Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΛΑΛΕ, ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (LALE DEVRI) - ΟΛΑ Τα Επεισόδια

Η τούρκικη σειρά του ALPHA, Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη (Lale Devri) παραγωγής 2010,θα μεταδίδεται κάθε ΜΕΡΑ , στις 17.15 μ.μ. και θα προβάλλονται ΔΥΟ - ΔΥΟ τα επεισόδια.

Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες δύο οικογενειών που βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά: Η συντηρητική οικογένεια Ιλγκάζ με ρίζες στην Καισάρεια, εξελίσσεται σε μία από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες στην Κωνσταντινούπολη. Ο μοναχογιός της οικογένειας, Τσινάρ, ακολουθεί πιστά τις παραδόσεις και τους κανόνες που θέτουν η μητέρα του, Ικμπάλ, και ο θείος του, Νετζίπ. Από την άλλη πλευρά, η κοσμική και άλλοτε πανίσχυρη οικογένεια Τασκιράν βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας μετά τον θάνατο του πατριάρχη της, Κεμάλ. Η χήρα του, Ζουμρούτ, είναι μια φιλόδοξη γυναίκα, αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να διατηρήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής της. Έχει δύο κόρες, τη γλυκιά Λάλε και την ατίθαση Γεσίμ.

Παίζουν: Τολγκαχάν Σαγισμάν, Σερενάι Σαρίκαγια, Εμινά Γιάχοβιτς-Σαντάλ, Χατιτσέ Ασλάν, Γκιούλ Ονάτ, Κενάν Μπαλ


 

6 σχόλια:

  1. τι ωρα ειναι τ σαββαρολυριακο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη πάλι το κόψατε είστε απαραδεχτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. yati stamatise i metadosi yu sirial erotas stin konstandinupoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη το βλεπω και εγω το βρηκα στο dailyymotion....εχει και ελληνικουσ υποτιτλους.....δεν μπορω ν περιμενω ποτε αυτοι στο αλφα θα το βαλουν,αν τ βαλουν...

      Διαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...