Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κρίστοφ Μάινους : Ένας Γερμανός περήφανος για την... Ελλάδα !

Μενεγάκη, Λαζόπουλος, Κορομηλά. το βαρύ πυροβολικό του ALPHA
Υπάρχει και ένας Γερμανός που είναι περήφανος για την Ελλάδα! Μην ψάχνετε στους πολιτικούς ούτε και στους αθλητές και παράγοντες. Το αφεντικό του ALPHA δηλώνει περήφανο για τα αποτελέσματα του σταθμού του και μιλάει για την "επιτυχία" του στην Ελλάδα.

Το Μουσείο Μπενάκη διάλεξε για να παρουσιάσει την πορεία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κατά την περίοδο 2010 -2011  ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού κ. Κρίστοφ Μάινους, που αναφέρθηκε επίσης και στα σχέδια για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως ανέφερε ο κ. Μάινους το 2010 η τηλεθέαση του Alpha ενισχύθηκε αγγίζοντας το 13,8% στο σύνολο ημέρας και το 15,6% στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης στο τηλεοπτικό κοινό ηλικίας 15 – 44 ετών.

Για τα αποτελέσματα αυτά ο κ. Μαίνους υπογράμμισε ότι οι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας ήταν οι συνειδητές στρατηγικές επιλογές και η νέα τυπολογία των προγραμμάτων.

Στην επισήμανση ότι τα ποσοστά που έδωσε στη δημοσιότητα ο σταθμός στη δημοσιότητα αφορούν σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τις 20.00 – 24.00 και όχι από τις 21.00 – 24.00 ως είθισται, ο κ. Μάινους απάντησε ότι ο κάθε σταθμός μπορεί να θεωρεί ως prime time όποια ζώνη αποφασίσει και ότι ο Alpha θεωρεί ως ζώνη prime time τη ζώνη που αρχίζει με το τέλος του δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Όταν τον ρώτησαν αν, ασχέτως με τα ποσοστά τηλεθέασης, θεωρεί το πρόγραμμα του Alpha ποιοτικό ο κ. Μάινους απάντησε ότι «ο όρος ποιότητα επιδέχεται πολλές ερμηνείες».

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο όρος ποιότητα επιδέχεται μία και μοναδική ερμηνεία.

πηγη : ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...