Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τι τηλεθέαση σημείωσαν Καραβάτου και Πάνια το πρώτο Σαββατοκύριακο της σεζόν;

Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης!


Πρεμιέρα έκαναν το Σάββατο οι δύο εκπομπές του ALPHA, Μες Στην Καλή Χαρά και Αννίτα SOS. Η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά χωρίς τη Ναταλία Γερμανού. Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό, μετά από δύο χρόνια, με χαμόγελο και αμηχανία, ενώ ιδιαίτερα ευδιάθετη μπήκε στο δικό της πλατό η Αννίτα Πάνια. Τι έδειξαν οι πρώτες μετρήσεις τηλεθέασης για τις δύο εκπομπές;

Το Σάββατο, η πρεμιέρα του Μες Στην Καλή Χαρά σημείωσε τηλεθέαση 23,8% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό η εκπομπή εκτοξεύθηκε στο 31,3%, αγγίζοντας και το 38,1%! Το Αννίτα SOS έκανε ποδαρικό με μέσο όρο 27,7%. Η απογευματινή εκπομπή του ALPHA είδε την τηλεθέαση της να φτάνει μέχρι το 31,5%.

Την Κυριακή, η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα της κράτησαν μαζί τους το 22,2% του τηλεοπτικού κοινού, παρουσιάζοντας μικρή πτώση. Το κοινό ηλικίας 15 - 44 που προτίμησε να δει την εκπομπή έφτασε στο 27,3%. Πτωτικές ήταν οι τάσεις και για την Αννίτα Πάνια που συγκέντρωσε, ωστόσο, τηλεθέαση 24%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...