Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Το Αθλητικό Υπερθέαμα της Superleague στα Κανάλια της Nova μέχρι το 2014

Για τέσσερα ακόμα χρόνια όλα τα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος θα παίζουν μπάλα αποκλειστικά στα κανάλια της Nova

Ο Όμιλος Forthnet πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη μεγαλύτερη επένδυση, στην αγορά τηλεοπτικού προϊόντος, στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η συμφωνία που υπογράφηκε χθες, 11 Οκτωβρίου 2010, αφορά στην αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, των 14 ομάδων της Superleague που έχουν υπογράψει τη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και τη μετάδοση μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου, καλύπτοντας όλες τις διαθέσιμες Ζώνες Μετάδοσης έναντι συνολικού ποσού 176 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Τουλάχιστον 200 αγώνες και τα πιο μεγάλα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά για τα επόμενα 4 χρόνια στη Nova μέσα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κανάλια Novasports αλλά και το Novasports High Definition με μοναδική ποιότητα ήχου και εικόνας.

Όπως δήλωσε ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet: «Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη δέσμευση μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Superleague. Επιπλέον, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία για τον όμιλο μας καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε απρόσκοπτα τα επόμενα 4 χρόνια στην ανάπτυξη της συνδρομητικής μας βάσης και στη προσφορά ακόμη καλύτερων υπηρεσιών».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...