Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Γυρίζουν στο παλιό τους σπίτι οι Βασιλιάδες;

Κινδυνεύουν να χάσουν την έπαυλη; Δείτε τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη πιο δημοφιλή τηλεοπτική οικογένεια!Αν και όποτε ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και με τη σειρά "Βασιλιάδες", οι εξελίξεις θα είναι ργαδαίες και ανατρεπτικές.

Η ανακοίνωση του Μάρκου

Η οικογένεια Βασιλιά δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το σοβαρό τρακάρισμα του Λεωνίδα τους, που οδήγησε τη Νεφέλη στην εντατική, μα κι ένα πολύ γερό χαστούκι που θα έρθει από τον ίδιο τον Μάρκο! Με βαριά καρδιά θα συγκαλέσει οικογενειακό συμβούλιο, θα πει στα μέλη της πως ίσως θα πρέπει να γυρίσουν πίσω στην παλιά τους ζωή και το σπίτι τους στη Χαλκηδόνα και να αφήσουν την έπαυλη της Ευγενίας... "Για λόγους προσωπικούς", θα πει, "που δεν θα συζητήσουμε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για επιστροφή στις ρίζες!".

Οι αντιδράσεις

Η αδερφή του, η Λίζα, θα δηλώσει πως δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει πίσω, από κοντά και η Στέλλα. Η Γιούλη θα βρει ευκαιρία να του ρίξει μπηχτές και να προδώσει μέρος της αλήθειας. "Εννοεί ότι μπορεί να παρατήσει την εταιρεία. Γιατί τον μουρλό και τον φτωχό τον τρώνε οι ξένιες έννοιες!", θα πει. Η μόνη που θα χαρεί με την είδηση είναι η Μαρίνα, η οποία λέει: "Μακάρι να γυρνούσαμε πίσω! Εκεί έχω ζήσει τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια"!

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...