Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Έλληνας παρουσιαστής: Η γυναικά μου με έχει ξεχασμένο, ήμουν άπατο νερό [βίντεο]


Καλεσμένος στο Πρωινό mou, εμφανίστηκε αρκετά ανανεωμένος και μίλησε για τη νέα του επαγγελματική προσπάθεια, τη νέα του εκπομπή, το τρέιλερ που το γύρισε με τη γυναίκα του να πρωταγωνιστεί και χαρακτήρισε τη Τζένη Μπαλατσινού «γυναίκα- Ζάναξ».


Αρχικά, ο Θανάσης Πάτρας είπε το «παράπονο» του για τη γυναίκα του: «Η γυναίκα μου τώρα με έχει "ξεχασμένο", ασχολείται μόνο με το μωρό μας! Είναι τελείως επικεντρωμένη σε αυτό. Εντάξει, τρέχω κι εγώ πολύ είναι η αλήθεια... Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος πατέρας γίνεται, γιατί είναι πολύ δύσκολο. Είναι φοβερό καθήκον» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.


Μετά, απευθυνόμενος στον Πέτρο Κωστόπουλο του είπα για τη Τζένη Μπαλατσινού: «Η Τζένη είναι ιδανικότατη σύζυγος, είναι γυναίκα... "Ζανάξ". Με την καλή έννοια, είναι πάντα ήρεμη!» ανέφερε, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να κατευθύνεται με ένα ποτήρι καφέ και «απειλητικά» προς το μέρος του και να του λέει με χιούμορ: «Πάτρα, τον πούλο ρε! Ακούς εκεί είναι "Ζανάξ", έλα σπίτι να σου πω!».

Τέλος, ο παρουσιαστής περιέγραψε τι σημαίνει γι΄αυτόν η γυναίκα του, η οποία «μου έκανε καλό στη ζωή μου σε επίπεδο χαρακτήρα. Ήμουν πολύ "άπατο" νερό και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου ήρθε και με έβαλε σε όρια».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...