Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η ΤV φοράει τα καλά της

«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά κι αρχή καλός μας χρόνος» λένε στα κάλαντα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την Παρασκευή το πρωί όμως οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα φορέσουν τα καλά τους και θα μας τα ψάλουν με τους καλεσμένους τους. Μπορεί το εορταστικό πνεύμα των ημερών να επιτάσσει... ειρήνη, αλλά η «μάχη» για την τηλεθέαση δεν σταματά ποτέ!

Ποια είναι λοιπόν τα όπλα και οι καλεσμένοι που θα χρησιμοποιήσουν οι παρουσιαστές των εκπομπών για να φύγει καλά ο χρόνος; Μάθαμε ό,τι συνέβη στα γυρίσματα των εορταστικών τους εκπομπών και... σας τα ψέλνουμε!

Την Παρασκευή στο «Πρωινό mou» του Mega οι παρουσιαστές μαζί με τους συνεργάτες τους ξεκινούν τραγουδώντας το «πάει ο παλιός ο χρόνος». Την παράσταση κλέβει η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Στη συνέχεια όμως, στην τελευταία εκπομπή του 2010, η πρωινή εκπομπή του Mega θα προβάλει best of αποσπάσματα με πολλά τραγούδια. Το νιόπαντρο ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά όμως θα γλεντήσουν και την προτελευταία μέρα του χρόνου αφού στο πλατό της εκπομπής τους θα υποδεχτούν τον Νίνο.

Ο τραγουδιστής έχει αποκαλύψει ότι από μικρό παιδί λάτρευε τον Μάικλ Τζάκσον, οπότε οι παρουσιαστές... το εκμεταλλεύονται χαρίζοντάς του πολλές στιγμές συγκίνησης. Κάποια στιγμή μάλιστα, η Φαίη του κλείνει τα μάτια με μαντίλι και στο πλατό της εκπομπής θα εισβάλουν πάνω από δέκα χορευτές που θα λικνιστούν στους ρυθμούς του «βασιλιά της ποπ». Από τις ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές είναι όταν βγαίνει τηλεφωνικά η Ρούλα Κορομηλά για να μιλήσει για τη φιλία της με τον νεαρό τραγουδιστή.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος έχουν καλεσμένο στο πλατό τον Πάνο Κιάμο. Μετά τη συνάντησή τους πριν από λίγο καιρό στην Πλάκα οι Καραμεροχαριτάτοι υποδέχονται τον γνωστό τραγουδιστή στο πλατό του «10 με 1 μαζί», όπου όλοι θα βγάλουν το ταλέντο τους στο τραγούδι. Οι παρουσιαστές αλλά και οι συνεργάτες τους περνούν ο ένας μετά τον άλλον δίπλα από τον Κιάμο για να πουν ένα τραγουδάκι. Και είναι να μην πιάσουν το μικρόφωνο, γιατί λίγο ο χορός, λίγο το τραγούδι, αλλά και το πολύ κέφι στάθηκαν αφορμή για να συνεχιστεί το γλέντι και μετά το τέλος της εκπομπής.

Αλλωστε όταν υπάρχει καλή παρέα, κανείς δεν φεύγει, ακόμη και όταν κλείνουν οι κάμερες. Ετσι και έγινε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την παρέα του πρωινού να απολαμβάνει ιδιαίτερα το γύρισμα, αλλά και το χοιρινό που έφτιαξε ο Χριστόφορος Πέσκιας με τον βοηθό του. Και επειδή το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά απαιτεί και στιλ, ο Τάσος Σοφρωνίου θα δώσει τις απαραίτητες οδηγίες για να είστε σικ και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Για χάρη της «ωραίας Ελένη» της Κάντζας η Ηβη Αδάμου ήρθε από την Κύπρο για να ευχηθεί στους τηλεθεατές του Alpha μελωδικά «καλή χρονιά». Η νεαρή τραγουδίστρια που έκανε ποδαρικό στη φετινή πρεμιέρα του «Καφέ με την Ελένη» κλείνει και την τελευταία εκπομπή της χρονιάς, όπως της ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη. Και χατίρι στην Ελένη δεν χαλά κανείς αφού ξέρουν ότι θα περάσουν καλά.

Τραγούδια όμως θα ερμηνεύσει και η εκρηκτική Shaya ξεσηκώνοντας τόσο τους καλεσμένους όσο και την παρουσιάστρια. Στην παρέα τους θα είναι και πρόσωπα που ζήτησε η ίδια η οικοδέσποινα γνωρίζοντας ότι μαζί τους θα γελάσει και θα αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει. Ετσι, «Καφέ» θα πιουν οι Ελένη Καστάνη, Σοφία Μουτίδου και Σωτήρης Καλυβάτσης.
ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...