Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

MEGA ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

“Traction” με τον Κώστα Στεφανή
Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου νέες εκπομπές αλλά και ήδη αγαπημένες μας κρατούν συντροφιά τα απογεύματά μας στο MEGA.

Το Σάββατο 16/10 στις 12:50 μη χάσετε το “MEGA Star”, τη μακροβιότερη μουσική εκπομπή, με την Κατερίνα Στικούδη σε μεγάλα κέφια και καλεσμένο στην πρώτη εκπομπή τον Γιώργο Γκάνο.

Στις 17:30 ο Γιώργος Λιάγκας επανέρχεται με το “Fifty Fifty”, το τηλεπαιχνίδι γνώσεων που αγάπησαν οι τηλεθεατές το οποίο χαρίζει κέρδη έως και €30.000

“MEGA Star” με την Κατερίνα Στικούδη
Στις 17:30, οι «Κηπουροί του MEGA» Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος μεταμορφώνουν έναν αφιλόξενο κήπο στη Λυκόβρυση σε μια μικρή πράσινη όαση.

Στις 19:00, ακολουθεί μια γλυκιά συνήθεια: οι «Γλυκές Αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου μας προσφέρουν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά: μπακλαβά με φιστίκι Αιγίνης, ρεβανί με λικέρ μαστίχα και γλυκό μαστίχα υποβρύχιο.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 13:15, το “Traction” με τον Κώστα Στεφανή πατάει γκάζια για 13η συνεχή χρονιά πιο δυναμικό και ανανεωμένο από ποτέ με όλες τις εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Στην πρώτη για φέτος εκπομπή θα δούμε, μεταξύ άλλων, ανασκόπηση στη Formula 1 αλλά και ανασκόπηση WRC πάντα με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος της εκπομπής.

Στις 18:00 ακολουθεί η πρεμιέρα της εκπομπής “Food and the City” με τον Βασίλη Καλλίδη να μας συναντά στην πλατεία Μοναστηρακίου και να μας ξεναγεί στην περιοχή.

Κάθε απόγευμα Σαββάτου και Κυριακής, νέες αλλά και ήδη αγαπημένες εκπομπές μας κρατούν συντροφιά μόνο στο MEGA.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...