Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η μπερδεμένη Σεχραζάτ και το δράμα της Μπενού

Την προβολή των πρώτων πενήντα επεισοδίων της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» έχει κάνει μέχρι τώρα ο ANT1, ενώ απομένουν άλλα σαράντα για την ολοκλήρωση της τουρκικής ερωτικής ιστορίας. Σύμφωνα με το σενάριο, οι ανατροπές είναι περισσότερες απ’ όσες φαντάζονται οι φαν του σίριαλ, καθώς το ζευγάρι, αν και θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, ύστερα από μια δραματική εξέλιξη στη σχέση του θα προχωρήσει στον χωρισμό και στο διαζύγιο. Μέσα σ’ όλα, Ονούρ και Κερέμ αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον όμιλο Μπινιάπι και προσπαθούν να τον σώσουν.

Από την άλλη, η φρεσκοπαντρεμένη Μπενού θα περάσει δύσκολη εγκυμοσύνη, δεν θα καταφέρει να κρατήσει το παιδί και θα πέσει σε κατάθλιψη. Ο Κερέμ δεν μπορεί να παρηγορήσει την Μπενού, αφού είναι και ο ίδιος πολύ δυστυχισμένος και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Εντα. Ο Ονούρ αποφασίζει μετά τις τελευταίες εξελίξεις να λύσει τη συνεργασία του με τον Κερέμ, ο οποίος δέχεται τρεις πυροβολισμούς. Την ίδια ώρα η Σεχραζάτ αφήνει πίσω της τον Ονούρ και μαζί με τον γιο της Καν αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή.

Λίγο πριν από το τέλος της τουρκικής σειράς η Σεχραζάτ δέχεται πρόταση γάμου από τον νέο της αγαπημένο Ενγκίν. Στο τελευταίο επεισόδιο ο Ονούρ, δυστυχισμένος από το γεγονός ότι η Σεχραζάτ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ενγκίν, προσπαθεί να την ξεπεράσει, ενώ ο Κερέμ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να της μιλήσει. Τη συναντά και της λέει πως εκείνος έφερε στο φως την ιστορία με σκοπό να την ντροπιάσει. Υστερα απ’ αυτό η Σεχραζάτ είναι μπερδεμένη, ενώ καταλαβαίνει ότι η καρδιά της ανήκει στον Ονούρ. Συγχρόνως όμως αγαπάει και τον Ενγκίν που του έχει πει το μεγάλο «ναι». Η Σεχραζάτ και ο Ενγκίν πηγαίνουν στο δημαρχείο για τον γάμο τους, αλλά την ώρα που ο δήμαρχος ρωτά την πρωταγωνίστρια αν τον δέχεται για σύζυγό της, διστάζει να απαντήσει…

Οσοι έχουν παρακολουθήσει ήδη την ιστορία έχουν μάθει ότι η Σεχραζάτ δεν μπόρεσε να παντρευτεί τελικά τον Ενγκίν και επιστρέφει στην αγκαλιά του Ονούρ!
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...