Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αγγελική Νικολούλη: Ξέρω ποιοι με απειλούν και δεν με φοβίζουν οι απειλές τους

Περίπου 17 μήνες από την «περίεργη» εξαφάνιση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, οκτώ άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να δικαστούν για την απαγωγή του, τον Αύγουστο του 2012 στη Νέα Σμύρνη.


 Η Αγγελική Νικολούλη έφερε στο φως την υπόθεση  και τονίζει ότι δέχεται απειλές.


«Η ΕΛ.ΑΣ. μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει στις απαγωγές και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε. Στην υπόθεση όμως της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου, η Αστυνομία τα θαλάσσωσε. Εσκεμμένα; Έτυχε και δεν πέτυχε; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…»,ανέφερε στο Τύπο της Κυριακής η Αγγελική Νικολούλη η οποία μάλιστα είχε παρουσιάσει και μέσα από την εκπομπή της την όλη υπόθεση.

«Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ξέρω ποιοι με απειλούν. Δεν με φοβίζουν οι απειλές τους. Αντίθετα με ανδρώνουν και με πεισμώνουν. Σε αυτή την υπόθεση κάποιοι κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου και κάποιοι άλλοι για την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του. Σίγουρα εμπλέκονται στην απαγωγή του Μάριου και άλλα πρόσωπα. Υποψιάζομαι ποια είναι αυτά, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν τα έχει αγγίξει η αστυνομική έρευνα. Κάποιοι μιλούν για ανατροπές σε αυτή τη δίκη. Ίδωμεν…» ολοκλήρωσε η δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...