Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Στον αέρα το "Greek Idol"

Τα πάνω-κάτω στο «Greek Idol»! Λίγες μέρες πριν από το όγδοο live του talent show, τα δεδομένα ανατρέπονται. Η χθεσινή (αιφνίδια) αποχώρηση του Χρήστου Τσακίρη έφερε... θύελλα και καταιγίδες στην Κάντζα.

Οι κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι: στο επόμενο live πρέπει να είναι τέσσερα και όχι τρία άτομα! Προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η ροή του παιχνιδιού -και να γίνει τελικός με δύο αντιπάλους- θα πρέπει ή να επιστρέψει ένας από τους αποχωρήσαντες (αρχίζοντας από την Αντιγόνη Ψυχράμη που έφυγε τελευταία και μάλιστα στην πλέον επεισοδιακή εκπομπή όπου κυριάρχησε η... κοκορομαχία Κορομηλά - Καπετανίδη) ή στο επόμενο live να μην υπάρξει αποχώρηση.

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει τα στελέχη του Alpha -ακόμη και την ίδια τη Ρούλα Κορομηλά- προκειμένου να μεταπείσουν κάποιον από αυτούς που είδαν την πόρτα εξόδου από το παιχνίδι να κάνει comeback στο πλατό. Η «Εspresso» χθες το πρωί επικοινώνησε με τον Γιώργο Ντούρο που ήταν κατηγορηματικός: «Δεν επιστρέφω στο “Greek Idol”. Για μένα αυτή η ιστορία έχει τελειώσει. Και να μου κάνουν πρόταση να επιστρέψω, δεν πρόκειται να ξαναπάω!»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», μέχρι αργά χθες το βράδυ η Αντιγόνη Ψυχράμη βρισκόταν στον Alpha και στελέχη του παιχνιδιού προσπαθούσαν να την πείσουν να επιστρέψει. Επικοινωνήσαμε μαζί της, αλλά δεν θέλησε να μας διευκρινίσει τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα -αν θα επιστρέψει, δηλαδή, στο παιχνίδι ή όχι-, ούτε όμως και να σχολιάσει την αποχώρηση του Χρήστου. Επιβεβαίωσε πάντως ότι βρισκόταν στο κανάλι.

Οσο για την πέτρα του σκανδάλου Χρήστο Τσακίρη, αρχίζει και τα... μαζεύει. Το γεγονός ότι είχε διχάσει κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια (η μεν επιτροπή θεωρούσε ότι έπρεπε να φύγει από το live της προπερασμένης Δευτέρας, οπότε τραγούδησε μόνο μία στροφή από το «Rock you like a Hurricane» των Scorpions, ενώ η Ρούλα διαφώνησε λέγοντάς του ότι πρέπει να σεβαστεί την ψήφο του κοινού) τον είχε προβληματίσει. Από τη μία ο κόσμος, από την άλλη η επιτροπή. Τελικά, θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει εκεί.

«Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι!» τραγουδούσε χθες όλο το απόγευμα ο Χρήστος Τσακίρης, ενώ το μεσημέρι δήλωνε στα κανάλια: «Το παιχνίδι είχε καταντήσει reality. Θα επιστρέψω στον πάγκο μου, στη λαϊκή». Ωστόσο, το απόγευμα που επικοινωνήσαμε μαζί του... μετανόησε. «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους πολύ που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία και συμμετείχα στο “Greek Idol”. Δεν τους έχω θυμώσει για τίποτα. Και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια είναι μέρος του παιχνιδιού! Το ότι δεν έφυγα νωρίτερα οφείλεται στη Ρούλα, η οποία με συμβούλεψε να σεβαστώ τον κόσμο που με ψήφισε!» Οσο για τις ηλεκτρισμένες σχέσεις με τη γυναίκα του, λόγω της αργοπορίας του στο μάθημα, (εννοείται) λύθηκε.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ - ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...