Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ο Μεχμέτ έξαλλος με τη Γκιουμούς

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV Ο Μεχμέτ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Γκιουμούς ανέβαλε το ταξίδι στο Παρίσι. Ταξίδι που ο Μεχμέτ σχεδίαζε πολύ καιρό, αλλά η Γκιουμούς τελικά επιλέγει το ντεφιλέ της νέας της κολεξιόν. Ο Μεχμέτ θυμώνει που έρχεται δεύτερος πια στη ζωή της Γκιουμούς. Η Γκιουμούς μαθαίνει ότι προορισμός του ταξιδιού ήταν το Παρίσι, στενοχωριέται, αλλά και πάλι θεωρεί ότι η δουλειά της αυτή τη στιγμή είναι προτεραιότητα της!

Ο Ονούρ και η Πινάρ προχωρούν τη διαδικασία του διαζυγίου γεγονός που στεναχωρεί πάρα πολύ τη Ντεφνέ. Τα σχέδια της Σερέφ εναντίον της Γκιουμούς μπαίνουν σε εφαρμογή. Η Σερέφ ενώ εμφανίζεται ως καλή πεθερά για την Γκιουμούς, την ίδια στιγμή προσπαθεί να αποσπάσει δηλώσεις της και να τις χρησιμοποιήσει εναντίον της μπροστά στον Μεχμέτ.

Η Γκιουμούς πέφτει στην παγίδα και δηλώνει ότι δεν προλαβαίνει να γυρίσει στο σπίτι νωρίς. Η Σερέφ αμέσως, καλεί τον Γκιοκχάν το ίδιο βράδυ σε επίσημο δείπνο για να ζητήσει τη Μπαχάρ σε γάμο. Η ένταση μεταξύ Μεχμέτ και Γκιουμούς είναι μεγάλη αφού η Γκιουμούς δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δείπνο αυτό. Ο Ταρίκ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το εμπόριο ναρκωτικών που έχει στήσει μέσω της εταιρείας Σάντογλου, ρισκάροντας ακόμα περισσότερο.

Η Γκιουμούς δουλεύει ασταμάτητα για το ντεφιλέ, αλλά όταν έρχεται η μέρα βιώνει την απόλυτη απογοήτευση. Ο Μεχμέτ της ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο ντεφιλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...