Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Το μέλλον της Ξένιας...

Αυτή τη φορά το δυνατό «όπλο» της Ξένιας (Αθηνάς Οικονομάκου) ακούει στο όνομα Σήφης ο οποίος θα τη βοηθήσει να εκπληρώσει όλα τα  όνειρά της, όπως δημοσιεύει το TvZapping. Ακόμα κι αυτά που θα την κάνουν να καταστρέψει την οικογένεια Καλλιφατίδη. 

Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή από το εστιατόριο, όπου δειπνεί με τον Σήφη, ο οποίος φαίνεται από την αρχή ιδιαίτερα γαλαντόμος και γενναιόδωρος απέναντί της. άντρας παλιάς κοπής, ιδιαίτερα δοτικός στους ανθρώπους που τον γοητεύουν, ο Σήφης παρουσιάζεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ξένιας με διάθεση να τη βοηθήσει σε όσα σκέφτεται. Όμως, ένα απρόοπτο γεγονός βάζει τέρμα στη «ρομαντική» ατμόσφαιρα και στην ερωτική του διάθεση απέναντι στη «δαιμόνια» ηρωίδα:
Ο Σήφης παθαίνει ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Σωτήρης, που βρίσκεται εκεί, φροντίζει να έχει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη, ενώ η Ξένια βρίσκεται αντιμέτωπη με κάτι που δεν το έχει προβλέψει: Την αδυναμία του ισχυρού Σήφη σε κάτι που να έχει να κάνει με την υγεία του. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτή η παράμετρος ίσως τη διευκολύνει όταν δεν θα τον θέλει πλέον στα πόδια της...
Αναστατωμένη ακόμα από το απρόοπτο γεγονός αλλά με το μυαλό της να γυρίζει με... χίλιες στροφές, η Ξένια πηγαίνει με τον Σήφη στο νοσοκομείο. Θέλει να του δείξει ότι θα είναι δίπλα του ακόμα και στα δύσκολα, ότι δεν είναι η γυναίκα που θα τον εγκαταλείψει με την πρώτη δυσκολία - άλλωστε, πρόκειται για κάποιον με πάρα πολλά χρήματα... Οπότε κάνει υπομονή, περιμένει τον Σήφη να συνέλθει και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να του δείξει πόσο κοντά του στάθηκε στο πρόβλημα της υγείας του. Εκείνος σιγά-σιγά αρχίζει να συνέρχεται και συνειδητοποιεί ότι ο μόνος άνθρωπος που είναι μαζί του είναι η Ξένια. Ευσυγκίνητος καθώς είναι τώρα αλλά και βλέποντας ότι η γυναίκα που θέλει όσο τίποτα άλλο εδώ και καιρό είναι εκεί και στέκεται δίπλα του ακόμα και στα δύσκολα, λυγίζει και τη φιλά. Έτσι, γίνονται ζευγάρι και ο παντοδύναμος επιχειρηματίας θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει ευτυχισμένη, αγοράζοντάς της ακόμα και τα... αστέρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...