Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

«Τοπ σεφ» ο Ρέμος;


Μια πρόταση διαφορετική έγινε στον Αντώνη Ρέμο πριν από λίγες ημέρες όταν ο Γιάννης Λάτσιος πρότεινε στον τραγουδιστή να παρουσιάσει εκπομπή που έχει να κάνει με την μαγειρική.
Ο Γιάννης Λάτσιος μετά την επιτυχημένη επιλογή του Σάκη Ρουβά να παρουσιάσει το X-Factor ήθελε έναν ακόμα τραγουδιστή στην παρουσίαση εκπομπής, έτσι εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία των κοινών διακοπών στο τέλος του καλοκαιριού μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Αντώνη Ρέμο στην Χαλκιδική έκανε την πρόταση στον τραγουδιστή.

Στόχος του διευθυντή του Αντ1 ήταν ο Αντώνης Ρέμος να παρουσιάσει την εκπομπή «Τοπ σεφ», όμως, την τελευταία στιγμή ο τραγουδιστής επέλεξε να απαντήσει αρνητικά και έτσι οι υπεύθυνοι του σταθμού στραφήκαν στην λύση της Νάντιας Μπουλέ.

Ο Αντώνης Ρέμος, πάντως, στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει να πνίγει τον καημό του στο λουλουδοπόλεμοκαθώς για ακόμη ένα βράδυ η Υβόννη έλειπε στην Αθήνα όπου εμφανίστηκε σε επίδειξη μόδας προσπαθώντας πάντως να κρατήσει την παρουσία της διακριτική.

Το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Μαρακάκης που διασκέδασε χωρίς την Έλενα Ράπτη στο πλευρό του τραγουδώντας επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...