Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ - Hatirla ΚΟΠΗΚΕ από τον ANT1

Απόφαση βόμβα από τον ΑΝΤ1! Το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε την απόφαση να κόψει το επιτυχημένο σίριαλ "Hatirla".


Combination of Image:Flag of Turkey.png and Im...
(Photo credit: Wikipedia)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ummu Burhan, Faruk Teber
ΣΕΝΑΡΙΟ: Sebnem Citak, Nilgun Ones
ΠΑΙΖΟΥΝ: Beren Saat, Cansel Elcin, Okan Yalabik

Το "Hatirla Sevgili" υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς, αλλά και η πιο αμφιλεγόμενη τηλεοπτική σειρά στην Τουρκία. Ωστόσο οδήγησε πολλούς να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τη σύγχρονη ιστορία της Τουρκίας. Τα βιβλία που αναφέρονται στα ιστορικά γεγονότα και τα πρόσωπα της σειράς, έγιναν best seller για τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά από την προβολή των αντίστοιχων επεισοδίων. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 136 επεισόδια στις 6 Ιουνίου 2008. Στον ρόλο της Γιάσεμιν πρωταγωνιστεί η όμορφη Beren Saat, γνωστή από τον ομώνυμο ρόλο της στη σειρά "Fatmagul", ενώ στον ρόλο του Νεντζέτ ο διάσημος ηθοποιός Okan Yalabik, (ο Ιμπραήμ στη σειρά Σουλεϊμάν).


ΥΠΟΘΕΣΗ: Το "Hatirla Sevgili" αφηγείται μια ιστορία αγάπης μεταξύ της Γιασεμίν και του Αχμέτ, δύο νέων από αντίπαλες πολιτικά οικογένειες, σε μια ταραγμένη πολιτικά εποχή στα τέλη της δεκαετίας του 1950 στην Τουρκία. Ο έρωτας των δύο νέων, καθώς και οι σχέσεις μεταξύ των συγγενών και των φίλων τους, σκιαγραφούνται μέσα από τα ιστορικά γεγονότα της εποχής, ξεκινώντας με το αεροπορικό ατύχημα του Πρωθυπουργού Αντνάν Μεντερές το 1959 και στη συνέχεια με το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1960, τη δίκη της Γιασιάντα, τις εκτελέσεις, καθώς και τα άλλα σημαντικά γεγονότα που οδήγησαν σε μια βαθιά πολιτική πόλωση της τουρκικής κοινωνίας.

Οι γονείς της Γιασεμίν και του Αχμέτ, ο Ριζά και ο Σεβκέτ, είναι παιδικοί φίλοι και γείτονες οι οποίοι όμως αναπτύσσουν αντίθετες πολιτικές απόψεις καθώς μεγαλώνουν. Ο Ριζά γίνεται μέλος του δεξιού Δημοκρατικού Κόμματος και μπαίνει το Κοινοβούλιο, ενώ ο Σεβκέτ, που είναι εισαγγελέας, είναι οπαδός του αριστερού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ριζά, η Γιασεμίν, είναι ερωτευμένη με το γιο του Σεβκέτ, τον Αχμέτ, όμως οι οικογένειές τους δεν τους επιτρέπουν να παντρευτούν και τους υποχρεώνουν να χωρίσουν. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Γιασεμίν ανακαλύπτει πως είναι έγκυος με το παιδί του Αχμέτ. Τότε, ένας κοινός τους φίλος, ο Νετζντέτ, προσπαθεί να τη βοηθήσει, προτείνοντάς της να παντρευτούν και να παρουσιαστεί εκείνος ως πατέρας του παιδιού. Ο λευκός γάμος της Γιασεμίν και του Νετζντέτ, την απομακρύνει από τον Αχμέτ, ενώ στη διάρκεια αυτού του χωρισμού, ο Νετζντέτ αρχίζει να ερωτεύεται τη Γιασεμίν. Τα αισθήματα της Γιασεμίν για τον Νετζντέτ είναι ανάμικτα, καθώς η καρδιά της ανήκει ακόμα στον Αχμέτ.

Μετά από χρόνια, η Γιασεμίν και ο Αχμέτ συναντιούνται και πάλι τυχαία κι εκεί ο Αχμέτ γνωρίζει τη Ρούγια, την κόρη της Γιασεμίν, για την οποία εύχεται να ήταν δική του κόρη. Όταν ο Αχμέτ ανακαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι δύο οικογένειες προσπάθησαν να τους χωρίσουν, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Γιασεμίν, όμως εκείνη αρνείται. Εκείνος της προτείνει να το σκάσει μαζί του, αλλά η Γιασεμίν δεν μπορεί να προδώσει τον Νετζντέτ μετά από όλα όσα έχει κάνει για εκείνη. Έτσι, ο Αχμέτ μένει και πάλι μόνος.

