζονται ντουέτο με έμπειρους τραγουδιστές για μια θέση στον τελικό. Η παραγωγή είχε προσεγγίσει και τον Νίκο Μουρατίδη.

Εννοείται ότι ο Ηλίας Ψινάκης παραμένει αμετακίνητος ως μέλος της κριτικής επιτροπής και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.
ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...