Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ένταση και καυγάδες στο Master Chef


Ένταση επικράτησε στα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς μεταξύ ενός σεφ που είναι στην επιτροπή και ενός παίκτη.

Οι κριτές έδειξαν από την αρχή πως δεν αστειεύονται και πολύ περισσότερο πως δεν σκοπεύουν ''να σηκώσουν μύγα στο σπαθί τους''.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ένας παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον κριτή Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο παίκτης και ο πιο ''σκληρός'' σεφ της επιτροπής διαφώνησαν έντονα στα παρασκήνια μετά την παρουσίαση του πιάτου του.

Ο καυγάς τράβηξε την προσοχή όλων όσων εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο πλατό. Οι πιο ψύχραιμοι -σύμφωνα με τις πληροφορίες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον παίκτη και τον σεφ που είχαν βγει εκτός εαυτού, ενώ η Ευγενία Μανωλίδου απέφυγε να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στο συμβάν. Άλλωστε έχει διαφοροποιήσει το δικό της ρόλο από αυτόν της επιτροπής.

Όπως φαίνεται, στο συγκεκριμένο ριάλιτυ δε θα δούμε να βγαίνουν μόνο τα πιρούνια (λόγω των δημιουργιών των σεφ) αλλά και τα μαχαίρια καθώς τα νεύρα και οι εντάσεις δε θα λείψουν από την εκπομπή όπως προκύπτει από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα.

Οπότε -για καλό και για κακό- όσοι συμμετέχουν στα ριάλιτι μαγειρικής ας φοράνε και κανένα κράνος... γιατί καμιά ώρα πάνω στον εκνευρισμό θα εκσφενδονιστεί και κανένα μαχαίρι μιας και είναι άφθονα στην κουζίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...