Αργότερα, αρραβωνιάζεται με την Αϊλά και διδάσκει στο ίδιο πανεπιστήμιο στο οποίο η Γιασεμίν είναι καθηγήτρια Τέχνης. Στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Αχμέτ ανακαλύπτει ότι εκείνος είναι ο πατέρας της Ρούγια. Τότε, αισθάνεται προδομένος και απογοητευμένος από τη Γιασεμίν και υποβάλλει αγωγή προκειμένου να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, έρχονται στην επιφάνεια ένα σωρό αλήθειες οι οποίες μετριάζουν την οργή του Αχμέτ. Με την εξέλιξη της υπόθεσης, διάφορα δραματικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η πολιτική ιστορία της Τουρκίας από το 1971 έως το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1980 παρουσιάζεται μέσα από τη ζωή των δύο οικογενειών, οι οποίες καταφέρνουν τελικά να επιλύσουν τις διαφορές τους.

ΟΡΓΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΙΡΙΑΛ


ΤΗΝ ΟΡΓΗ των τηλεθεατών προκάλεσε η απόφαση βόμβα από τον ΑΝΤ1! Το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε την απόφαση να κόψει το επιτυχημένο σίριαλ "Hatirla" και  προκάλεσε τον ξεσηκωμό των τηλεθεατών!


Την θέση της επιτυχημένης σειράς πήρε το "Βαλς με 12 Θεούς". Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΝΤ1 κόβει ένα πετυχημένο σίριαλ. Το έχει κάνει επανειλημμένα αδιαφορώντας για την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΡΓΗ  των τηλεθεατών.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

Ο ΑΝΤ1 ΔΕΝ έχει ανακοινώσει αν θα μεταδώσει αργότερα το σίριαλ. Προφανώς θα το δώσει σε κάποιο περιοδικό για να πουλήσει τα DVD.


Enhanced by Zemanta

52 σχόλια:

  1. Το καλλιτερο ειναι να μην βλεπουμε καμμια σειρα αφου τις κοβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεφτίλες και πάλι ξεφτίλες, δεν σέβονται τον τηλεθεατή. έχεις δίκιο φίλε μου, να μην ξεκινάμε να βλέπουμε κανένα σήριαλ πια αν είναι να το κόβουν.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ειναι κατι που το συνηθιζετε ,να κοβετε και τις αξιολογες σειρες .Δεν σεβεστε καθολου τους τηλεθεατες !

      Διαγραφή
    4. Ντροπη και παλι ντροπη αισχος......

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
      ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

      Διαγραφή
  2. συμφωνώ φίλε μου, εντελώς ξεφτίλες, δεν σέβονται τον τηλεθεατή, καλύτερα να μην βλέπουμε καμιά σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν προκειται να ξαναδω σειρα του antenna γιατι ολα τα κοβουν στη μεση .ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολες τις καλες σειρες τις κοβουν στην μεση και βαζουν τις σαχλαμαρες! Σας βαρεθικα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικα δεν πρεπει πια να σας βλεπουμε γιατι συνεχως μας περνατε για αμρικανακια γιατι πιστευω οτι επιτηδες ξεκιναται την προβολη για να μας κεντρισετε το ενδιαφερον μας και μολις δειται ακροαματικοτητα το κοβεται και μας το μοσχοπουλαται σαν κοροιδα που μας θεωρηται ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ξεφτιλα..θελουν και δημοσκοπησεις τηλεθεασης ..ας τις μετρουν απο τα dvd των περοιδικων....ξεφτιλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας ελπισουμε να ξαναρχισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ντροπη τους ας βλεπουν μονοι τους της σαχλαμαρες που βαζουν δεν σκεφτοντε ειδικα τουςηλικιωμενους πως περιμεναν την ωρα για να το δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όταν ρωτησα το καναλι γιατι εκοψαν τη σειρα κοντεψαν να με βρισουν η κυρια αγενεστατη ντροπη σε ένα καναλι που θελει να θεωρείται από τα πρωτα της χωρασ το περιοδικο εντωμεταξύ το ακριβαινει καταλαβαίνεται τι γινεται μας κοροϊδεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποτέ μην ξαναδούμε αυτό το κανάλι. Είναι απαράδεκτοι. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤ1.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΝΑΛΙ!!!!ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!!!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εισται απαραδεκτοι δεν θα ξαναδω αντ1 ποτε μα ποτε ειμαι στη νεα κερασουντα εχω δυο χρονια εδω αλλιως θα τα λεγαμε απο κοντα ουστ και παλη ουστ παλιο καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απαραδεκτοι!!! Ευχομαι να μην έχουν καθόλου διαφημσεις και να πατωσουν!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΤ ΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΑΝΤ ΤΕΛΟΣ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.....ΣΟΥΡΓΕΛΑ.ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΒΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΟΥΚΟΣΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ. Να κλεισουν το καναλι, θα ειμαστε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ. Να κλεισουν το καναλι, θα ειμαστε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειστε απαραδεκτοι.Αυτό που σας χρειάζεται είναι μια μουντζα στο καναλι σας να δουμε τι θα κανετε χωρις τηλεθεατες .......ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ CD; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ CD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ANTI NA KOPSEITOKWNSTANTINOU KAI ELENHS TO KAFE TIS XARAS KAI TO AKRWS OIKOGENIAKWN POU TA EXEI BARE8EI O KOSMOS KOBOUN TA KAINOURIASIRIAL SA DENTREPONTE LEW EGW.....EMEIS FTEME POU SUNEXIZOUME KAI BLEPOUME OTI BAZEI O ANTENA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΗΡΙΑΛ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΕΒΑΛΛΕ ΕΞΑΡΧΗΣ...

