Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γυάλινος Κόσμος : Κόπηκε, χωρις καμια εξήγηση

Τελικά εκεί στον ALPHA δεν έχουν τον.. θεό τους! 
 
Μπορεί να έκοψαν το Αγιάζι του Έρωτα μέσα σε μία νύχτα και να το προβάλουν τώρα από την αρχή, αλλά το πάθημα δεν έγινε μάθημα.
 
Έτσι ο Γυάλινος Κόσμος κόπηκε πριν καλά - καλά γίνει γνωστός και χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση για να βάλουν σε επανάληψη ελληνική σειρά που την έχουν δείξει δέκα φορές !
 
Οι άνθρωπο που κάνουν τον προγραμματισμό στο κανάλι δεν βάζουν μυαλό και φτύνουν κατάμουτρα το κοινό που τους ακολουθεί...

Enhanced by Zemanta

9 σχόλια:

  1. Ο ALPHA ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΙΑΖΙ", ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΥΤΕ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Προφανώς η χαμηλή θεαματικότητα της σειράς είναι αυτή που οδήγησε στη διακοπή της. περιμένουμε επίσημες εξηγήσεις - αν μας τις δώσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η συγκεκριμενη βουλγαρικη σειρα δεν εχει σχεση με το αγιαζι δικαιως κοπηκε τα τουρκικα εχουν συναισθηματα οπως και η ελληνικη σειρα για την καρδια ενος αγγελου που θα τα πει πολυ καλυτερα.η βουλγαρικη σειρα απο την αρχη δεν ειχε καθολου καλα δειγματα.ενω η σειρα για την καρδια ενος αγγελου ειναι ελληνικη και εχει ολα τα προσοντα με συναισθηματα ωστε να ξανακανει τα ιδια καλα νουμερα οπωςς την χρονια προβολης της πριν 4-5 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι το κοψατε καλε ωραιο ηταν,ουτε καλα-καλα τι αρχη δεν ειδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρα πολυ καλη ηταν η σειρα!Θα πηγαινε καλα!! θΕΛΟΥΜΕ Γιαλινο Κοσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΩΣ ΑΓΓΕΛΟΥ"? ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ "ΜΕΝΕΞΕ" ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ????????????
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ Ή ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ?????ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!!!!!ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...