Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Θύελλα διαμαρτυριών για το "κόψιμο" του σήριαλ "Το αγιάζι του έρωτα"

Η θύελλα διαμαρτυριών που έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο  ALPHA "έκοψε" το σήριαλ "Το αγιάζι του έρωτα", ανάγκασε τον σταθμό να το ... "πετάξει" την Κυριακή στις 11 το βράδι.

Επιβεβαίωσε έτσι την απαράδεκτη τακτική του και έδειξε, με τον χειρότερο τρόπο, ότι ΔΕΝ σέβεται τον τηλεθεατή.

Οι διαμαρτυρίες που έλαβε το Mediacopy  και το All Is Tv  είναι δεκάδες .

Χαρακτηριστικό είναι το e-mail  ενός αναγνώστη μας που το έστειλε και στον ALPHA:

"Διάβασα στα tvnea ότι το κανάλι σας προτίθεται να σταματήσει την εκπομπή "Το αγιάζι του έρωτα" και διερωτώμαι, σε περίπτωση που φυσικά αυτό είναι αλήθεια, πως είναι δυνατόν ένα κανάλι της εμβέλειας του ALPHA, στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία και στον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό, να δείχνει τόση ασέβεια στο τηλεοπτικό του κοινό.
Γιατί στο συγκεκριμένο σήριαλ δεν του δώσατε καμμία ευκαιρία επιτυχίας, όταν το δείχνατε πότε στις 10.45 πότε στις 11 και πότε μετά τις 12 το βράδυ!!! Άραγε αναρωτήθηκε κανείς από το σταθμό αν το συγκεκριμένο σήριαλ θα είχε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά ακροαματικότητας αν το βάζατε στην απογευματινή ζώνη ; (π.χ 5 ή 6 το απόγευμα πριν το δελτίο ειδήσεων;) Στο κανάλι αυτό είναι τόσο "ειδικοί" που θεωρούν τυχαίο το γεγονός ότι το "Κισμέτ" που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 στις 5 η ώρα το απόγευμα είχε μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας;
Αλλά ακόμα και αν, για λόγους άγνωστους σε μας τους τηλεθεατές, αποφασίσατε να διακόψετε αυτή τη σειρά (χωρίς να της δώσετε ούτε μία ευκαιρία - δικαίωμά σας είναι φυσικά, όπως και σε μας να πάψουμε να βλέπουμε τον ALPHA) γιατί δεν σκεφτήκατε να πουλήσετε τη σειρά σε κάποιο τηλεοπεριοδικό (όπως με το Κισμέτ) ή να την ανεβάσετε στο Internet μόνο και μόνο από σεβασμό στους τηλεθεατές του καναλιού;
Δεν είμαι ειδικός φυσικά στα τηλεοπτικά, αλλά στην τρέχουσα οικονομική και τηλεοπτική συγκυρία νομίζω ότι το να σέβεται ένα κανάλι το κοινό του, είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει..γιατί το κοινό ξέρει και να τιμωρεί σταματώντας να βλέπει οτιδήποτε δείχνει το κανάλι σας".

Στα σχόλια που ακολουθούν θα διαβάσετε και άλλα. Μόνο οι υπεύθυνοι προγραμματισμού του ALPHA δεν τα διαβάζουν...

12 σχόλια:

  1. Συμφωνώ, κανένας σεβασμός και μάλιστα για μόλις 6 επεισόδια που υπολείπονται...!!!
    Και γιατί να αποφασίσει κανείς να δει τις νέες σειρές που θα μπούν στη θέση της, αφού δεν υπάρχει εγγύηση οτι δεν θα διακοπούν και αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπη στο καναλι που το σταματησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε μας σεβαστηκαν καθολου!!!!!!!!αισχος στον ALPHA και στους γερμανους...τι να πω αγαπησαμε μια σειρα κλαιγαμε καθε μερα με τα προσωπα ειχαν τηλεθεαση 15 και 16 % και κρατησαν τη Μενεγακη η οποια κανει διψηφιο μουμερο????.....Μας χασατε ως τηλεθεατες..λυπαμαι δεν αξιζετε να μας εχετε τηλεθεατες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ μαζί σας έχω γίνει έξω φρενών
    δεν σέβονται ότι 16% κοινό έβλεπε αυτή τη σειρά
    και έχετε δίκιο γιατί να ξαναδώ μία σειρά όταν υπάρχει το ενδεχόμενο να το διακόψουν

    ντροπή στον άλφα ντροπή!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο θα ηταν καποιο αλλος τηλεοπτικος σταθμος να αναλαμβανε την εκπομπη της σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαρεδεκτο που σταματησε ο Alpha ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ....δεν εχανα επεισοδιο....στην θεση του εχουν βαλει οικογενιακες ιστοριες που δεν τις εχω παρακολουθησει ΠΟΤΕ!!!!Δεν μας σεβονται πως περιμενουν να τους σεβαστουμε εμεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. epsaxna na do giati to kopsate. eimouna kata ton tourkikon ergou!!! san ellinas !!!k ei8ela na do ti erga girizoune me arese as prospa8isi to alfa na vri tropo na to xanavali!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΕΠΩΜΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΕΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποτε θα συνεχισετε το αγιαζι του ερωτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. Ο ALPHA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ DVD ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το γεγονος οτι ο σταθμος δεν σεβεται τον τηλεθεατη δεν ειναι μονο δικο του προνομιο.Και οι αλλοι σταθμοι για να κλεισον τις τρυπες τους ξεκινουν επαναληψεις,οι οποιες δεν τελειωνουν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...