Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Το συγκινητικό τέλος του «Ράδιο Αρβύλα»

Άκρως συγκινητικό ήταν το τέλος του δίωρου «Ράδιο Αρβύλα» της Πέμπτης, με το οποίο η εκπομπή έριξε αυλαία για τη σεζόν 2009-2010, ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι»στους φανατικούς τηλεθεατές της και ανανέωσε μαζί τους το ραντεβού για το φθινόπωρο.

Στο πάνελ της εκπομπής πέρα από την γνωστή τετράδα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλουκαι Χρήστου Κιούση, βρίσκονταν και οι δύο κοπέλες Χριστίνα και Ευγενία. Παράλληλα, μίλησαν όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, όσοι βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες. Στο τέλος σηκώθηκαν όλοι μαζί και υπό τους ήχους του αισιόδοξου «always look at the bright side of life», αποχώρησαν από το στούντιο, αποχαιρέτησαν το κοινό και έσβησαν τα φώτα.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» ούτε με αυτήν την παρατεταμένη διάρκεια της εκπομπής τους έμειναν ευχαριστημένοι. Θέλησαν έτσι να πάρουνπαράταση. Κατάφεραν αυτό να γίνει δύο λεπτά όχι όμως και περισσότερο, αν και έβαλαν τα μεγάλα μέσα.

Ο Αντώνης Κανάκης πήρε στον αέραsto τηλέφωνο τον Γιάννη Λάτσιο για να τον παρακαλέσει να έχει ειδικά για την περίσταση η εκπομπή λίγο χρόνο παραπάνω. Το τηλέφωνο έκανε τουουουτ, τουουουτ, τουουουτ. Συνέχισε να κάνει τουουουτ, τουουουτ. Μάταια περίμενε ο Αντώνης κάποια απάντηση. Ο Γιάννης δεν ακούστηκε ποτέ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ο διευθυντής έριξε «χυλόπιτα» στον Αντώνη Κανάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...