Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ιπτάμενες σε ριάλιτι!

Ριάλιτι με αεροσυνοδούς δημιούργησε για την αμερικανική τηλεόραση ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ο ιδιοκτήτης του ομίλου επιχειρήσεων Virgin αποφάσισε να κρατήσει «συντονισμένους» τους θεατές στις οθόνες τους προκειμένου να δουν πώς είναι η ζωή μιας αεροσυνοδού εντός και εκτός αεροπλάνου.

Το νέο ριάλιτι, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του αμερικανικού καναλιού CW, έχει τίτλο «Fly Girls» και παρακολουθεί το καθημερινό πρόγραμμα πέντε νέων γυναικών που δουλεύουν ως αεροσυνοδοί της Virgin. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στην Αμερική, εστιάζει στις ζωές των Νικόλ, Λουίζ, Μανταλέι, Τάσα και Φάρα, οι οποίες φαίνεται ότι μετά την πτήση τους διασκεδάζουν πηγαίνοντας σε πάρτι, τα οποία γίνονται σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Οπως φαίνεται και από την περιγραφή που έχει δώσει το επίσημο σάιτ που φτιάχτηκε για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του Βρετανού μεγιστάνα, τα κορίτσια θα διασκεδάσουν σε αρκετά πάρτι, ενώ η κάμερα θα τα ακολουθεί όχι μόνο στη δουλειά τους, αλλά και στις ερωτικές τους περιπέτειες.

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του ριάλιτι οι πέντε πρωταγωνίστριες θα μένουν μαζί σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια (γνωστό ως «Crash Pad»), όπου η κάμερα θα καταγράφει οτιδήποτε συμβαίνει εκεί μέσα.

Στο πρώτο επεισόδιο οι νεαρές γυναίκες μετά από μία κουραστική πτήση, ξεφάντωσαν σε πάρτι που έγινε για τη Virgin America στο Ορλάντο. Τις συνόδευε, φυσικά, ο μέντορας και εργοδότης τους. Παράλληλα, σε άλλη πτήση τους οι θεατές παρακολούθησαν μία συζήτησή τους για τους ερωτικούς μπελάδες τους, ενώ δεν έλειψε και το φλερτ με επιβάτη της πρώτης θέσης.

Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που έχουν χαρακτηρίσει το νέο ριάλιτι σεξιστικό. Οπως λένε, περνά το μήνυμα ότι οι γυναίκες του συγκεκριμένου επαγγέλματος πρέπει να διαθέτουν -έστω και λίγο- το ανήθικο στοιχείο.

Οι πέντε αεροσυνοδοί, πάντως, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μπράνσον και λένε ότι τις έχει στηρίξει πολύ.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...