Κυριακή 30 Μαΐου 2010

«Τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB η Eurovision

Στο «κόκκινο» έφτασε η τηλεθέαση της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου στη ΝΕΤ, με τα μηχανάκια της AGB να δείχνουν μέχρι και 84,6% στο τέταρτο της ανακοίνωσης του αποτελέσματος! Όσο για την παρουσίαση της Ρίκας Βαγιάννη; Λίγο αγχωμένη, χωρίς κοσμιτικά επίθετα για το «Opa» και με αρκετό χιούμορ αν και σε κάποιες φορές «κρύο».

Την στιγμή που η Ελλάδα ήταν στην σκηνήτου «Telneor Arena» η Eurovisionέκανε τα μεγαλύτερα ποσοστά της από την στιγμή που ξεκίνησε. Από τα 60αρια της έναρξης, τα ποσοστά «εκτινάχθηκαν» στο 74,1%, καθώς οι τηλεθεατές επέλεξαν να δουν την προσπάθεια του «Opa».

Μάλιστα, η ΝΕΤ στο σύνολο έκανε 30% και ήταν πρώτο κανάλι με διαφορά σχεδόν 20 μονάδων από το δεύτερο, που ήταν το Mega!

Η αγωνία και η τηλεθέαση κορυφώθηκαν τηνστιγμή του αποτελέσματος, με τα μηχανάκια της AGB να δείχνουν το ποσοστό - ρεκόρ του 84,6%!

Παρά το ότι είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός με την παρουσίαση των δύο ημιτελικών, ηΡίκα Βαγιάνη το είχε το άγχος της. Ωστόσο, η παρουσίασή της ήταν ό,τι πρέπει για την φετινή περίσταση, αν βέβαια εξαιρέσουμε και τα δύο - τρία αστεία της κακιάς ώρας που ξεστόμισε.

By the way, μάλλον κανείς εκεί στην ΕΡΤ δεν πήρε χαμπάρι ότι ένας εισβολέας ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε η Iσπανία. Η Βαγιάνη δεν είπε ούτε κουβέντα! Βρε μπας και νόμιζαν ότι ο Jimmy Jump ήταν μέρος του... χορευτικού;


Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...