Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Εκλογές στο STAR και με Γιώργο Τράγκα!

Μέσα από το διευρυμένο δελτίο ειδήσεων ο Παναγιώτης Στάθης θα ξεκινήσει από τις 18:50 της 17/6 τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Οι πολιτικοί συντάκτες του Star θα βρίσκονται στα στρατηγεία των κομμάτων. Ζωντανές ανταποκρίσεις από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και από το υπουργείο Εσωτερικών για νέα από τα εκλογικά τμήματα και την πρόοδο των καταμετρήσεων.

Στο στούντιο θα φιλοξενηθούν προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό χώρο. Σχολιάζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Τα Νέα Γιώργος Παπαχρήστου. Ο εκδότης Γιώργος Τράγκας δίνει το δικό του στίγμα στον σημαντικό αυτό εκλογικό αγώνα.

Τον γενικό συντονισμό από το control room θα έχει ο Γενικός Δ/ντης Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος θα συζητήσει και από το στούντιο με τους καλεσμένους και θα εκθέσει σκέψεις και συμπεράσματα.

Η μετάδοση από το Star θα ολοκληρωθεί στις 22:00.

Θα συνεχίσουμε με την ελληνική κωμωδία «Γάμος αλά ελληνικά». Κατά τη διάρκεια, που οι τηλεθεατές του Star θα παρακολουθούν την ταινία, θα περνάει κρόουλ με την πορεία των αποτελεσμάτων.

Τις δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΣΡ, θα οργανωθούν 3 τραπέζια πολιτικών συζητήσεων με καλεσμένους από όλα τα κόμματα. Τις συζητήσεις θα διευθύνει η δημοσιογράφος και Δ/ντρια των On Line Media, Μάρα Ζαχαρέα. Οι ημερομηνίες των μεταδόσεων δεν έχουν ακόμα οριστεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...