Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Και επίσημα εκτός Alter η Βάσια Λόη

Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκαν όσα σας είχε γράψει το star.gr πριν από περίπου 20 ημέρες για την αποχώρηση της Βάσιας Λόη από το Alter. Με δελτίο Τύπου, το κανάλι ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας λέγοντας πως έγινε κοινή συναινέσει.

«Το Alter και η κυρία Βάσια Λόη επιθυμούν να ανακοινώσουν τη λύση, κοινή συναινέσει της μεταξύ τους συνεργασίας. Το Alter επιθυμεί να ευχαριστήσει την κυρία Λόη για τη μακρόχρονη και γόνιμη συνεργασία τους και της εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική της επαγγελματική σταδιοδρομία. Η κυρία Λόη με τη σειρά της ευχαριστεί τον σταθμό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους τους συνεργάτες της για την πολύτιμη συμβολή τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προ ημερών, η ξανθιά παρουσιάστρια -που είχε υπογράψει συμβόλαιο 2 + 1 χρόνων μόλις πέρυσι- είχε αποκαλύψει σε ραδιοφωνική της συνέντευξη την επιθυμία της να αποχωρήσει, λέγοντας πως δεν βρήκε την αναμενόμενη στήριξη από το κανάλι.

Όπως σας είχαμε γράψει, η Βάσια Λόη οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση όταν αντιλήφθηκε ότι οι υπεύθυνοι του Alter σκόπευαν να της ζητήσουν να επιστρέψει τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να αναλάβει το καθημερινό η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ξανθιά παρουσιάστρια θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν υποβάθμιση για την ίδια και γ’ αυτό ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό της με τον σταθμό κοινή συναινέσει.STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...