Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

"ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ" - Τι θα δείτε ΟΛΗ την εβδομάδα

 Στη νέα καθημερινή οικογενειακή κωμωδία, οι φτωχοί «Βασιλιάδες» γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη εκατομμυριούχοι! 

Η αρχή...
'Ενα βράδυ, ο καλόκαρδος βιοπαλαιστής Μάρκος Βασιλιάς σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου. Την φιλοξενεί στο σπίτι του, της γνωρίζει την πολυμελή και αξιολάτρευτη τρελοοικογένειά του και της ξαναδίνει την όρεξη για ζωή. Κι εκείνη από ευγνωμοσύνη τού εμπιστεύεται την τεράστια εταιρία της!


Επεισόδιο 78Οι Βασιλιάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Η Γιούλη παραχωρεί τον Μάρκο στη Χριστίνα (γιατί φυσικά και της ανήκει...) και η Χριστίνα δεν ξέρει τι να τον κάνει (κάποιου του χάριζαν γάιδαρο...)! Η Ντέπη (τυφλωμένη από ζήλια) προσπαθεί να σαμποτάρει τη σχέση της Τιτίκας με τον Μηνά, ενώ ο Λεωνίδας δεν προλαβαίνει να χαρεί για την πρώτη του επαγγελματική επιτυχία και αμέσως προσγειώνεται απότομα (πολύ απότομα όμως)! Η Χριστίνα θα ζητήσει (επιτέλους) βοήθεια ειδικού για ν' αντιμετωπίσει όλα αυτά που συγκρούονται μέσα της ενώ και ο Μάρκος θα χρειαστεί τον ειδικό όταν ακούσει τη Γιούλη να τον προτρέπει... να ξαναπαντρευτεί!

Επεισόδιο 79Μήπως ήρθε ο καιρός για ένα καλό στοίχημα; Αλέξης vs. Λεωνίδας, όλα ξεκίνησαν για μια γυναίκα και τελειώνουν με ένα αυτοκίνητο... Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής; Μάρκος vs. Αιμίλιος (κλασικό αλλά πετυχημένο!) Στέλλα vs. Πάτροκλος, όλα κάποια στιγμή έρχονται στη φόρα και κανείς δεν μένει ατιμώρητος. Αιμίλιος vs. Νάντια, η καριέρα του κρέμεται από μια κλωστή. Τιτίκα/Μηνάς vs. Πάτροκλος, όλα εδώ πληρώνονται... κι αυτή τη φορά θα τα πληρώσουν όλοι πολύ ακριβά!

Επεισόδιο 80Ο Πάτροκλος απειλεί την Τιτίκα ότι θα βγάλει το μυστικό της στη φόρα, προκειμένου να καλύψει το δικό του μυστικό. Ο Μάρκος ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα και φοβίζει τον Αιμίλιο ότι ξέρει για τα κόλπα του, μόνο που γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Αλέξης και Μηνάς δέχονται να αναμετρηθούν σε μια ίση (ας γελάσω) κόντρα! Ο Μάρκος ετοιμάζεται να καρφώσει τον Αιμίλιο στην Ευγενία, μόνο που άρχισε να το γιορτάζει από νωρίς με αποτέλεσμα να τον κάνει τσακωτό ο Αιμίλιος να φιλάει τη Χριστίνα. Ο Αλέξης μαθαίνει ότι στον αγώνα θα τρέξουν με τα δικά τους αμάξια και σκέφτεται να κάνει ένα "δωράκι" στον αντίπαλο... η ένταση χτυπάει κόκκινο στα δύο στρατόπεδα, τα μαχαιρώματα πάνε κι έρχονται και πλέον είναι όλοι βέβαιοι πως μόνο μία πλευρά θα μείνει όρθια... μένει μόνο ένα επεισόδιο για να το μάθουμε!

Επεισόδιο 81Ένα βήμα πριν το τέλος ήρθε η ώρα για να πέσουν οι μάσκες. Ο Αλέξης είναι τόσο τυφλωμένος για νίκη και εκδίκηση που πλέον είναι ικανός για τα πάντα. Σαμποτάρει τη Σακίρα προκειμένου να κερδίσει στον αγώνα. Η Γιούλη ανοίγει επιτέλους τα μάτια της και αποφασίζει να ομολογήσει στον Μάρκο ό,τι τόσο καιρό προσπαθούσε να κρύψει. Ο Μηνάς θέλει να ξεκαθαρίσει με τη Μαρίνα και ο Αιμίλιος να ολοκληρώσει με τη Λίζα... ίσως ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι την αλήθεια! Η Ευγενία μαθαίνει για τη σχέση του Μάρκου και της Χριστίνας κι επιστρέφει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μήπως ο Αιμίλιος κέρδισε ό,τι ονειρευόταν τόσο καιρό; Δυστυχώς, τα όνειρα δεν κάνουν διακρίσεις και πολλές φορές δεν αργούν να γίνουν εφιάλτης, όπως για τον Λεωνίδα, που βγάζει τη Νεφέλη μια βόλτα με τη "πειραγμένη" από τον Αλέξη Σακίρα...

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Πρωταγωνιστούν: Μάρθα Καραγιάννη (Ευγενία Παλαιολόγου), Κώστας Κόκλας (Μάρκος Βασιλιάς), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Αιμίλιος Κανελλόπουλος), Βασιλική Ανδρίτσου (Γιούλη Σκουλούδη), Ζέτα Δούκα (Χριστίνα Ροζάκη), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Τιτίκα Κανελλοπούλου), Μίνα Ορφανού (Λίζα Βασιλιά), Κατερίνα Γερονικολού (Νεφέλη Μαλέα), Πάνος Βλάχος (Λεωνίδας Βασιλιάς), Χριστόδουλος Στυλιανού (Θέμης), Δημήτρης Λιόλιος (Σωτήρης), Χρήστος Σαπουντζής (Τρύφων Μαλέας), Σωκράτης Πατσίκας (Πάτροκλος), Βίβιαν Κοντομάρη (Δέσποινα), Μάνος Ιωάννου (Σταύρος), Αγγελίνα Παρασκευαΐδη (Μαρίνα Βασιλιά), Ευγενία Τσαούση (Σόφη Καπάτου), Νίκος Αναδιώτης (Μηνάς Καπάτος), Thomas Πρωτόπαπας (Αλέξης Κανελλόπουλος), Κωνσταντίνα Κλαψινού (Σαμπρίνα), Μελίνα Σπετσιέρη (Στέλλα Βασιλιά), Εύα Λάσκαρη (Τατιάνα), Κατερίνα Χιωτίνη (Νάντια), Σοφία Μανώλη (Φανή), Βιβή Νικολακοπούλου (Τούλα), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (Μυρσίνη), Θοδωρής Ρωμανίδης (Παπαδάκης), Ηλίας Μάκρας (Χάρης Βασιλιάς)
Σκηνοθεσία σειράς: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σκηνοθετική ομάδα: Νίκος Κρητικός, Στάμος Τσάμης
Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Συγγραφική ομάδα: Γιάννης Διακάκης, Κώστας Καλαφάτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Γωγώ Φώτου, Εύα Πανταζή
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...