Σάββατο 23 Απριλίου 2011

O "κακός" στα «Μυστικά της Εδέμ» βραβεύτηκε στο Μαρόκο !

Μπορεί να υποδύεται τον σκληρό και κακό ήρωα στα «Μυστικά της Εδέμ» αλλά είναι τόσο καλός στις ερμηνείες του που πήρε και βραβείο.
«Ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα» δηλώνει στην Espresso ο Στέλιος Καλαθάς που κατάφερε με τη συμμετοχή του στην ταινία «Η νύχτα με τις πεταλούδες» να αποσπάσει το βραβείο Α’ αντρικού ρόλου στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μαρόκου.
Δεν ήταν όμως η μοναδική διάκριση, καθώς η ταινία της Στέλλας Μπελέση απέσπασε και το βραβείο της καλύτερης ταινίας. Διπλή ελληνική διάκριση, που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αποδεικνύει πως στη χώρα μας γίνονται αξιόλογες κινηματογραφικές ταινίες.




Ο ηθοποιός, γνωστός και από τη συμμετοχή του στο σήριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» του Mega, μας εκμυστηρεύεται πως πραγματικά δεν το περίμενα και ήταν γι’ αυτόν μια ευχάριστη έκπληξη.

«Ήμουν στην πρόβα για μια θεατρική παράστασης που σκηνοθετώ, τους ‘Χάρτινους ήρωες’ του Τσέχοφ, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Με κάλεσε η Στέλλα και μου ανακοίνωσε την βράβευση. Η χαρά μου αλλά και η συγκίνησή μου είναι μεγάλες, καθώς σε μια εποχή που ο κινηματογράφος αντιμετωπίζει προβλήματα γίνονται ελληνικές δουλειές που ξεχωρίζουν και διακρίνονται» μας λέει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Καλαθάς.

Ο ηθοποιός στην ταινία ενσαρκώνει τον Αλέξανδρο, έναν γνωστό ηθοποιό, ο οποίος γυρνώντας στη γενέτειρά του τη Λάρισα αρχίζει να θυμάται παλιές αγάπες, ενώ παράλληλα ξυπνούν μέσα του έρωτες και πάθη. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ινδία αλλά και στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...