Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αυτή είναι η στυλίστρια που απέλυσε η Ρούλα


Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την πρώτη στυλιστική εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στο «Greek Idol». Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τη στυλίστρια που… «κατηγορήθηκε» για την ατυχή εμφάνιση της Ρούλας με τις μακριές φούστες και τους… κορσέδες.

Αυτή μάλιστα η εμφάνιση ήταν αρκετή, ώστε η Ρούλα να την απομακρύνει από το team των ανθρώπων που επιμελούνται την εικόνα της και από το δεύτερο κιόλας live να εμφανιστεί με πολύ πιο ροκ και νεανική διάθεση.

Άλλωστε η Ρούλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο το είχε παραδεχθεί ότι τα ρούχα και τα μαλλιά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, ενώ και στο δεύτερο live τα πέταξε τα καρφάκια της, λέγοντας ότι στην πρώτη εκπομπή δεν ήταν η ίδια, αλλά η φίλη της η Ιβάνα Τραμπ!!!

Πάντως και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη συμφώνησε με τη Ρούλα για τα ρούχα του πρώτου live. «Έτσι ακριβώς είναι. Είμαι απολύτως σύμφωνη. Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Δεν συμφωνήσαμε όμως μόνο εγώ και η Ρούλα γι’ αυτά τα δύο outfits. Υπήρχαν άνθρωποι από την παραγωγή και πολλοί συντελεστές που κατέληξαν μαζί μας ότι είναι τα καλύτερα», είπε.

Παρ’ όλ’ αυτά επιμένει ότι τα ρούχα αυτά ήταν όπως έπρεπε να είναι. «Προσωπική μου εκτίμηση ήταν ότι θα έπρεπε να είναι μια οικοδέσποινα με σοβαρότητα και κύρος στην καινούργια της εμφάνιση. Δεν έπρεπε να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό στο πρώτο live», τονίζει.

Γεγονός πάντως είναι ότι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ήδη από το δεύτερο live δεν ντύνει πλέον τη Ρούλα Κορομηλά. Και μπορεί η ίδια να επικαλείται φόρτο εργασίας για την εξέλιξη αυτή, όμως σίγουρα τα αρνητικά σχόλια, επηρέασαν τη Ρούλα για να σταματήσει τη συνεργασία μαζί της.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...