Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ MEGA!

Η ποδοσφαιρική σεζόν αρχίζει και οι τελικές  μάχες για την πρόκριση στη  φάση των ομίλων του Champions League, την Τρίτη 17 Αυγούστου, είναι μόνο στο MEGA
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΓΙΑΞ, σε απευθείας μετάδοση από την Ουκρανία. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 00:05 θα μεταδοθεί ο αγώνας ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΟΣΕΡ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό με το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Ντιναμό με τον Αγιαξ. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, οι πρώην άσοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού Νίκος Καρούλιας και Πέτρος Μίχος αντίστοιχα, ενώ σε απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Γιώργος Κωστίκος θα μιλήσει για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Αγιαξ. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους τρεις αγώνες της πρώτης βραδιάς των πλέι οφ του Champions League.
 
Tην Τρίτη 17 Αυγούστου, οι μεγάλες μάχες των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...