Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η Ρούλα για τις σπόντες της στο Facebook


Τι κι αν είναι καλοκαίρι και ο ήλιος μας γεμίζει χαρά;! Η κόντρα της Ρούλας Κορομηλά με τον Κώστα Καπετανίδη καλά κρατεί!

Το star «συνέλαβε» την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο και φάνηκε πως δε θέλει να χαλάσει την καλοκαιρινή της διάθεση μιλώντας για τον Κώστα Καπετανίδη που ήταν στα μαχαίρια στο Greel Idol.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αν θυμάστε είχε γράψει προ ημερών στη σελίδα της στο Facebook: «Να λυπάστε τους δειλούς και τους βολεμένους! Είναι επικίνδυνοι!».

Σε ερώτηση του STAR λοιπόν για το να αναφερόταν στον Καπετανίδη, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της! Το ίδιο έκανε και όταν την ρωτήσαμε για το εάν θα παρουσιάζει το Greek Idol 2!

Η κ. Κορομηλά, που πήγε στην Τήνο, δε σχολίασε ούτε το status που έβαλε στο Facebook, σύμφωνα με το οποίο έχει διάθεση για έρωτα… Και ποιος δεν έχει άλλωστε το καλοκαίρι;;;

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις  για τη Ρουλά Κοριμηλά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Η  παρουσιάστρια προετοιμάζει το Gree kidol 2 και κάτι μας λέει ότι ο Καπετανίδης  δεν θα είναι στην επιτροπή.

«Να διευκρινίσω δεν ήμουν  διακοπές, είμαι από χθες εδώ και ήρθα να πάρω ένα στενό οικογενειακό πρόσωπο» μας είπε η παρουσιάστρια, η οποία για διακοπές σχεδιάζει να πάει στις Κυκλάδες.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως τρέχουν και για τον Πέτρο Κωστόπουλο.  Ετοιμάζει  την νέα του εκπομπή  ένα talk showγια την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...