Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

O Κενάν στην Αθήνα το Kismet στα ύψη...

O Κενάν ήρθε στην Αθήνα για 24 ώρες μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Θέμο, φωτογραφήθηκε για την Espresso  και περιοδικά  και έδωσε νέο αέρα στο Kismet.  

Το τουρκικό σιριαλ του ΑΝΤ1  συνεχίζει ακάθεκτο την... δράση του  και στο σημερινό επεισόδιο η Τζαβιντάν σοκάρεται όταν μαθαίνει, πως το παιδί που περιμένει η Λάμια, είναι του Κενάν. 

Οι υποψίες που την βασάνιζαν, βγήκαν αληθινές. Όμως δεν θέλει να τον εγκαταλείψει και αποφασίζει να συνεχίσει να παλεύει γι’ αυτόν.

Ο Τζεμίλ, αρχίζει να πνίγεται από τη σχέση του με τη Μάκμπουλε, την οποία χρησιμοποιεί μόνο και μόνο για να μπορεί να βλέπει τη Λάμια. Τον Σαΐμπ, τον εξοργίζει αυτή η σχέση του γιου του με τη Μάκμπουλε, αλλά ο Τζεμίλ δεν παίρνει από λόγια.

Ούτε στον Κεμάλ αρέσει αυτή η κατάσταση. Προσπαθεί να την προειδοποιήσει, αλλά καταλήγουν σε λογομαχία. Η Μάκμπουλε φέρεται υστερικά και αρχίζει να απομακρύνεται και απ’ τη Λάμια. 

Η Λάμια, έχει κουραστεί και κλείνεται στον εαυτό της. Ο Κεμάλ την ανακρίνει και ζητάει απαντήσεις. Η Λάμια, νιώθει πιεσμένη και αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...