Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η Μπερίλ ανάμεσα σε Γκιουμούς και Μεχμέτ

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ σήμερα Δευτέρα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑTV ..Η Γκιουμούς και ο Μεχμέτ πλησιάζουν ό ένας τον άλλον αλλά όχι για πολύ! Μόλις το ταξίδι της Πινάρ στην Αμερική γίνεται γνωστό όλη η οικογένεια αναστατώνεται και αποφασίζει να τη σταματήσει. Τελικά ο Μεχμέτ Φικρί καταφέρνει να σταματήσει την Πινάρ πριν μπει στο αεροπλάνο, η οποία αρνείται να αποκαλύψει τους λόγους του ταξιδιού της.

Μόνο η Γκιουμούς καταφέρνει να μάθει το μυστικό της Πινάρ, για την ύπαρξη της κόρης της, Ντεφνέ. Ο Μεχμέτ μαθαίνει το μυστικό και σοκάρεται. Η Σερέφ υποψιάζεται ότι η Γκιουμούς κάτι κρύβει και προσπαθεί με απειλές να της αποκαλύψει το μυστικό.

Η Πινάρ ζητάει τη βοήθεια του Μεχμέτ για να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται κοντά στην κόρη της. Η Γκιουμούς απογοητεύεται, αφού όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να κερδίσει την αγάπη του Μεχμέτ, ενώ, η Μπερίλ υπάλληλος του στο εργοστάσιο, δείχνει να τα έχει καταφέρει και να κερδίζει συνεχώς το ενδιαφέρον του.

Ο Μεχμέτ τελικά πείθει τον παππού του να επιτρέψει στην Πινάρ να ταξιδέψει στην Αμερική. Όλη η οικογένεια βγαίνει για φαγητό για να αποχαιρετήσει την Πινάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...