Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer

LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και της αγοράς επίπεδων οθόνων, παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών Η/Υ LG M80, οι οποίες προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στηντεχνολογία LED που για πρώτη φορά ενσωματώνεται στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων από την LG. Η σειρά οθονών M80, είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης που έχει σχεδιαστεί με προτεραιότητα την βέλτιστη ψυχαγωγία των χρηστών, ιδανική για αναπαραγωγή περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας και multimedia εφαρμογών, ενώ το κορυφαίο μοντέλο της σειράς M80DF διαθέτει ενσωματωμένο woofer για την απόλυτη εμπειρία ήχου!
«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές επιθυμούν να απολαμβάνουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο στις ψηφιακές συσκευές μέσα στο χώρο του σπιτιού. Διαθέτοντας ισχυρό woofer και θύρα USB plug & play, η νέα σειρά οθονών Η/Υ M80 ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους», δήλωσε ο κος Brian Kwon, Αντιπρόεδρος της LG Business Solutions Company και συμπλήρωσε: «Η αξεπέραστη ποιότητα ήχου και η πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας που διαθέτει η σειρά M80, υπόσχονται έναν ολόκληρο νέο κόσμο δυνατοτήτων για τις οθόνες που συνδυάζουν τηλεόραση και PC monitor».
Στην ανάπτυξη της νέας σειράς οθονών M80, η LG ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση “All Mighty”, παρουσιάζοντας μια πρωτοποριακή συσκευή με τεχνολογίες αιχμής και πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, η Μ80 έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει απροβλημάτιστα τηλεοπτικές σειρές, μουσική, ταινίες και περιεχόμενο ψυχαγωγίας, ενώ το κορυφαίο μοντέλο M80DF διαθέτει ενσωματωμένο woofer για να προσφέρει πιο έντονο surround ήχο στις χαμηλές συχνότητες, όταν οι χρήστες απολαμβάνουν ταινίες, μουσική ή videogames.
Παράλληλα, η LG M80 διαθέτει δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DVT (DVB-T, DVB-V) συμβατό με αναπαραγωγή σήματος MPEG4, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα θέασης τηλεοπτικού περιεχομένου σε ανάλυση Full HD με βελτιστοποιημένη φωτεινότητα χάρη στη λειτουργία Υψηλής Αντίθεσης (Mega Contrast Ratio). Η εντυπωσιακή απόδοση της M80 ενισχύεται και από τον multimedia χαρακτήρα της, καθώς είναι εξίσου ιδανική για εφαρμογές, videogames και ταινίες DVD ή Blu-ray. Χάρη σε μια πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, μπορεί να συνδεθεί εύκολα με ψηφιακές συσκευές -όπως εξωτερικά μέσα αποθήκευσης ή φωτογραφικές μηχανές και κάμερες-, αναπαράγοντας μια πληθώρα format ήχου και εικόνας απευθείας από τη θύρα USB, με την εύχρηστη λειτουργία “USB Quick View”, που καθιστά πανεύκολη τη διαδικασία διαχείρισης αρχείων χωρίς τη χρήση Η/Υ.
Επιπλέον, η M80 ξεχωρίζει για το άψογο στυλ και τον διακριτικό της σχεδιασμό, στα γνωστά υψηλά πρότυπα της LG. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο -μόλις 16,5 χιλ.-, προσεγμένες γραμμές και γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη M80 σε μια κομψή συσκευή που εναρμονίζεται απόλυτα σε κάθε χώρο. Την «παράσταση» κλέβει η M80DB, χάρη στη ξεχωριστή της βάση, που προσδίδει την αίσθηση ότι η λεπτή οθόνη στηρίζεται σε μια «αιωρούμενη» σφαίρα.
Τέλος, η  νέα σειρά οθονών Η/Υ Μ80 διακρίνεται για την  αυτονομία και τον οικολογικό της χαρακτήρα, καθώς η LG χρησιμοποιεί στην κατασκευή της ασφαλέστερα υλικά αποφεύγοντας τη χρήση επικίνδυνων ουσιών -όπως ο υδράργυρος και τα αλογόνα-, ενώ διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, που διασφαλίζουν ότι η M80 είναι από τις πιο ενεργειακά αποδοτικές οθόνες Η/Υ στην αγορά.
Η LG M80 διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών από 20 έως 23 ίντσες και αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη απαίτηση των καταναλωτών που αναζητούν ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει οθόνη Η/Υ και ψηφιακή τηλεόραση. Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας LED σε αυτή την κατηγορία προϊόντων για πρώτη φορά παγκοσμίως, η LG προσφέρει στους χρήστες μια ιδανική λύση για την απόλαυση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας με όλες τις αγαπημένες λειτουργίες ενός PC monitor, γιατί Life’s Good!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...