Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η ψυχρολουσία της Μπουλέ και η αλλαγή μέρας του "Top chef"

Top ChefImage via WikipediaΗρθε και η... επίσημη ψυχρολουσία για την Μπουλέ! Μπορεί από την πρεμιέρα οι χαμηλές πτήσεις του «Top Chef» στην ΑGB να πονοκεφάλιαζαν τα στελέχη του ΑΝΤ1, ωστόσο η διευθύντρια Επικοινωνίας του σταθμού Κατερίνα Γκαγκάκη και ο διευθυντής Προγράμματος Γιάννης Λάτσιος υπερασπίζονταν για ένα μήνα σθεναρά τη Νάντια Μπουλέ.

Ομως τώρα έρχονται τα δύσκολα για την οικοδέσποινα του παιχνιδιού και το σκωτσέζικο ντους αυτή τη φορά από το ίδιο το κανάλι της. Τέσσερις εκπομπές μετά και με μέσο όρο τηλεθέασης γύρω στο 15%, το «Top Chef» μεταφέρεται από το Σάββατο στην prime time ζώνη της Πέμπτης. Η Νάντια Μπουλέ έπαιξε κι έχασε απέναντι στον σύντροφό της Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Mega και το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» που φέρνει σταθερά πάνω από 25% στο κανάλι της Μεσογείων.

Το «Top Chef», φιλόδοξο και πολυδάπανο (νόστιμο) project, αν και διαφημίστηκε δεόντως, δεν έφερε τα αναμενόμενα από πλευράς τηλεθέασης. Εκαναν υπομονή τα στελέχη του ΑΝΤ1, αλλά για πόσο; Τα περιθώρια είχαν στενέψει. Επειγόντως έπρεπε να γίνει αλλαγή. Ετσι, η εκπομπή μεταφέρεται στην Πέμπτη. Αυτό σημαίνει πως όταν είναι δρομολογημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες, το «Top Chef» θα είναι... off.

Για τη συγκεκριμένη -αναμενόμενη, είναι η αλήθεια- αλλαγή ημέρας προβολής της εκπομπής μίλησε και η διευθύντρια Επικοινωνίας του ANT1, σχολιάζοντας τα της... στρογγυλής θεάς. «Δεν έχει τόσο συχνά αγώνα. Αυτό αφορά οποιοδήποτε πρόγραμμα παίζει τις άλλες μέρες εκτός του αγώνα και αφορά και άλλα κανάλια που επίσης έχουν ποδοσφαιρικά προγράμματα» είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Και μπορεί να πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει δυσαρέσκεια με το αποτέλεσμα του προγράμματος, διευκρίνισε όμως: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση που εμφανίζει το Σάββατο και θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα το αναδείξει πολύ καλύτερα»! ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Αν πάλι δεν συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και απέναντί του το «Top Chef» θα έχει εφεξής τη «Ζωή της άλλης» -το σίριαλ που φέρνει σταθερά πάνω από 35% στο Mega- αλλά και τον «Μεγάλο Αδερφό» του Alpha, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τη Νάντια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...