Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

H Ντιάνα Ποθητού στο PIANO ΠΙΑΝΟ


Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 19.00 (μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων)" PIANO-ΠΙΑΝΟ" με τη Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου στον BLUE SKY TV ! 

Εκλεκτός καλεσμένος ο εκπληκτικός κωμικός ηθοποιός ΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΙΝΗΣ παρέα με το Top Model παγκοσμίου φήμης Ντιάνα Ποθητού!!!! 

Μπορείτε να το δείτε όπου κι αν βρίσκεσθε στο http://www.facebook.com/l/9bb37JVMw-bFYueDD43y3D-XhQA;www.blueskytv.grνα τηλεφωνήσετε , να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να κερδίσετε ΔΩΡΑ!!

Η νικήτρια του διαγωνισμού «Miss Europe Face» Ντιάνα Ποθητού θα πάρει μέρος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς «Mrs Universe». Ο Διαγωνισμός θα γίνει φέτος στην Λιθουανία από 12-22 Αυγούστου.

Η Ντιάνα επιλέχτηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Υποστήριξης Γυναικών WIN Foundation και πήρε μέρος πέρυσι στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς «Mrs Globe 2009» και κατέκτησε τον τίτλο "The Spirit of the Globe"

Η Ντίανα είχε εκλεγεί «Miss Europe Face» το 1995 και έκανε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ στο εξωτερικό. Επέστρεψε στην χώρα μας και σήμερα είναι μητέρα ενός 9χρονου αγοριού, σύζυγος και επιχειρηματίας και διοικεί εταιρία που διοργανώνει εκδηλώσεις και παιδικά πάρτι (www.Fantasiaparty.gr ).

O διαγωνισμός «Mrs Universe» θα γίνει στο Βιλνιους της Λιθουανίας και θα πάρουν μέρος υποψήφιες, παντρεμένες με παιδιά, απ΄όλο τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός είναι ενταγμένος στην καμπάνια "Η ομορφιά ενάντια στο ανθρώπινο τραφικινγκ", που είναι το σύγχρονο δουλεμπόριο και θα γίνουν ειδικές παρουσιάσεις στο υπουργείο Εξωτερικών της Λιθουανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...