Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Έτσι απλά»: Η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα επιστρέφει ανανεωμένη!


Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».


Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα. 



Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» ασχολείται με το ξύλο, τη νέα τάση στη διακόσμηση. Διαχρονικό, εύχρηστο και με υψηλή αισθητική, το ξύλο είναι ένα από τα ομορφότερα δομικά και διακοσμητικά υλικά.

Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου δημιουργούν μια πρωτότυπη ραφιέρα, μας δείχνουν πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τους κορμούς δέντρων αλλά και πως φτιάχνεται μια φρουτιέρα από ξύλινες κρεμάστρες. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει αχνιστή πατατόσουπα, μπρουσκέτες με πάστα από σαλάμι και μας κερνάει ένα ρόφημα με σοκολάτα & chili, εμπνευσμένο από τους Αζτέκους.

Επίσης, η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ιωάννα Κουλούρη, μας δείχνει πως ένα υλικό, όπως το ξύλο, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία κομψών κοσμημάτων. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

«Έτσι απλά», η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...