Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η σοπράνο Κάτια Πάσχου θα τα πει "Σε πρώτο ενικό''

Η σοπράνο Κάτια Πάσχου θα τα πει "Σε πρώτο ενικό'' την Παρασκευή 23 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 17:00. 
 
Καλεσμένη στην εκπομπή των Νίκου Παπαϊωάννου και Σπύρου Μιχαλόπουλου στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 ή στο www.kanaliena.gr
 
Η λυρική σοπράνο Κάτια Πάσχου πραγματοποίησε το Μάιο του 2008 το ντεμπούτο της στο Weill Recital Hall του Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, ως νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού Artists International Presentations . 

T ον Ιούλιο του 2007 συνεργάστηκε με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ σε έργα του Θ. Σακελλαρίδη υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού. 

Από το 2004 με υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου αναπτύσσει την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, κρατώντας παράλληλα επαφή με την Ελλάδα, με συμμετοχές στα καλοκαιρινά φεστιβάλ Ναυπλίου, Κέρκυρας, Σαντορίνης, Ρεματιάς, Αναβρύτων, Κυκλάδων και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. 

Την περίοδο 2001-2004 έλαβε μέρος σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – όπερα για παιδιά με πρωταγωνιστικούς ρόλους από τις όπερες Σταχτοπούτα, Μαγικός Αυλός, Ελεύθερος Σκοπευτής, Κουρέας της Σεβίλλης, και συμμετείχε σε παραστάσεις του Ωδείου του Ηρωδού του Αττικού. 

Γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μονωδία με το Τζων Μοδινό στην Αθήνα, στο Mannes College of Music της Νέας Υόρκης και υποκριτική στο Transformational Acting Studio της Sande Shurin . Είναι απόφοιτος του Operaworks studio της Καλιφόρνια και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Κώστα Πασχάλη, Tereza Berganza , Joan Dornemann , Marylin Horne .
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...