Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Direct TV: Υπηρεσία τρισδιάστατης τηλεόρασης

Η δορυφορική πλατφόρμα Direct TV, επιδιώκει να καταλάβει πρωτοπόρο θέση στο χώρο της τρισδιάστατης τηλεόρασης, με το λανσάρισμα, υπηρεσίας 3DTV.
Ειδικότερα η πλατφόρμα θα προσφέρει το κανάλι n3D, το οποίο θα παρέχεται στους συνδρομητές της σε συνεργασία με την Panasonic, εταιρεία που αποτελεί τον τεχνολογικό εταίρο στο εγχείρημα καθώς και το ESPN 3D.
Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά το ότι είναι ακόμα λίγοι εκείνοι που μπορούν να λάβουν τέτοιου είδους υπηρεσίες, ακόμα και στις ΗΠΑ. Το περιεχόμενο των καναλιών θα εμπλουτίζεται με υπηρεσίες video on demand, ενώ υπενθυμίζεται ότι για την τηλεθέαση τρισδιάστατου περιεχομένου στην τηλεόραση, εκτός από τα ειδικά γυαλιά -που όλοι γνωρίζουμε από τον κινηματογράφο- απαιτείται και ειδική τηλεοπτική συσκευή.
Υπενθυμίζεται ότι η Direct TV είχε κινηθεί ανάλογα και πριν από μερικά χρόνια, όταν στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων βρισκόταν η υψηλή ευκρίνεια. Σήμερα η πλατφόρμα διαθέτει περισσότερα από 130 κανάλια HD, αποτελώντας τον ηγέτη σε αυτό τον τομέα παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...