Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μεχμέτ και Γκιουμούς αναθερμαίνουν τη σχέση τους

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Η Νιχάν αισθάνεται απαγοητευμένη μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μεχμέτ. Αρχικά αρνείται να συναντηθεί με την Γκιουμούς αλλά η αγάπη που αισθάνεται για τον Μεχμέτ γίνεται αιτία να αλλάξει γνώμη. Αποφασίζει να την πείσει να μην τον εγκαταλέιψει.

Η Πινάρ οργανώνει τη συνάντηση. Η Νιχάν προσπαθεί να εξηγήσει στην Γκιουμούς ότι με τον Μεχμέτ μεταξύ τους υπάρχει μόνο μία φιλία. Στο σπίτι περιμένει μία έκπληξη την Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ με τη βοήθεια του Ονούρ καταστρώνουν σχέδιο απαγωγής της, στην Πρίγκηπο.

Στο σπίτι επικρατεί πανικός. Επιβιβάζουν την Γκιουμούς στο σκάφος παρά τις διαμαρτυρίες της και σαλπάρουν. Η οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ της Νιλουφέρ και του Ονούρ δεν περνά απαρατήρητη από την Μπαχάρ. Εκφράζει τις ανησυχίες της στον Γκιοκχάν.

Οι νυχτερινές αποδράσεις της Οζγκέ δεν έχουν αίσιο τέλος. Η Σερέφ, γοητευμένη από το ενδιαφέρον που της δείχνει ο δικηγόρος Τζιχάν αποφασίζει να κάνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Ο Μεχμέτ καταβάλλει προσπάθειες για ένα νέο ξεκίνημα με την Γκιουμούς, την οποία κρατά στο σκάφος. Η Γκιουμούς είναι εκνευρισμένη για τη βίαιη αρπαγή της. Αλλά ο έρωτας του Μεχμέτ, πολύ γρήγορα γίνεται αιτία να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...