Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Έτσι Απλά: Αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά

Έτσι Απλά μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις. Με όλο το κέφι και τη φαντασία σου, με λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου, και ελάχιστα χρήματα.

Τέσσερις νέες και δυναμικές γυναίκες, η Κέλλυ Καρυπίδη, installation artist, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και οι αρχιτέκτονες Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή, με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία τους, αποδεικνύουν ότι η δημιουργικότητα δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα, ούτε ιδιαίτερες δεξιότητες, κάνοντας τις επισκευές, τις κατασκευές και τις μετατροπές διασκέδαση. Οι συμβουλές τους εμπνέουν, λύνουν τα χέρια και βοηθούν να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις υποχρεώσεις στο σπίτι. Μαζί τους, αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα ως πρώτη ύλη, οργανώνουμε τους χώρους, τον κήπο αλλά και τις σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής μας δημιουργικά, βάζοντας τη δική μας προσωπική σφραγίδα. Ακόμη, η μαγειρική γίνεται έξυπνη και οικονομική με τη βοήθεια της Αρετής Μουλακάκη. Και όταν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, η αυτοπεποίθηση και η ικανοποίηση της δικής μας δημιουργίας θα φέρει μόνο χαμόγελα, Έτσι Απλά.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, παίρνουμε ιδέες για να αλλάξουμε και να οργανώσουμε έξυπνα και δημιουργικά τους χώρους μας. Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε την είσοδο τους σπιτιού μας σε έναν όμορφο χώρο και να κλέψουμε τις εντυπώσεις των καλεσμένων μας από την πρώτη στιγμή; Με ποιο τρόπο μπορεί ένα παλιό ξύλινο πατζούρι να μας βοηθήσει στην οργάνωση των χαρτιών μας και να αποτελέσει μία καλαίσθητη πρόταση διακόσμησης; Ακόμη, μαθαίνουμε πώς να δημιουργήσουμε από μία παλιά φόρμα κέικ ένα φωτιστικό, πραγματικό έργο τέχνης, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα, αλλά και πώς ένα αυτοσχέδιο παραβάν μπορεί να μεταμορφώσει ουσιαστικά το μπαλκόνι μας. Τέλος, η Αρετή Μουλακάκη ετοιμάζει μαζί μας μία ιδιαίτερη παραλλαγή του ριζότο, το πεννερότο.

Έτσι Απλά, αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά, κάθε Κυριακή στις 15:15, στον Alpha.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...