Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η Φαίη θέλει το ALTER μπορεί ?

Το πρώτο ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού του Μπουρναζίου έγινε και η Φαίη Σκορδά τους έβαλε στον «πάγο» μέχρι την Παρασκευή! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα μπλα» βρέθηκε με τους επιτελείς του Alter, από τους οποίους δέχτηκε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου της για ένα ακόμη έτος! Ωστόσο, η Φαίη τους ζήτησε χρόνο προκειμένου να σκεφτεί και να τους απαντήσει σε λίγες μέρες!

Σε συνομιλία που είχε με τον Γ. Παπαδάκη στον ΅αέρα΅΅ της εκπομπής της και απαντώντας σε σχετική ερώτησή του η Φαίη είπε ΅εγώ θέλω να μείνω εδώ πολλά χρόνια΅πετώντας το μπαλάκι στη Διοίκηση του σταθμού.

Η πρόταση στην ξανθιά παρουσιάστρια δεν είναι η μοναδική. Εχει επισκεφτεί τη Μεσογείων και χωρίς επισήμως να το επιβεβαιώνουν οι δύο πλευρές έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες διερευνητικές επαφές της Φαίης Σκορδά με τους επιτελείς του Μεγάλου καναλιού, για την πρωινή ζώνη. Εξετάζεται ακόμη και η περίπτωση του «τηλεοπτικού ντουέτου» της Θεσσαλονικιάς με το έτερόν της ήμισυ Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την «Εκδίκηση της ξανθιάς» και θεωρητικά είναι διαθέσιμος για νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Στο Alter οι υπεύθυνοι επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις εσωτερικές τους εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα μπορούν προκειμένου να μπουν στο μεταγραφικό παιχνίδι και να φέρουν κοντά τους δημοσιογράφους με ενημερωτικό προφίλ. Ηδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Νίκος Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Χαρδαβέλλας και η Αννίτα Πάνια που ανανέωσε το συμβόλαιό της λίγο πριν από τον γάμο της.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής... επίθεσης που ετοιμάζει το κανάλι του Μπουρναζίου, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν γνώριμα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα μας κρατούν συντροφιά από τη νέα σεζόν. Ηδη φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να παρουσιάζει την εκπομπή του «Αποδείξεις» από τη συχνότητα του Alter, τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...