      Διαγραφή
  26. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι όχι να μην βλέπομε τα σήριαλ (αυτό αφορά τα γούστα του κάθε τηλεθεατή) αλλά να ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ τα περιοδικά που "προσφέορoυν" τη συνέχεια σε DVD. Υποψιάζομε ότι αυτή είναι η συνειδητή τους μεθόδευση: Προβολή μερικών επεισοδίων (ενός κύκλου το πολύ) ως "δείγμα δωρεάν"...και η συνέχεια σε κάποιο περιοδικό (π.χ. TV Zapping)...ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ (φαντάζομαι ότι και ο ANT1 ή το MEGA θα βγάζουν και αυτοί το "κάτι τι" τους) αφου προηγουμένως έχει κεντριστεί το ενδιαφέρον του τηλεθεατή (το ίδιο έκανε και το MEGA, π.χ. με το "Ένα αστέρι γεννιέται")! Έχομε την δύναμη να ΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ που μας ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ κατ' αυτόν τον τρόπο για να βάλουν το χέρι ΤΟΥΣ στην τσέπη ΜΑΣ. Ας το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι όχι να μην βλέπομε τα σήριαλ (αυτό αφορά τα γούστα του κάθε τηλεθεατή) αλλά να ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ τα περιοδικά που "προσφέορoυν" τη συνέχεια σε DVD. Υποψιάζομε ότι αυτή είναι η συνειδητή τους μεθόδευση: Προβολή μερικών επεισοδίων (ενός κύκλου το πολύ) ως "δείγμα δωρεάν"...και η συνέχεια σε κάποιο περιοδικό (π.χ. TV Zapping)...ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ (φαντάζομαι ότι και ο ANT1 ή το MEGA θα βγάζουν και αυτοί το "κάτι τι" τους) αφου προηγουμένως έχει κεντριστεί το ενδιαφέρον του τηλεθεατή (το ίδιο έκανε και το MEGA, π.χ. με το "Ένα αστέρι γεννιέται")! Έχομε την δύναμη να ΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ που μας ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ κατ' αυτόν τον τρόπο για να βάλουν το χέρι ΤΟΥΣ στην τσέπη ΜΑΣ. Ας το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΑΛ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ Η ΟΧΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ DVD. E; OXI ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ( ειναι πολλοι η ενας αραγε) ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΙΡΙΑΛΣ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΑΣ ΜΗΝ ΝΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΕ CD ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΑΝΤ1 ειναι απαραδεκτος.Πρεπει ολοι να κανουμε μποικαταζ σε ολα τα προγραμματα του.Αλλωστε δεν προκειται να χασουμε και τιποτα απο τα σκουπιδια που προβαλλει οπως τα χιλιοπαιγμενα Κων/νου @Ελενης,Καφε της Χαρας,wanted,oλα τρελλα,Μπρουσκο,Ακρως οικογενειακο,Winter wipe out,για να μην αναφερω το βλακωδες Με αγαπη της Μme Κυριακου(παρα τον καλο σκοπο του μηνυματος,η παραγωγη ειναι εκνευριστικα χαζη)και το εντελως ηλιθιο και μονο για να μαζευουν χρηματα TV QUIZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ...ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΝ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΚΡΙΤΙΚΗΣ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ Η ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΚΑΝΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γιατι κοψατε το σηριαλ? ελπιζω να το ξαναβαλεται///////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΟΧΙ ΤΑ CD TΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μη στενοχοριεστε .θα μαs ξαναχορεψει μπαλετο ο λατσιοs .τι τα θελετε τα σηριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμφωνώ και επαυξάνω κρίμα δεν είναι έντιμο να μας βάζουν στο τρυπάκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...