Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η πολυαγαπημένη «Christine» επιστρέφει στο STAR

The New Adventures of Old Christine
Image via Wikipedia
Η πολυαγαπημένη, κάπως παράξενη αλλά πάντα ενδιαφέρουσα «Christine» επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου, την Κυριακή 18/12 στις 16:50 στο STAR.

Η Μπάρμπ μετά την προσωπική της επανάσταση και το διαζύγιο, έρχεται αντιμέτωπη με την απειλή της απέλασης από τη χώρα. Έτσι η Κριστίν αποφασίζει να οργανώσει έναν ψεύτικο ομοφυλοφιλικό γάμο προκειμένου να βοηθήσει την καλή της φίλη.

Ο Ρίτσαρντ αρραβωνιάζεται τη νέα Κριστίν ενώ ο Μάθιου ερωτεύεται μια πελάτισσά του. Στο μεταξύ η Κριστίν και η Μπαρμπ αποφασίζουν να μετατρέψουν το γυμναστήριο σε spa. Αργότερα όμως σοκαρισμένες ανακαλύπτουν, ότι αντί για spa, διοικούν έναν οίκο ανοχής!

Την ημέρα του γάμου του Ρίτσαρντ, η Κριστίν καταλαβαίνει ότι τρέφει ακόμα αισθήματα για τον μπαμπά της νέας Κριστίν και φιλιούνται, όλα όμως ανατρέπονται μόλις μαθαίνει ότι είναι αρραβωνιασμένος. Ο Ρίτσαρντ, στην προσπάθειά του να παρηγορήσει την Κρίστιν, παραμελεί τη μέλλουσα σύζυγό του με αποτέλεσμα να τον παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας! Και άλλος ένας γάμος χωρίς ευτυχή κατάληξη. Ένας ευσυνείδητος υπάλληλος του τμήματος αλλοδαπών ξεσκεπάζει τον ψεύτικο γάμο της Μπαρμπ με την Κριστίν...




Ο 4ος κύκλος είναι παραγωγής 2008 - 2009 και αποτελείται από 22 επεισόδια.

Η σειρά κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου Μεμονωμένου Επεισοδίου» στα GLAAD Media Award και συμμετείχε με δύο υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY.

Τo 2006 η πρωταγωνίστρια Τζούλια Λούις – Ντρέιφους βραβεύθηκε με ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερη ηθοποιός σε κωμική σειρά». Κατά μέσο όρο παρακολούθησαν στις ΗΠΑ τον 4ο κύκλο της σειράς, 8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...