Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιός φοβάται την Ελένη;


Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στο τιμόνι του «Καφέ» της και, απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε από την ενημέρωση του σταθμού, η θεματολογία της εκπομπής ανανεώθηκε.

«Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται στη συντροφιά μας με αρωματικό καφέ, καλούς φίλους, λαμπερούς καλεσμένους, ενδιαφέροντα θέματα, που θα αγγίζουν τη σύγχρονη ζωή αλλά και θα μας δείχνουν τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα, ξεχωριστές προτάσεις που θα μας ανεβάζουν τη διάθεση, έξυπνες συμβουλές που θα μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τα… δύσκολα της ζωής, αλλά και μικρά μυστικά που θα μας αποκαλύπτουν τις καθημερινές χαρές της» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Alpha.

 «Καφέ με την Ελένη» θα πίνουν κάθε πρωί οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Φαίδων Κεφαλέας και Άρης Καβατζίκης. Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρίσκεται μαζί τους δύο φορές την εβδομάδα, ενώ στην παρέα προστίθενται η Χριστίνα Πολίτη, η Έλενα Αρσένη και ο Τάσος Τεργιάκης. Η Άση Μπήλιου θα μοιράζεται μαζί μας τις αστρολογικές προβλέψεις της. Ο Τάσος Παπαλαζάρου θα μας δίνει συμβουλές για τη διατροφή μας, ενώ μελωδική συντροφιά θα μας κρατάει, όπως πάντα, ο Στέφανος Κόκκαλης. 

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής η Ελένη Γελαλή και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Υφαντής. «Ζεστή συντροφιά, φιλική κουβέντα, χαρούμενη διάθεση, αληθινά συναισθήματα, αισιοδοξία, ζωντάνια, επικοινωνία. Αυτό είναι το… χαρμάνι του πιο απολαυστικού καφέ της μικρής οθόνης» τονίζει το δελτίο Τύπου του σταθμού, και το μόνο που μένει είναι να συγκινηθεί και το κοινό, αν και ειδικά φέτος, με τόσο ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. 

Σκορδά - Λιάγκας, Καραμέρος - Χαριτάτος και Ελένη Μενεγάκη θα διεκδικήσουν την εύνοια του κοινού και της AGB. Μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...